Welk e-book? Welk ebook kiezen? Welk ebook moet ik lezen? Welk ebook voor HSP?
In 10 stappen helen en herstellen van narcisme - PDF - Het Helingsproces voor HSP en HSE
In 10 stappen helen en herstellen van narcisme – PDF – Het Helingsproces voor HSP en HSE

Welk e-book? Welk ebook kiezen? Welk ebook moet ik lezen? Welk ebook voor HSP?

Lieve HSP’ers: Ik ontvang vaak vragen over: “welk e-book is goed voor mij? Welk e-book kies ik? Ik wil graag helen van het narcisme, wat neem ik?” Of: “Ik raak overweldigt door je aanbod, wat moet ik kiezen en past bij mij en mijn situatie?”

Alle e-books van Fleur Irene zijn in: PDF. Na betaling heb je direct toegang via de site naar je e-book in pdf en in doc. EN ontvang je per e-mail de links naar je e-book in pdf.

Hier de antwoorden:

Welk ebook? Kort overzicht per categorie:

Categorie: helen heeft 2 e-books en een e-mailcursus, te weten:

Categorie: Ben je HSP en overbelast? Heeft 3 e-books en 1 e-book voordeelbundel, te weten:

Categorie: Relatieverslaafde, verslaafd aan de liefde en Codependentie. 1 e-book:

E-book: de relatieverslaving van een codependent. Doorbreek de patronen die je zo aantrekkelijk voor narcisten maken!

Categorie: Herken de narcist. Heeft 2 e-books, te weten:

Categorie: Scheiden van een narcist. 1 e-book:

E-book: Scheiden van een narcist, hoe doe je dat? Stappenplan ter VOORBEREIDING op de scheiding!

Categorie: narcistische ouder. Ben je HSP en heb je een narcistische ouder? 1 e-book:

E-book: Kind van een narcist.

Welk ebook? Uitgebreide samenvatting per categorie ebook:

Categorie: Helen.

E-book: Het Helingsproces komt samen met Als Helen Niet Lukt: Is jouw doel op dit moment: helen van het narcisme?

In 10 stappen helen en herstellen van narcisme - PDF - Het Helingsproces voor HSP en HSE

Ben je echter zo overbelast, overspannen, gestrest en emotioneel zo zwaar overbelast, door alles wat er gebeurd is tussen jou en de narcist, dat er van helen en herstel geen sprake kan zijn? Ben je op dit moment niet in staat om je doel te bereiken en kan je wel wat hulp gebruiken? Hulp voor jezelf, hulp voor je energie en hulp voor je gevoelige en overbelaste zenuwstelsel? Zodat jij, je energie en je zenuwstelsel samen gaan werken, in balans komen en van de uitputtende “stress” modus naar de “herstel” modus gaan, zodat je doel – helen van narcisme – wel haalbaar is? Heb jij van alles geprobeerd om het narcisme van de narcist uit je systeem te krijgen, te helen van het narcisme en heb je van alles geprobeerd om niet langer afhankelijk te zijn van de narcist, maar… lukte tot nu toe niets? Dan is het e-book: Als Helen niet lukt (komt samen met het e-book: Het Helingsproces!) echt iets voor jou, zodat je die overbelasting kwijt raakt en in staat bent om te gaan beginnen aan je doel: helen van het narcisme.

Het Helingsproces – in 10 stappen helen en herstellen van narcisme en van narcistisch misbruik. Vind je verdwenen zelf terug en ga aan de slag met je gewonde Innerlijke Kind. Iedere stap komt met een geautomatiseerde wekelijkse email.

Lees ook: Wat zijn de meest gestelde vragen over het e-book in pdf: Het Helingsproces?

Lees ook: Informatie over het e-book in pdf: Het Helingsproces en diens laatste update. Wat is er nieuw aan het Helingsproces?

E-book: Emotioneel misbruik, narcistische mishandelingen en psychisch geweld, verborgen misbruik achter gesloten deuren.

Emotioneel misbruik, narcistische mishandelingen en psychisch geweld, verborgen emotioneel misbruik achter gesloten deuren!

