Update en de nieuwste versie: wat is er nieuw aan Het Helingsproces?
Het Helingsproces, heel jezelf na narcisme!
Het Helingsproces, heel jezelf na narcisme!

Wat ontvang je als je het ebook Het Helingsproces aanschaft?

 • Certificaat Het Helingsproces “Afspraak met jezelf.”
 • Het ebook “Het Helingsproces” van 445 bladzijdes in PDF,
 • Het Ebook: “Als het helen niet lukt…het geheim van een noodzakelijke voorbereiding als je wil helen en herstellen van narcisme” met 147 bladzijdes in PDF en:
 • Een document met daarin alle genoemde oefeningen uit het ebook: “Als het helen niet lukt.”

Ben jij HSP en ben je getraumatiseerd door de narcist?

Het ebook Het Helingsproces bevat nu ook informatie over het gevoelige zenuwstelsel van HSPers en hoe dit gevoelige zenuwstelsel chronisch wordt overbelast door narcisme en door narcistisch trauma. Ons gevoeligheid neemt daardoor toe.

Om daadwerkelijk in staat te zijn om te helen en te herstellen van narcisme, moet je als HSP je chronisch overbelaste zenuwstelsel kalmeren en tot rust brengen, het liefst op een holistische wijze. Zodat je in balans komt als HSP.  Je leert wat je moet doen om je overbelaste zenuwstelsel te kalmeren, wat goed werkt en wat het verergert. Ook speciale aandacht aan hulpmiddelen die werken voor de een (zoals bijvoorbeeld meditatie) maar ongeschikt is voor een andere HSP.

Maar ook ga ik dieper in op het onderwerp: trauma. We lopen allemaal met een trauma rond, aangezien de ervaringen met de narcist achter gesloten deuren ronduit schokkend en een kwelling waren.

Update en de nieuwste versie: wat is er nieuw aan Het Helingsproces?

In de nieuwste versie van Het Helingsproces zitten er sinds Maart 2021  (o.a.) schrijfoefeningen bij. Schrijven helpt je om alle gedachten, gevoelens en emoties te ordenen en werkt helend. Het is een mooie manier om emoties te analyseren zodat je diep kunt doordringen in je eigen innerlijke wereld. Dankzij het schrijven kan je tegenslag van alle kanten bekijken en voor jezelf gaan vastleggen wat het nu precies is wat het is dat je zo raakt. Doordat je zo bezig bent met je gedachten en emoties op papier te zetten, worden deze allemaal een stuk helder voor jezelf. Het doorbreekt alle onrust en stress, waardoor het zorgt voor ontspanning. Bovendien geeft schrijven je meer inzicht.

Er staan nog een aantal nieuwe dingen in, o.a.:

Nieuw in deze versie is:

 • Stappenplan eigenwaarde laten groeien d.m.v. je eigen gezonde grenzen leren aangeven,
 • Ontdek de patronen aan je die narcisten zeer aantrekkelijk vinden,
 • HSP, Stress en P.T.S.S., stress op een holistische wijze aanpakken,
 • Emotionele en mentale balans dankzij werken met de 3 taoïstische Tan Tien punten,
 • Oefeningen: leren centreren en aarden en gronden,
 • Schrijfoefening waar je de emotionele lading vermindert en jezelf bevrijd van het narcistisch trauma,
 • Hartcoherentie,
 • P.T.S.S. overwinnen met yoga,
 • Schrijfoefening: lieg over hoe je leven er nu uit ziet!
 • Tips om je helingsproces te versnellen,
 • De dynamiek van een narcistisch gezin begrijpen,
 • Schuldgevoelens loslaten,
 • E.F.T.
 • Energetische heling door bescherming aan de engelen te vragen en met een
 • Voorwoord van Fleur Irene.

Het Helingsproces bevat inmiddels 445 bladzijdes en de nieuwste versie is nu beschikbaar in de online winkel van de HSP en de NARCIST.nl voor iedereen!

