Waarom we trauma coaches nodig hebben met specialisatie in narcisme en narcistisch misbruik?
trauma coaches
trauma coaches

Waarom we trauma coaches nodig hebben met specialisatie in narcisme en narcistisch misbruik?

Het is essentieel om goed opgeleide en gecertificeerde trauma coaches te hebben. Omdat zij de juiste kennis en vaardigheden bezitten om mensen met trauma professioneel en effectief te kunnen helpen.

Trauma is een complexe ervaring. En gaat heel diep zitten. Trauma veroorzaakt emotionele en psychologische wonden. Daarom is het van belang dat mensen de juiste ondersteuning en begeleiding krijgen om te herstellen.

Trauma coaches

Trauma coaches hebben geleerd om op een veilige en effectieve manier met traumatische ervaringen om te gaan. Ze kunnen helpen bij het verwerken van de impact van het trauma. Maar ook helpen bij het omgaan met de emoties en symptomen die daaruit voortkomen en het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen.

Bovendien zijn goed opgeleide en gecertificeerde trauma coaches bekend met de ethische en professionele richtlijnen. Richtlijnen voor het werken met trauma, en kunnen zij zorgen voor een veilige en vertrouwde therapeutische omgeving voor hun cliënten. Het is belangrijk dat mensen met trauma de juiste ondersteuning krijgen van coaches met de juiste kennis. Om hen te helpen hun trauma te verwerken en hun emotionele welzijn te herstellen.

Waarom is het noodzakelijk dat er trauma coaches zijn met kennis over narcistisch misbruik?

Het is van belang dat er trauma coaches zijn met kennis over narcistisch misbruik. Omdat deze vorm van misbruik vaak niet direct zichtbaar is en daardoor vaak niet erkend wordt.

Slachtoffers van narcistisch misbruik hebben te maken met complexe en diepgewortelde trauma’s, zoals:

  • Een laag zelfbeeld,
  • weinig zelfvertrouwen,
  • depressie,
  • angststoornissen,
  • posttraumatische stressstoornis of complexe vorm van PTSS
  • en moeite met het aangaan van gezonde relaties.

Trauma coaches met specialisatie in narcistisch misbruik kunnen helpen om de verborgen gevolgen van het misbruik te verwerken. Ze bieden ondersteuning bij het herstellen van emotioneel welzijn. Ze kunnen slachtoffers begeleiden bij het omgaan met de gevolgen van het misbruik. Bovendien kunnen ze voorzien van tools en technieken om hun zelfbeeld te herstellen en gezonde relaties op te bouwen.

Het is dus van belang dat er coaches zijn die gespecialiseerd zijn in het behandelen van slachtoffers van narcistisch misbruik om hen de juiste begeleiding en ondersteuning te kunnen bieden.

Waarom is het noodzakelijk dat je als HSP een goed opgeleide trauma coach kiest die bekend is met hooggevoeligheid?

Als HSP kan jouw gevoeligheid ervoor zorgen dat emotionele en mentale prikkels sterker binnenkomen dan bij anderen. Daarom is het belangrijk om een goed opgeleide trauma therapeut te kiezen die bekend is met je gevoeligheid. Een coach met ervaring op dit gebied kan gevoeliger zijn voor jouw behoeften, grenzen en manier van verwerking. Zij kunnen je helpen om je gevoeligheden in combinatie met je trauma te begrijpen. En je leren omgaan met trauma op een manier die past bij jouw sensitiviteit. Een goede coach kan je ook begeleiden bij het omgaan met overstimulatie en overweldiging tijdens de therapie.

Daarnaast kan een coach je helpen om meer zelfinzicht te krijgen en je gevoeligheden te begrijpen, en je ondersteunen bij het herstellen van trauma. Op een manier die veilig en effectief is voor jou. Het vinden van de juiste coach of therapeut is een belangrijke stap in jouw proces van genezing en groei.

HSP slachtoffers van narcisme

Ik geef sinds 2008 voorlichting aan slachtoffers van narcisme over de verborgen gevaren van narcisme en narcistisch misbruik. Ik heb 15 jaar lang dag en nacht contact gehad met slachtoffers van narcisme. Omdat ik zelf HSP ben, richt ik me specifiek op HSP-slachtoffers van narcisme. In al die jaren ben ik nog nooit een HSP-trauma coach met specialisatie in narcisme en narcistisch misbruik tegengekomen. Laat staan eentje die wereldwijd erkend wordt en de gevoeligheid van HSP omarmt en eert.

Ik heb duizenden HSP-lotgenoten in mijn netwerk die snakken naar professionele hulp. Professionele hulp die rekening houdt met hun gevoeligheid, trauma en PTSS-klachten na narcisme. Ik ontvang elke week meerdere verzoeken van HSP-slachtoffers van narcisme die op zoek zijn naar een goede coach of therapeut. Er zijn zeker goede coaches beschikbaar. Maar vaak ontbreken de drie essentiële elementen die zo belangrijk zijn voor het herstel van HSP’ers na trauma door narcisme: HSP, Trauma en Narcisme.

Enkele jaren geleden kwam ik trauma en narcisme specialist Caroline Strawson tegen tijdens een online-evenement van een Amerikaanse universiteit. Zodra ik haar zag en hoorde spreken, was ik onder de indruk. Caroline is zelf slachtoffer van narcisme. Na haar pijnlijke scheiding met een narcist alle nodige (internationale) studies over trauma voltooid, inclusief de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied. Ze is een autoriteit op dit vlak en haar werkwijze is buitengewoon. Ik gun jullie allemaal de kans om met haar te werken, want ze is werkelijk bijzonder.

