Wat is er nieuw aan het e-book Maak jezelf Sterk en Krachtig?
HSP versus het narcisme van een narcist: uitgeput na narcisme
HSP versus het narcisme van een narcist: uitgeput na narcisme

Wat is er nieuw aan het e-book Maak jezelf Sterk en Krachtig?

Nieuw is dat de Hsp’er nu in diens eigen kracht komt te staan, op adem en op krachten kan komen binnen meerdere gebieden, zoals: lichamelijk, spiritueel, mentaal, emotioneel en binnen diens eigen levensstijl.

(Update: het e-book is inmiddels omgezet naar een boek. Zie onderaan dit artikel.)

Het hoofdstuk: Kom op krachten en ga in je kracht staan op lichamelijk gebied, bevat onder andere:

 • De connectie tussen lichaam en geest, wat helpt deze verbinding te herstellen en gezond te houden?
 • Wist je dat als je emotioneel uit balans bent, je ook lichamelijk uit balans bent?
 • Het belang van jezelf reinigen en zuiveren en
 • Hoe je weer opnieuw vitaal kunt zijn.

Het hoofdstuk: Kom op krachten en ga in je kracht staan op spiritueel gebied, bevat onder andere:

 • Emoties van anderen overnemen: Hsp’ers kunnen pijn en emoties van anderen over nemen en daar heel veel last van hebben, wat kan je daartegen doen?
 • Energetisch zijn we verbonden met elkaar en ook jij bent energetisch verbonden met anderen. Hoe herken je een energetische verbinding? Blijven deze verbindingen bestaan na de dood en hoe kan je deze verbindingen verbreken met personen, plaatsen of objecten die ongezond voor je zijn? Wat zijn de effecten van deze energieverbindingen op je emoties en op je gezondheid? En wat als deze verbindingen niet goed zijn voor je gezondheid? Wanneer moet je dan in actie komen? Hoe kunnen je energieverbindingen los maken, verbreken en doorsnijden?
 • Hoe ga je om met energiezuigers?
 • Wat kan je doen als je veel negatieve energie van anderen oppikt?
 • Wat kan je doen als je TE gevoelig bent?
 • Wat is jouw levensles of zielsmissie?
 • Holistisch helen, wat is dat en hoe werkt het?

Het hoofdstuk: Kom op krachten en kom in je kracht staan op mentaal gebied, bevat onder andere:

 • Mentaal sterker en vitaler worden, ook als je te maken hebt met stress, hoe doe je dat?
 • Oefeningen om dwingende gedachten en overtuigingen aan te pakken,
 • Oefening om jezelf te trainen om je gedachten sterker te worden,
 • Oefening: train je onderbewuste naar het creëren van nieuw positief gedrag, positieve overtuigingen en naar nieuw positieve gedachten en o.a.:
 • Mindset positief veranderen.

Het hoofdstuk: Kom op krachten en kom in je kracht staan op emotioneel gebied, bevat onder andere:

 • Vergroot je zelfvertrouwen,
 • Oefening: je positieve zelfbeeld verbeteren,
 • Stappenplan je eigen waarde laten groeien,
 • Oefening: je eigen levensdoelen bepalen,
 • Oefening: zinvol werk, wat betekent dat voor jou?
 • Wat als je jezelf kwijt bent geraakt en niet meer weet wat je wilt?

Het hoofdstuk: kom op adem en kom in je kracht te staan binnen het gebied: HSP en levensstijl, bevat onder andere:

 • Het opstellen van je eigen actieplan om meer rust te creëren voor jezelf in je huis en op je werk.
 • Wat moet je doen als je te maken hebt met ongewenste energieën in huis?
 • Oefening: aarden en gronden speciaal voor Hsp’ers
 • Oefening: Leren centreren speciaal voor Hsp’ers
 • Over je intuïtie, je zesde zintuig en over helder voelen en helderzien,
 • Wat is een geschikte basis levensstijl voor Hsp’ers?
 • Hoe kunnen Hsp’ers overprikkeling verminderen en beter hanteren?

24 stappen Maak jezelf sterk en krachtig

En het laatste hoofdstuk bevat het welbekende 24 tellende stappenplan: Maak jezelf sterk en krachtig, ontwikkelt door Fleur Irene.