“Je hoeft geen blauw oog te hebben om mishandelt te worden!”

Dit e-book over verborgen narcistisch emotioneel misbruik, in pdf bevat 7 hoofdstukken:

 1. Wat is emotioneel misbruik, narcistische mishandelingen en psychisch geweld?
 2. Hoe ontdek je of je met emotioneel misbruik, narcistische mishandelingen en/of psychisch geweld te maken hebt (gehad)?
 3. Hoe schadelijk is emotioneel misbruik, narcistische mishandelingen en psychisch geweld?
 4. Als je als kind al te maken had met emotioneel misbruik, narcistische mishandelingen en psychisch geweld.
 5. Herstellen van emotioneel misbruik, narcistische mishandelingen en psychisch geweld.
 6. Waarom is het zo moeilijk om de misbruikrelatie, te verbreken en de narcist te verlaten?
 7. De worstelingen van de slachtoffers van emotioneel misbruik, narcistische mishandelingen en psychische geweld.

En het e-book bevat meerdere ervaringsverhalen van slachtoffers die voor heel veel erkenning zorgen! Eindelijk het besef dat je niet de enige bent! Eindelijk het besef dat niet jij degene is die gek is! De naakte waarheid van verborgen misbruik achter gesloten deuren, want het is schadelijker dan we ooit dachten of voor mogelijk hielden! En dat maakt dit e-book ook zo uniek: die ervaringsverhalen van andere slachtoffers, die net als jij, te maken hebben gehad met het verborgen misbruik.

Lees ook: Twijfel je of je met (verborgen) emotioneel misbruik te maken had? Doe deze gratis test!

Lees ook: Emotioneel misbruik….wat is dat? Wat bedoelen ze daarmee? Is emotioneel misbruik hetzelfde als narcistisch

E-mailcursus: therapeutisch schrijven: loskomen van de narcist, hoe doe je dat? Opluchting en herstel na het narcisme!

Emailcursus Therapeutisch Schrijven: lucht je hart

Zou je je hart willen luchten op een HSP waardige manier dat geschikt is voor HSP? Heb je behoefte om je hart te luchten dat je gevoeligheid in ere houdt? Dat bovendien therapeutisch is en waar je de deur niet voor uit hoeft? Zodat je thuis in geborgenheid alles wat je dwars zit kan ventileren?

Door middel van een therapeutische wijze dat wetenschappelijk bewezen is dat het werkt, dat het helend en herstellend is en je trauma doet afnemen?

Schrijven als therapie: alle ellende van je afschrijven

Schrijven helpt ons om onze gedachten op een rijtje te krijgen en emoties te verwerken. Je verwoordt jezelf, je analyseert jezelf. Je gevoelens, je emoties, je gedachten… hierdoor kom je tot ontwikkeling, vergroot je je zelfkennis en zelfinzicht en verminder je pijnlijke en verdrietige emoties. De ruimte die ontstaat in je hoofd werkt door in de rest van je dag. Je gedachten komen op orde, je wordt rustig. Je voelt je opgeruimder en meer ontspannen, zodat je beter kan concentreren. Wie wil dat nou niet na narcisme?

Voor sommigen HSP is dit de enige manier – schrijven – om zich staande te houden in een werkelijkheid die als chaotisch, dramatisch, traumatisch en als angstig wordt ervaren.

Schrijf je nu in en begin met schrijven dat behalve therapeutisch helend en herstellend werkt!

Categorie: Ben je HSP en overbelast? Gestrest? Uitgeput en aan het eind van je Latijn? Met een laag energieniveau? Dan zijn de volgende e-books iets voor jou:

E-book: Stress: Heb jij stress? Door een narcist? De anti stress formule voor Hsp’ers na narcisme!

Stress? Door een narcist? De anti-stress formule voor HSPers na narcisme! E-book bestaat uit 3 delen, in pdf.