(Iedereen die het helingsproces ooit heeft aangeschaft, krijgt deze update en de nieuwste versie gratis toegestuurd naar het opgegeven emailadres: Check je email en/of je spam, de laatste week van Maart 2021 stuur ik je de gratis update toe.)

Alle ebooks van Fleur Irene kan je voor jezelf uitprinten. Ze zijn niet beveiligd of bezitten het epub, waardoor uitprinten geen probleem zal zijn. Hsp’ers lezen nu eenmaal graag van papier en daar geef ik graag gehoor aan!

Wat mag je nog meer verwachten van het helingsproces?

Hoe gaan we je gewonde en getraumatiseerde ik en ziel helen?

Om te helen van een narcistische relatie zul je naar binnen moeten keren en contact maken met je innerlijk, je bron en met je essentie. Daar binnen in je ligt de oplossing. Om het je makkelijker te maken heb ik een aantal oefeningen bijgevoegd in het helingsproces, oefeningen die je dichter bij jezelf brengen en verrassend leuk zijn om uit te voeren! Hierdoor leer je jezelf veel beter kennen, begint je transformatie op een verrassend leuke wijze en krijg je bijzondere inzichten dat het helen van narcisme je makkelijker doet afgaan.

Heb je genoeg van al het verdriet, de pijn en van al het leed? Ga dan actief aan de slag met al die oefeningen! Enkele van die oefeningen zijn:

 • Afrekenen met de kwaadaardige boodschappen en projecties van de narcist zodat je nooit meer aan jezelf hoeft te twijfelen. Deze oefening neemt ongeveer een week in beslag.
 • Jezelf ontdoen van alle negativiteit zodat je in staat bent je eigen waarheid onder ogen te komen. (Is een superfijne oefening die je uitvoert samen met een lieve en goede vriend of vriendin. Bij deze oefening is het fijn om ook gebruik te maken van positieve affirmaties.)
 • De oefening waarin je iedere dag iets speciaals, iets bijzonders en iets unieks aan jezelf gaat ontdekken.
 • De oefening waar je (weer) contact gaat maken met jezelf. Is ook een uitstekende oefening om in de toekomst te bepalen of een mogelijke nieuwe liefde daadwerkelijk bij je past! Deze oefening neemt een week in beslag en een notitieboekje bij je dragen is een zeer handig hulpmiddel!
 • De oefening waar je gaat bouwen aan je eigen visie en aan je eigen droomleven.
 • Er komt een moment binnen, tijdens of na het Helingsproces, dat je voelt dat je eraan toe bent om echt verder te gaan met je eigen leven.
 • Het gaat om een heerlijke oefening dat eigenlijk uit meerdere kleine oefeningen bestaat: de koffie oefening maar ook de oefening waar we gaan ontdekken wat je normen en waarden zijn: die heb je nodig om je droomleven te kunnen creëren! Maar ook je bijzondere eigenschappen, talenten en kwaliteiten gaan we ontdekken, net als al je passies. We gaan je toekomstige droomleven visualiseren en in details beschrijven. Heerlijk om aan je eigen droomleven te werken en om de eerste stappen te zetten!
 • Een andere oefening is ontdekken wat je wilt en wat je wenst. Dankzij deze oefening ga je ontdekken wat je nooit ontvangen hebt, maar waar je wel behoefte aan hebt. Alles waar je behoefte aan hebt, ga je leren hoe je dat jezelf kunt geven. Deze oefening is vooral voor alle HSPers voeding voor de ziel. Het nieuwe contact met jezelf verbetert en verdiept zich en dit is een uitstekende oefening om je in de toekomst minder behoeftig en afhankelijk t.o.v. anderen op te stellen. Deze oefening duurt ruim een week.
 • De volgende oefening leert je om (opnieuw) van jezelf te houden en deze oefening ga je iedere morgen uitvoeren zodra je wakker bent. Zeker in het begin is het een emotionele oefening voor velen omdat heel veel opgekropte emoties naar boven komen. Je gaat enorme opluchting ervaren! Het is een pak van je hart dat alles wat vastzat loskomt! Voor velen kan de oefening in het begin ook wat ongemakkelijk aanvoelen. De resultaten van deze oefening zijn echter fantastisch omdat de oefening echt tot in je kern doorwerkt en je in je essentie doel treft.
 • De volgende oefening is de (her) ontdekking van jezelf en de (her) ontdekking wat je daadwerkelijk leuk vindt. Deze oefening maakt je blijer, vrolijker en het contact met jezelf herstelt. Deze oefening neemt ongeveer een week in beslag,
 • Nog een goede oefening is dat je in contact komt met de genezende werking van de universele levenskracht. Velen van ons zijn het vergeten, maar we zijn allemaal in staat om in contact te komen met deze helende universele levenskracht. Het is een fantastische oefening om oude vastzittende pijn plekken in je lichaam te beginnen met helen, maar het is ook een oefening die je troost en steun geeft. Je hart, je ziel, je geest en je lichaam zullen je dankbaar zijn. Hoe vaker je deze oefening gaat uitvoeren, hoe minder gespannen je lichaam zal gaan aanvoelen.

