Wat zijn de meest gestelde vragen over het helingsproces?
Het Helingsproces, heel jezelf na narcisme!
Het Helingsproces, heel jezelf na narcisme!

Wat zijn de meest gestelde vragen over het helingsproces?

“Herstel ik van het narcisme door een ebook te lezen?”

Nee! Herstellen doe je vanuit jezelf. Herstellen komt vanuit jezelf. Herstellen doe je door naar binnen te keren. Herstellen doe je door actief aan jezelf en met jezelf te gaan werken, zodat je helingsproces en je transformatie op gang komt. Herstellen doe je niet door een ebook te lezen, of door artikelen te lezen, herstellen doe je door actief met jezelf aan de slag te gaan. In het ebook Het Helingsproces staan 12 oefeningen en vele “actief aan het werk” oefeningen met als doel dat je actief met jezelf gaat werken. Helen en herstellen van een narcist doe je door actie te ondernemen. Dankzij de oefeningen leer je jezelf kennen, ga je ontdekken wat je wil en wat je wenst, ga je ontdekken wat je eigen visie en je eigen normen en waarden zijn, ga je weer van jezelf houden en twijfel je niet langer over jezelf. Je (her) ontdekt jezelf!

“Ik trek altijd ongezonde relaties aan, helpt het helingsproces me daarin?”

Jazeker! Helen van een narcistische relatie doe je door je onzichtbare en niet geheelde wonden en trauma´s aan te pakken. Hoe minder pijnplekken en oud verdriet je bezit, hoe minder interessant je bent voor een narcist om als prooi te dienen. Bovendien leer je hoe iedere narcist te werk gaat en hoe de manipulatieve werkwijze werkt om te bepalen of je een geschikte prooi voor narcisten bent. Zodra je beseft hoe narcisten en andere destructieve personen te werk gaan en je gaat werken aan je hoogsensitiviteit en aan je onzichtbare wonden, zal je niet langer ongezonde relaties aantrekken. Waarom niet? Omdat jij jezelf getransformeerd hebt naar een sterk en krachtig persoon die voorgoed heeft afgerekend met het narcisme. Je beseft namelijk dat het leven dat je leeft het waard is om gelukkig te zijn en dat je het recht hebt om gelukkig te zijn. Daardoor trek je gezonde relaties aan en ben je niet langer interessant als mogelijke prooi voor narcisten. Hoera!

(Ben je relatieverslaafd dan ben je mogelijk een codependent, neem in dat geval ook een kijkje bij het ebook: Verslaafd aan de liefde? Relatieverslaving van een codependent. Doorbreek de patronen aan je die zo aantrekkelijk zijn voor narcisten en voor andere destructieve personen!)

“Ik heb zo genoeg van alle leed, pijn en verdriet door het narcisme, kan het helingsproces mij hierin helpen en ondersteunen?”

Jazeker! Om te helen van een narcistische relatie zul je naar binnen moeten keren en contact maken met je innerlijk, je bron en met je essentie. Daar binnen in je ligt de oplossing. Om het je makkelijker te maken heb ik een aantal oefeningen bijgevoegd in het helingsproces, oefeningen die je dichter bij jezelf brengen en verrassend leuk zijn om uit te voeren! Hierdoor leer je jezelf veel beter kennen, begint je transformatie op een verrassend leuke wijze en krijg je bijzondere inzichten dat het helen van narcisme je makkelijker doet afgaan.

Heb je genoeg van al het verdriet, de pijn en van al het leed? Ga dan actief aan de slag met al die oefeningen en transformeer jezelf!

“Ik ben zo moe en uitgeput, echt aan het eind van mijn Latijn. Helpt het helingsproces mij om mijn energieniveau te verhogen en te verbeteren?”

Jazeker! Het Helingsproces heeft een heel hoofdstuk gewijd aan jou: om jezelf te reinigen en te zuiveren van het narcisme maar ook hoe jij je energieniveau kan optimaliseren.

“Ik ben behalve mezelf ook mijn zelfvertrouwen kwijt geraakt. Is het helingsproces geschikt voor mij?”

Het Helingsproces helpt je zowel jezelf terug te vinden als je zelfvertrouwen op te bouwen. Het is een lang proces en iedere keer nemen we kleine stapjes. Aan het eind van Het Helingsproces en je hebt de oefeningen uitgevoerd dan ben je zover gekomen dat je precies weet wie je bent en wat je wilt en is je zelfvertrouwen met sprongen vooruit gegaan!

“Ik voel me zo vreselijk schuldig, terwijl ik me in feite nergens schuldig over hoef te voelen. Helpt het helingsproces mij deze schuldgevoelens te overwinnen?”

Jazeker! Behalve de oefeningen staan er ook vele “Actief aan het werk” oefeningen die je stimuleren en motiveren echt de diepte in te gaan met jezelf. Onzekerheden en onze schuldgevoelens worden hiermee aangepakt. We gaan actief aan het werk om onze nare en ellendige herinneringen te herprogrammeren naar mooie, positieve en stimulerende herinneringen op een manier dat je onbewuste het gelooft en je er ook naar gaat gedragen! Een fantastische ervaring!