Verminder de stress die veroorzaakt wordt door narcisten. Er is niets schadelijker voor je (welzijn, voor je gezondheid, voor je hersenen en voor je herstel en heling van narcisme en van traumatische ervaringen) dan…S T R E S S ! Omgaan met een narcist, of omgang hebben met meerdere narcisten, is niets anders dan: heel veel stress. En laten wij HSP niet goed tegen stress kunnen!! Als je maar lang genoeg contact had met een narcist, is de kans akelig groot dat je te maken hebt met langdurige en chronische stress. Mogelijk heb je jezelf terecht al een aantal keren bezorgd afgevraagd of je geen burn-out klachten hebt. Al die stress slaat op je gevoelige zenuwstelsel en beïnvloed op een negatieve manier je brein en je breinwerking, je hersenen en alle processen van de hersenen, je lichaam en al je lichaamsfuncties, maar ook je gedrag en je denken. Al die stress weerhoud je ervan om in staat te zijn om te…leven en het optimale uit jezelf te halen. Jij als HSP bent in potentie een bijzonder uniek mens omdat je de beschikking hebt over zoveel talenten en kwaliteiten. Maar als je gestrest bent, ben je bovendien een makkelijke prooi voor een narcist, omdat je niet tegen stress als niet tegen het narcisme kunt. Je bent het waard om een stressvrij leven te hebben. Je bent het waard om te ontspannen en te genieten van het leven!

Lees hier meer over het e-book: Stress? Door een narcist? De anti stress formule voor HSP na narcisme!

E-book: Maak jezelf sterke en krachtig: speciaal voor HSP.

Maak jezelf sterk en krachtig! Kom op adem en sta in je eigen unieke kracht! Speciaal voor HSPers!

Als je recent ontdekt hebt met narcisme te maken, ontdek je ook dat de narcist al behoorlijk wat energie bij je weggezogen heeft. Als je moe, uitgeput en eigenlijk aan het eind van je Latijn bent, is dit e-book iets voor je. Ook als je meer kracht nodig hebt tijdens een zware periode – zoals scheiden van een narcist – zal dit e-book je helpen: hoe sterker je bent, hoe beter je bent opgewassen tegen het narcisme van een narcist. Bovendien: het zal je oprecht goed doen om weer in je eigen kracht – zowel mentaal, emotioneel, spiritueel en lichamelijk – te gaan staan!

Lees hier meer over het fantastische e-book: Maak jezelf sterk en krachtig, speciaal voor HSP!

E-book: Voeding voor langdurige vitale energie! Speciaal voor HSP!

Voeding: voeding is een essentieel onderdeel van het leven van iedere HSP. Tenminste, dat zou het moeten zijn! Je gevoeligheid moet “gevoed” worden, zodat je de beschikking krijgt over langdurige energie i.p.v. uitgeblust en overweldigt op de bank ploffen met voedsel. Je gevoeligheid heeft vitamines en mineralen nodig i.p.v. stimulerende middelen die in fabrieksvoedsel en ander gemaksvoedsel te vinden is. De wereld trekt aan je, maar door het verkeerde eetpatroon en het verkeerde gebruik van voedsel, trek jij jezelf en je gevoeligheid naar beneden. Voeding geeft je alles wat je nodig hebt als HSP, zodat je eindelijk kan gaan sprankelen. Ook ontdek je waar je wel of niet tegen kan, want iedereen is uniek en ook jij bent uniek!

Lees hier meer over het energiegevende e-book: Voeding, speciaal voor HSP!

E-book bundel: HSP Levensstijl: Maak jezelf sterk en krachtig, voeding en stress

hsp levensstijl

HSP-levensstijl: Maak jezelf sterk en krachtig, voeding en stress. Iedere HSP zou een levensstijl moeten aannemen dat past bij diens gevoeligheid. Als je pas recent ontdekt hebt dat je HSP bent, kan deze bundel met 3 verschillende e-books jou helpen je leven te gaan leiden dat daadwerkelijk bij je gevoeligheid past. Vooral ideaal als je voortdurend overprikkeld en overweldigd bent en daar nu wel eens van af wil!

HSP-levensstijl is een zeer voordelige bundel van 3 verschillende e-books, te weten:

 • Voeding,
 • Maak jezelf sterk en krachtig en
 • Stress.