Waarom zijn de kosten van een opleiding tot trauma coach met specialisatie in narcistisch misbruik prijzig?

Een opleiding tot trauma coach met specialisatie in narcistisch misbruik is doorgaans prijzig vanwege verschillende redenen:

  1. Specialistische kennis en expertise: Het behandelen van slachtoffers van narcistisch misbruik vereist diepgaande kennis van de complexe dynamiek van narcistische persoonlijkheidsstoornissen en de traumatische effecten ervan op slachtoffers. Het vergaren van deze specialistische kennis vereist extra training, bijscholing en supervisie, wat de kosten van de opleiding verhoogt.
  2. Beperkte markt en vraag: Opleidingen met specialisatie in narcistisch misbruik zijn zeldzaam en worden amper aangeboden dan algemene therapeutische opleidingen. Hierdoor kunnen de kosten per deelnemer hoger liggen vanwege de beperkte vraag en het kleinere aantal studenten dat de opleiding volgt.
  3. Wereldwijde erkenning: Als een zeldzame opleiding wereldwijde erkenning heeft, betekent dit dat de kwaliteit en relevantie ervan erkend worden door internationale experts en instellingen. Dit kan bijdragen aan de waarde van de opleiding en de geloofwaardigheid van de uitgereikte diploma’s.
  4. Zeldzaamheid: Over het algemeen zijn zeldzame opleidingen met internationale erkenning aantrekkelijker voor studenten, wat kan leiden tot een hogere prijsstelling.

Kortom, er zijn diverse redenen waarom een opleiding tot trauma coach met specialisatie in narcistisch misbruik vaak prijzig is. Deze kosten worden gerechtvaardigd door de specialistische kennis die nodig is om effectieve zorg te bieden aan de slachtoffers. Het is belangrijk dat meer goede coaches met de juiste kennis beschikbaar zijn om slachtoffers van narcistisch misbruik te helpen. Te helpen om hun trauma te verwerken en hun emotionele welzijn te herstellen.

Professionele trauma coach opleiding met internationale erkenning

Wil jij een professionele trauma coach worden met specialisatie in narcistisch misbruik? Dan ben je op de juiste plek! Wij – de HSP-slachtoffers van narcisme – hebben goed opgeleide en gecertificeerde trauma coaches nodig! Die de juiste kennis en vaardigheden hebben om mensen met trauma op een professionele en effectieve manier te helpen.

Trauma is een complexe ervaring die diepe emotionele en psychologische wonden veroorzaken. Daarom is het essentieel dat mensen de juiste ondersteuning krijgen om te herstellen. De online opleiding biedt specifieke training en expertise in het werken met traumatische ervaringen. Waardoor je mensen kunt helpen bij het verwerken van het trauma. Bovendien leer je ze met het omgaan met emoties en symptomen, en het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen. De gecertificeerde trauma coaches zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving voor hun cliënten.

Ondersteuning na trauma en PTSS

Het is van groot belang dat mensen met traumatische ervaringen de juiste ondersteuning krijgen van coaches en therapeuten. Coaches met de juiste kennis en certificering, vooral bij verborgen effecten en gevolgen van narcistisch misbruik. Alle coaches zijn gespecialiseerd in het behandelen van slachtoffers van narcistisch misbruik. Slachtoffers die vaak te maken hebben met diepgewortelde trauma’s, zoals een laag zelfbeeld, depressie en angststoornissen. Na de online opleiding kan je hen helpen om deze verborgen effecten te verwerken en hun emotionele welzijn te herstellen. Bovendien kan je hen leren om te gaan met de gevolgen van het misbruik en gezonde relaties aan te gaan.

HSP trauma coach

Als HSP is het cruciaal om een goed opgeleide trauma coach te kiezen die bekend is met hooggevoeligheid. Daarom is deze online opleiding tot trauma coach geschikt voor HSP en gevoelsmensen. De afgestudeerde coaches begrijpen je en kunnen je helpen om trauma op een manier te verwerken, die past bij jouw sensitiviteit. Ze begeleiden je bij overweldiging tijdens de therapie, en helpen je meer inzicht te krijgen in jezelf en je gevoeligheden.

Heb je altijd al gedroomd over om coach te worden? Om trauma coach te worden? Zodat je andere slachtoffers van narcisme daadwerkelijk kunt helpen? Kies dan voor deze online opleiding tot gecertificeerd trauma coach met specialisatie narcistisch misbruik voor een unieke en wereldwijd erkende kwaliteit. Investeer in jezelf en help anderen hun trauma te verwerken en hun emotioneel welzijn te herstellen. Want iedereen verdient de juiste begeleiding en ondersteuning om te genezen en te groeien.

Overal kan je aan de slag: er is wereldwijd een tekort aan trauma coaches met specialisatie in narcisme en narcistisch misbruik. En dat geldt al helemaal voor HSP trauma coach met specialisatie in narcisme en narcistisch misbruik. Als je financieel onafhankelijk wil worden en op zoek bent naar een goed betaalde baan dat bovendien zinvol is en je veel voldoening gaat geven…

Klik op deze link als je meer wil weten over hoe je gecertificeerd trauma coach met specialisatie in narcisme en narcistische misbruik kan worden dat wereldwijd erkend is en uniek is in de wereld van trauma coaching!

Afbeelding van Akbar Nemati via Pixabay

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Waarom we trauma coaches nodig hebben met specialisatie in narcisme en narcistisch misbruik?
trauma coaches