“Ik ben hoogsensitief, is Het Helingsproces geschikt voor mij?”

Jazeker!

“Ik ben niet hoogsensitief, is het Helingsproces geschikt voor mij?”

Zeker weten! Het Helingsproces is er voor iedereen, of je nu wel of niet hoogsensitief bent, dat maakt niet uit! Wel wordt er hier en daar wat extra aandacht besteed aan bepaalde gebieden voor hoogsensitieve personen.

“Leer ik in Het Helingsproces hoe ik mezelf voorgoed los kan maken van de narcist of van de destructief persoon in mijn leven?”

Ja, dat ga je inderdaad leren!

“Hoe leer ik omgaan met opgekropte en onverwerkte emoties?”

Er is een heel hoofdstuk in Het Helingsproces gewijd aan emoties. Vrijwel niemand heeft ooit echt goed geleerd goed om te gaan met ongemakkelijke emoties. En dat is lastig als je geen enkele emotie mag tonen tijdens het samen zijn met je narcist. Het Helingsproces laat je zien wat de voorwaarden zijn als je goed met emoties wil omgaan, hoe je opgekropte emoties verwerkt en hoe je goed omgaat met frustraties, woede, schaamte, boosheid, pijn, faalangst en met zelfbedrog.

“Ik ben verliefd op een ander, helpt dat mijn Helingsproces?”

Fijn dat je verliefd bent en het kan je zeker helpen je Helingsproces beter en met een voldaan gevoel te doorlopen! In het Helingsproces staat een hele mooie oefening om te bepalen of de nieuwe liefde in je leven ware, echte en oprechte liefde is, zodat je voor jezelf kunt nagaan of jij oprecht gelukkig voelt met deze nieuwe liefde en om te bepalen of deze nieuwe liefde je alles geeft waar je recht hebt om te krijgen: waardering, respect en liefde. Deze oefening is heel waardevol om te bepalen of de nieuwe liefde het waard is om je liefde te ontvangen. Super handig, want voor de rest van je leven kan je dankzij deze oefening bepalen of een mogelijk nieuwe partner voldoet aan jouw wensen en verlangens wat betreft de liefde.

“Ik ben zo ontevreden over mijn huidige situatie, dat wil ik veranderen. Is het helingsproces geschikt voor mij?”

Jazeker! Iedereen die ontevreden is over diens huidige situatie is in staat dat te veranderen en te transformeren naar een wenselijke situatie. De enige die in staat is om deze nare situatie te doen veranderen, ben jezelf. Door aan jezelf te gaan werken, door met jezelf aan de slag te gaan, kom je tot de ontdekking dat er een leven op je wacht die niets met je huidige situatie te maken heeft. Je ontevredenheid is een teken dat je te veel over je eigen grenzen bent heen gegaan. In eerste instantie ben je over je eigen grenzen heen gegaan omdat je dacht dat je de liefde van je leven gevonden had (dat is het resultaat van de werkwijze van iedere narcist) en vervolgens ben je doorgegaan met over je eigen grenzen heen te gaan omdat je jezelf volkomen bent kwijtgeraakt. We gaan je leren hoe je de sluwe werkwijze van de narcist herkent en we gaan je leren hoe je jezelf terug kunt vinden, zodat je klaar bent om je eigen droomleven te gaan ontwikkelen met je eigen visie en met je eigen normen en waarden. Je gaat doen wat je wilt en wat je wenst, als een echte leider, omdat je geleerd hebt om (weer) van jezelf te houden en omdat je geleerd hebt welke dingen je leuk vind. Je leven is te kostbaar om te blijven hangen in een situatie die je ongelukkig maakt. Je bent het waard om daar nu verandering in te gaan brengen door jezelf te gaan helen.

“Ik ben mezelf kwijt geraakt en ik voel me waardeloos, nutteloos, onbegrepen en eenzaam. Ondersteunt het helingsproces mij hierin?”

Jazeker! Juist als je de overtuiging hebt dat je niet goed genoeg zou zijn is het helingsproces zeer geschikt voor je: het is voor jou geschreven! Alle projecties en alle nare boodschappen van de narcist die je heeft doen geloven dat je waardeloos en nutteloos zou zijn, gaan we doorbreken! Er staat een pracht van een oefening in het ebook die je helpt al deze overtuigingen af te breken en te transformeren naar je nieuwe jij! Sprankelend, bruisend van de energie en stralend ga jij straks in je eigen kracht staan!

“Krijg ik toegang tot de besloten facebookgroep: Het Helingsproces van de HSP en de NARCIST, ook als het ebook in de aanbieding is?”

Jazeker! Je krijgt toegang tot deze facebookgroep zodra je het ebook aangeschaft hebt, ongeacht of het ebook in de aanbieding is of niet.

“Hoeveel bladzijde heeft het ebook?”

Het ebook Het Helingsproces bevat ruim 250 bladzijden!

Meer weten over Het Helingsproces?

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis een ebook! Uitschrijven kan wanneer je maar wenst en je gegevens zijn absoluut veilig bij me!

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Wat zijn de meest gestelde vragen over het helingsproces?
Het Helingsproces, heel jezelf na narcisme!