Behalve de oefeningen staan er ook vele “Actief aan het werk” oefeningen die je stimuleren en motiveren echt de diepte in te gaan met jezelf. Onzekerheden en onze schuldgevoelens worden hiermee aangepakt. We gaan actief aan het werk om onze nare en ellendige herinneringen te herprogrammeren naar mooie, positieve en stimulerende herinneringen op een manier dat je onbewuste het gelooft en je er ook naar gaat gedragen! Een fantastische ervaring!

Wat ga je nog meer leren?

 • Je leert hoe jij jezelf kan genezen van onzichtbare wonden zonder verder beschadigd te raken,
 • Je leert hoe jij jezelf weer terug kan vinden,
 • Je leert dat je zeker weten goed genoeg bent, meer dan goed genoeg zelfs,
 • Je leert hoe je onverwerkte en opgekropte emoties verwerkt,
 • Je leert hoe jij jezelf voorgoed beschermt tegen het narcisme, tegen destructieve personen en tegen emotioneel misbruik,
 • Je leert hoe je zelf je energie een enorme boost geeft waardoor je vitaal in het leven staat,
 • Je leert hoe jij jezelf voorgoed los maakt van het narcisme of van destructieve relaties in je leven,
 • Je leert hoe jij je zelfvertrouwen en je eigenwaarde terugvindt en herontdekt,
 • Je leert hoe je op een gezonde manier met anderen omgaat.

Herstellen van een narcist en van gekwetste gevoelens

Herstellen doe je vanuit jezelf. Herstellen komt vanuit jezelf. Herstellen doe je door naar binnen te keren. Niemand anders kan het voor je doen, niemand anders kan bij je innerlijk komen waar al je pijn en verdriet verborgen liggen. Herstellen doe je door actief aan jezelf en met jezelf te gaan werken, zodat je helingsproces en je transformatie op gang komt. Herstellen doe je niet door een e-book te lezen, of door artikelen te lezen, herstellen doe je door actief met jezelf aan de slag te gaan.

In het e-book Het Helingsproces staan 12 oefeningen en vele “actief aan het werk” oefeningen met als doel dat je inzicht krijgt waar het probleem zich bevindt en hoe je het kunt transformeren naar de gewenste uitkomst. Deze oefeningen zijn allemaal verrassend leuk en makkelijk om te doen, rustig thuis op een veilige plek en wanneer het je uitkomt. Helen en herstellen van een narcist en van je gekwetste gevoelens doe je door actief aan het werk te gaan met deze bijzondere oefeningen die je stuk voor stuk inzichten geeft waar je behoefte aan hebt, wat je wil, wat je wenst en hoe je dat allemaal kunt bereiken.

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig geworden of ook jij eindelijk mag gaan beginnen met het helen van destructieve relaties en van je gewonde en getraumatiseerde ziel? Neem dan eens een kijkje bij het ebook Het Helingsproces en bekijk het Inkijkexemplaar.

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de 6 wekelijkse e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Update en de nieuwste versie: wat is er nieuw aan Het Helingsproces?
Het Helingsproces, heel jezelf na narcisme!