Wil je meer weten? Lees hier meer over het grandioze nuttige: HSP-levensstijl, speciaal voor gevoelsmensen!

Categorie: Relatieverslaafde, verslaafd aan de liefde en Codependentie. Als je te afhankelijk bent, jezelf totaal wegcijfert, anderen graag wil redden en dat allemaal ten koste van jezelf, dan is het volgende e-book iets voor jou:

E-book: Codependent en relatieverslaving: doorbreek de patronen die zo aantrekkelijk zijn voor narcisten en voor andere destructieve personen!

Relatieverslaving van een codependent. Verslaafd aan de liefde?

Ben jij een relatieverslaafde codependent? Emotioneel afhankelijk? Liefdesverslaafde? En heb je de grootste moeite om je destructieve partner te verlaten? Wil jij je relatiepatronen aanpakken, zodat je niet langer aantrekkelijk bent voor narcisten? Dan is dit e-book voor jou!

Jezelf afhankelijk opstellen van een narcist, jezelf helemaal wegcijferen ten behoefte aan de narcist, jezelf focussen op de narcist en jezelf ondergeschikt stellen aan de narcist is afschuwelijk, maar is wel de realiteit waar veel codependenten mee worstelen. Want, hoe kom je weg van een narcist als je relatieverslaafd bent?

Je bent de mooiste ziel op aarde. Gun jezelf om ook voor jezelf de mooiste ziel op Aarde te zijn. Leer hoe je kan stoppen anderen te redden die niet gered willen worden. Leer hoe je stopt anderen alles te geven en jezelf niets. Leer hoe je de liefde, de liefde waar je zo naar snakt, in jezelf kan vinden, zonder afhankelijk te zijn van anderen die niet het beste met je voorhebben.

Fleur Irene: wat is codependentie? En: hoe kom ik er achter of ik codependent ben?

Als je emotioneel afhankelijk bent van anderen – dus op het gebied van het ervaren, voelen en beleven van emoties anderen nodig hebt: anderen nodig hebt om je geliefd te voelen, anderen nodig hebt om te lachen, anderen nodig hebt om te huilen en enz. dan is dat een enorm grote aanwijzing dat je codependent bent. Als je bovendien een jeugd hebt gehad waar verwaarlozing – vooral op emotioneel gebied! – en mogelijk ook waar je ouders en/of verzorgers verslaafd waren aan de drugs, pijnstillers en/of aan alcohol, is de kans heel groot aanwezig dat je codependent bent.

Hier lees je meer over dit fantastische e-book voor codependenten.

Categorie: Herken de narcist. Ben je HSP en heb je recent ontdekt dat je (mogelijk) met een narcist te maken hebt?

E-book: Herken de narcist: herken het narcisme en het narcistisch misbruik! Wat is het grote probleem rondom het thema narcisten? Dat je ze niet herkend!

Herken de narcist! Narcisme en narcistisch misbruik herkennen.

Op het eerste gezicht lijken personen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis o zo normaal, maar ondertussen! Leugens, manipulatie, misbruik, dreiging, angst aanjagen, financiële misdaden, mishandeling, chantage en gaslighting is wat je krijgt… Narcisten trakteren iedereen in hun omgeving, vaak achter deuren, op een complete verborgen oorlogsvoering, die voor de slachtoffers traumatisch, indringend en schokkend zijn: vaak PTSS met als gevolg.
Omgaan met narcisten is gekmakend, stressvol en traumatisch en pas veel te laat kom je er achter dat je met iemand met een verborgen stoornis te maken hebt. Je hoeft gelukkig geen Einstein te zijn om het narcisme van een narcist te ontdekken, met enkele tips, adviezen, uitleg en trucjes herken ook jij de werkwijze van narcisten! Iedere narcist – waar ook ter wereld en welk type narcist dan ook – gebruikt exact dezelfde werkwijze. Ontdek de fase waarin jij en de narcist zich op dit moment bevinden: zitten jullie al in de vernietigingsfase of is er nog hoop?

Lees hier meer over het waardevolle e-book: Herken de narcist! Hoe doe je dat, narcisme herkennen?