Meer weten over hoe je jezelf sterker en krachtiger kan maken, zodat je beter bestand bent tegen het narcisme en tegen je gevoeligheid? Maak jezelf sterk en krachtig, speciaal voor HSP en HSE!

Boek: “Maak jezelf sterk en krachtig na uitputting door narcisme” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Heb je PTSS door narcisme en narcistische trauma? Ben je op zoek naar een online heling en herstelprogramma dat geschikt is voor HSP? Met cognitieve en somatische technieken zoals EMDR en positieve psychologie, kun je je narcistisch trauma op zenuwstelsel niveau helen en een leven vol liefde en vreugde krijgen.

Trauma coach worden met specialisatie: narcistisch misbruik zodat je slachtoffers van narcisme met trauma kunt gaan helpen? Met wereldwijde erkende CMI kwalificatie en certificering, uniek in de wereld!

Ben je van plan om te gaan scheiden van een narcist? Dan is het van groot belang dat je je goed voorbereidt en hulp zoekt bij een advocaat die gespecialiseerd is in het omgaan met narcistisch gedrag. Mensen die besluiten om te scheiden zonder een plan lopen het risico om te maken te krijgen met hoge conflict scheiding, jaren durende vechtscheidingen, valse beschuldigingen, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. (Het is een illusie te denken dat de verborgen narcistische mishandelingen stoppen na de scheiding!) Narcisten weten ook niet van ophouden en de ene rechtszaak na de andere staat er op het programma voor de aankomende (10) jaar.

In Nederland hebben kinderen na een scheiding geen specifieke rechten, maar de ouders wel. Daarnaast wordt er niet gekeken naar mogelijke persoonlijkheidsstoornissen bij een van de ouders. De feiten nalopen wordt voor het gemak nagelaten aangezien de narcistische ouder zo charismatisch is. Hulpverleners hebben geen idee dat ze gehersenspoeld en ingepakt worden door de narcistische ouder en onterecht de schuld neerleggen bij de andere ouder. Dit kan leiden tot ouderverstoting, valse beschuldigingen van kindermisbruik en de andere ouder kan zich machteloos en hulpeloos voelen, zonder hulp van buitenaf: de kinderen worden toegewezen aan de ouder met een persoonlijkheidsstoornis en dit wil je echt niet!

Het is daarom van essentieel belang om je goed voor te bereiden en hulp in te schakelen van professionals zoals de erkende scheidingsadvocaat Rebecca Zung, die gespecialiseerd is in het omgaan met narcistisch gedrag. Zij kan je (online en direct!) helpen om de situatie onder controle te houden en je toekomst en die van je kinderen te beschermen. Het is belangrijk om jezelf en je kinderen te beschermen en ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op wat er komen gaat. Narcisme is een stoornis en alle narcisten hanteren dezelfde werkwijze: Rebecca Zung heeft die code voor je gekraakt. Wees de narcist een stap voor met de kennis van Rebecca!

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Hij of zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle blogs en nieuwsbrieven van de HSP en de NARCIST website en in alle boeken van Fleur Irene, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke Hsp’ers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Wie is Fleur Irene? Fleur Irene HSP versus Narcisme: over mij.

P.S.: Sinds 31 mei 2024 is de webshop opgeheven en zijn alle gratis en betaalde e-books niet langer verkrijgbaar op deze site. Enkele e-books zijn getransformeerd tot boeken (paperback) en verkrijgbaar via Amazon. De rest volgt in de loop van dit jaar. Via de pagina: boeken Fleur Irene is te zien welke boeken al uitgegeven zijn via Amazon. Bovenstaand artikel wordt verwezen naar een e-book dat inmiddels een boek is geworden:

Boek: “Kind van een narcist, volwassen kind van een narcistische ouder” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “De verborgen wonden van narcistisch emotioneel misbruik” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “Maak jezelf sterk en krachtig na uitputting door narcisme” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “Herken de narcist! Herken de werkwijze van het narcisme van een narcist” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Please follow and like us:

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Carla Conijn

  Goedemorgen Fleur, ik dacht dat ik gelezen had dat er een besloten facebookclub is voor HSP ers maar ik kan het bericht niet meer vinden. Als het zo is wil ik me daar graag voor aanmelden. Groet Carla

Reacties zijn gesloten.

Je bekijkt nu Wat is er nieuw aan het e-book Maak jezelf Sterk en Krachtig?
HSP versus het narcisme van een narcist: uitgeput na narcisme