Wat alle narcisten zeggen
Wat alle narcisten zeggen
Wat alle narcisten zeggen

Wat alle narcisten zeggen

*-*

Dit artikel is offline gehaald omdat het terug te lezen is in het e-book van Fleur Irene: “Herken de narcist, narcisme en herken narcistisch misbruik. Ontdek het verschil tussen toxische en niet toxische personen.

*-*

Wat alle narcisten zeggen

als je op het punt staat de narcist te verlaten:

Sorry, dit artikel is van de site gehaald omdat het in het ebook: “Herken de narcist en het narcisme herkennen,” te vinden is.

Wat alle narcisten zeggen

als ze je mishandelen en emotioneel misbruiken:

Lees ook: Gedrag van een narcist. Is het echt allemaal zo erg, of valt het wel mee?

Wat alle narcisten zeggen

als je wil voldoen aan je eigen wensen, dromen, verlangens en behoeften:

Wat alle narcisten zeggen

als ze je ronduit rot behandelen:

Wat alle narcisten zeggen

als ze je met gaslighting mishandelen:

Wat alle narcisten zeggen

tegen je tijdens een confrontatie of ruzie:

Wat alle narcisten zeggen

nadat je de narcist geconfronteerd hebt met diens overspel en vreemdgaan:

Wat alle narcisten zeggen

als je verantwoording vraagt over het onmogelijke gedrag van een narcist:

Wat alle narcisten zeggen

als je goede argumenten tegen de narcist gebruikt over diens onmogelijke gedrag:

Wat alle narcisten zeggen

als ze een belofte verbreken en zich niet aan hun woord hebben gehouden:

Wat alle narcisten zeggen tegen alle slachtoffers van het narcisme.

Onvoldoende kennis over het narcisme

Zolang we onvoldoende afweten over de narcist, het gedrag van het narcist en over het narcisme, raken we iedere keer verzeild in ruzies en conflicten met de narcist in ons leven en met het onmogelijke gedrag van de narcist in ons leven, omdat we ons wanen in een echte relatie. Een echte relatie waar een emotionele band tussen de partners aanwezig is. Een echte relatie waar liefde en respect tussen de partners aanwezig is. Maar zolang je onvoldoende afweet over het narcisme, besef je nog niet dat er nooit (!) een emotionele band zal zijn tussen jullie, dat er nooit liefde of respect zal zijn.

Misschien weet je nog niet zoveel af over het narcisme, of ben je net begonnen met jezelf te verdiepen in het onmogelijke gedrag van je narcistische partner, wat je wel weet is dat wat je ook gedaan en gezegd hebt in een poging je relatie te redden en je partner tot fatsoenlijk gedrag te bekeren: het mocht allemaal niet baten!

Iedere narcist gebruikt manipulatietechnieken, aanvalstechnieken en verdedigingstechnieken waar je niet tegen vechten kunt! Je zal het niet winnen van een narcist als je op dezelfde voet doorgaat. Er moet iets veranderen en weet dat de narcist niet gaat veranderen aangezien deze er heilig van overtuigd is dat er niets mis is met hem, of met haar.

Narcisme herkennen

Ik kan al deze zinnen die narcisten tegen je gebruiken inmiddels wel dromen: het is een handig hulpmiddel om narcisme te herkennen in combinatie met onmogelijk gedrag. Hoor je iemand een paar van bovenstaande zinnen regelmatig zeggen? Observeer deze persoon eens een tijdje zonder direct je conclusie te trekken. Als deze persoon, behalve deze bovenstaande zinnen regelmatig zegt, ook egoïstisch gedrag en enkele typische kenmerken van het narcisme vertoont, zou ik deze persoon niet langer in mijn leven dulden. Ook kan het heel goed zijn om jezelf eens af te vragen hoe het komt dat je deze persoon in je leven hebt aangetrokken, welke energie jij naar anderen toe uitstraalt en of je te maken hebt met oude, niet geheelde wonden waardoor je een aantrekkelijke prooi bent voor narcisten en andere destructieve personen.

Wil je meer weten over narcisme herkennen? Wil je meer weten hoe je een narcist herkent? En hoe schadelijk het gedrag van een narcist is voor jou en voor de kinderen? Neem dan eens een kijkje bij het volgende: Herken de narcist en het narcisme, hoe schadelijk is het gedrag van een narcist voor jou en de voor de kinderen?

*-*

Dit artikel is offline gehaald omdat het terug te lezen is in het e-book van Fleur Irene: “Herken de narcist, narcisme en herken narcistisch misbruik. Ontdek het verschil tussen toxische en niet toxische personen.

*-*

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij of zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je bekijkt nu Wat alle narcisten zeggen
Wat alle narcisten zeggen