Ben je HSP en wil je meer kennis over het narcisme? Wil je de narcist nog beter doorgronden? Dan is het volgende mini ebook iets voor jou, maar ook bijzonder nuttig voor je kinderen:

E-book: manipulatie (mini ebook)

Manipulatie: alle narcisten manipuleren. Overal op de wereld manipuleren narcisten hun slachtoffers en prooien. Ongeacht om welk type narcist jij – of je kinderen – te maken hebt: narcisten manipuleren op grote schaal! Narcisten zijn ware manipulators! Narcisten manipuleren iedereen: iedereen om je heen maar ook de bloedeigen kinderen. ze

Iedere narcist gebruikt meerdere manipulatietechnieken. Zowel tegen jou, maar ook tegen jullie kinderen! Manipulatietechnieken die je over je eigen grenzen heen laten gaan. Manipulatietechnieken om alle aandacht op te eisen. Manipulatietechnieken die hun slachtoffers het gevoel geven dat ze gek zijn geworden. Als je niet weet waar een narcist mee bezig is, raak je jezelf kwijt en ga je denken dat alles wat er gebeurde jouw schuld is.  

Heb je te maken met narcisten? Hebben je kinderen te maken met narcisten? Leer jezelf en de kinderen alles over manipulatie! Zodra jullie in staat zijn om manipuleren te doorgronden, dan doorgrond je automatisch ook de narcist!

Heb jij enig idee hoe manipulatie werkt? Hoe je manipulatie kan herkennen? Hoe je manipulatie kan ontdekken? Juist degenen die denken dat ze nooit worden gemanipuleerd, worden gemanipuleerd door de narcist.

Als jij al zo´n moeite hebt om manipulatie te herkennen, hoe zit het dan met de kinderen?

Iedere kind dat te maken heeft met narcisten – omdat hun ouder narcistisch is – moet leren wat manipulatie is.

Om je kind te beschermen, moet je het van jongs af aan, op een speelse manier, leren wat manipulatie is, hoe ze manipulatie herkennen en hoe manipulatie in elkaar steekt. Voorlichting geven over manipulatie is het beste dat je jezelf en je kinderen kunt geven, zodat het in jullie latere leven narcisten (op tijd!) herkend en zich kan wapenen tegen zowel het narcisme als tegen manipulatie. Het zal jezelf en je kinderen een hoop leed, pijn en verdriet gaan schelen!

E-book: Manipulatie herkennen. Noodzakelijke voorlichting over manipulatie voor iedere HSP die met narcisten te maken heeft.

Categorie: Scheiden van een narcist. Ga je scheiden van een narcist? Loop je met plannen rond om te gaan scheiden? Dan is dit e-book iets voor jou. (Let op! Het gaat om DE VOORBEREIDING van je scheiding met een narcist! Voorbereiding is het middel tot succes om te winnen van je narcist. Onvoorbereid gaan scheiden van de narcist is helaas een grote illusie en een fout die je echt niet moet maken!)

E-book: Scheiden van een narcist, hoe doe je dat?

Stappelplan scheiden van een narcist

Getrouwd met een narcist? Wil je scheiden? Het stappenplan “Scheiden van een narcist” is een noodzakelijke voorbereiding voor iedereen die met plannen rondloopt om binnenkort te gaan scheiden van de narcistische echtgenoot/echtgenote.

Zonder voorbereiding maakt de narcist gehakt van je, pakt de kinderen van je af en je komt in een jarenlange en kostbare vechtscheiding terecht. Niemand die je gelooft en niemand die je helpt. Als je dacht dat samenleven met een narcist erg was, ONVOORBEREID gaan scheiden van een narcist: dat is pas de hel!

Iedereen heeft een strategie nodig als je wil gaan scheiden van een narcist. In het e-book: Scheiden van een narcist, hoe doe je dat?” tref je het stappenplan: “Scheiden van een narcist” aan en is een noodzakelijke voorbereiding om de narcist te ontmaskeren, een vechtscheiding te voorkomen, ouderverstoting te voorkomen, valse beschuldigingen te voorkomen, manipulatietechnieken van de narcist te doorzien en een hoop tijd en geld te besparen.  Dit e-book is geschikt voor iedereen die getrouwd is met een narcist en met plannen rondloopt om binnenkort te gaan scheiden, ook als jullie samen kinderen hebben en ook als je financieel afhankelijk bent gemaakt door de narcist.

E-book: Scheiden van een narcist, hoe doe je dat?

Categorie: narcistische ouder. Ben je HSP en heb je een narcistische ouder? Ben je opgegroeid binnen de dynamiek van een narcistisch gezin? Dan is dit e-book iets voor jou:

E-book: Kind van een narcist: Heb jij een narcistische ouder? Ben jij een (volwassen) kind van een narcist? Wil je de giftige dynamiek begrijpen waarin jij bent opgegroeid?

Kind van een narcist: volwassen kind van een narcistische ouder

Als je opgegroeid bent binnen de dynamiek van een narcistisch gezin, heb je sinds je geboorte te maken met narcisme en met narcistisch trauma. Sinds je geboorte was je leven een stress leven vol spanning en drama. Je was al die tijd onzichtbaar, en liefde moest je “verdienen” door buitengewonere prestaties te leveren. Al je behoeftes of wensen werden genegeerd en als je broers of zusters had, dan werden jullie tegen elkaar uitgespeeld. Je bent opgegroeid met het idee dat de geestelijk gezonde ouder, de foute ouder is, omdat de narcistische ouder je dat al die tijd heeft laten geloven.

Je weet niet wat “normaal” is, omdat alles in je jeugd abnormaal was.

Je narcistische ouder is in vlees en bloed aanwezig, maar op geestelijk en op emotioneel gebied altijd afwezig. Je hebt regelmatig het gevoel dat je een “wees” bent en familiebezoeken leveren je heel veel spanning en stress op.

Je twijfelt regelmatig op het een goed idee is om het contact met je narcistische ouder voorgoed te verbreken. Door druk van buitenaf blijf je contact houden. Het is ook verdomd moeilijk om het contact met eigen familie te verbreken, alhoewel niet HSP en niet introverten daar veel makkelijker in zijn.

Wil jij graag meer inzicht over narcistische gezinnen? Hoe de dynamiek werkt? Je kindertijd beter leren begrijpen? De driehoeksverhoudingen binnen narcistische gezinnen begrijpen? Begrijpen wat emotioneel afstandelijke ouders met jou doet? En hoe het narcisme jou als volwassene beïnvloed?

Neem dan eens een kijkje bij het e-book: Kind van een narcist.

Dit e-book bestaat uit 8 hoofdstukken:

 1. Volwassen kind van een narcistische ouder,
 2. Dochter van een narcistische moeder,
 3. De narcistische vader,
 4. Gevolgen en effecten van een narcistische opvoeding en
 5. Als je eigen kind een narcistische ouder heeft,
 6. Scheiden van een narcist terwijl jullie samen kinderen hebben.
 7. Gewond innerlijk kind: Hoe traumatisch was jouw jeugd?
 8. Manipulatietechnieken van de narcistische ouder, hoe je ze herkent en er mee omgaat.

Alle schrijfoefeningen, testen en schrijfopdrachten die speciaal voor jou als volwassen kind van een narcist bedoeld zijn, hebben een doel: meer inzicht voor jezelf, om je eigen kinderen te ondersteunen en om de eerste stappen te zetten tot helen van het narcisme. Ideaal om de eerste stappen te zetten om je gewonde innerlijke kind te helen!

Wil je meer weten over het e-book: Kind van een narcist?

Alle bovenstaande e-books zijn verkrijgbaar in de SHOP van de HSP en de NARCIST.nl website.

Copyright © 2023 Fleur Irene. De blogs en artikelen op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Citeren van en linken naar de blogs en artikelen is enkel toegestaan met een link naar deze site en met de juiste bronvermelding.
Please follow and like us:
Je bekijkt nu Welk e-book? Welk ebook kiezen? Welk ebook moet ik lezen? Welk ebook voor HSP?
In 10 stappen helen en herstellen van narcisme - PDF - Het Helingsproces voor HSP en HSE