Trauma en narcisme specialist: Caroline Strawson

Trauma en narcisme specialist: Caroline Strawson

Hebben jullie het volgende wel eens meegemaakt? Een week lang een onderwerp volgen dat je aan het hart ligt of omdat je er meer over wil weten? Over trauma of narcistisch misbruik bijvoorbeeld? Zodat je een week lang dagelijks meerdere therapeuten, psychologen, psychiaters, dokters, artsen, specialisten, counselors en coaches hoort spreken. Die d.m.v. een interview met de host een half uur lang info geeft over zijn of haar vakgebied? Dat je die week dagelijks meerdere van die video´s gratis kan bekijken – en dus heel veel gratis info ontvangt! – en overweldigt raakt van de veelheid?

Heel Amerikaans, jazeker! En allemaal in het Engels en is het prima te volgen!

Online evenementen

Toch volg ik met regelmaat enkele van die online universiteiten die dit soort online evenementen verzorgen. Ik kom helemaal in een flow terecht. Het is zo bar interessant en ik steek er heel veel van op! Het is voor mij de gelegenheid om kennis te maken met vele ervaringsdeskundigen! Ik luister aandachtig wat ze allemaal te vertellen hebben. Bij velen hang je aan de lippen, bij anderen val ik in slaap. En soms kan ik ze niet allemaal zien en horen, domweg vanwege het tijdgebrek.

Na die week kan je nog steeds toegang krijgen tot al die informatie en materiaal, maar dan tegen betaling.

Professionals die gevoelsmensen zijn

Als HSP voel ik vooral een diepe band met die professionals die zelf ook gevoelsmensen zijn. Zo volg ik inmiddels veel Amerikanen die verstand hebben over het narcisme, trauma, jeugdtrauma, hersenwerking, hechtingsproblematiek en heling en herstel. Ik sta op al hun mailinglijsten. Soms heb ik geen tijd om al hun mailtjes te lezen. Hoe interessant en boeiend het ook is wat ze vertellen!

Op eentje na. Die lees ik altijd. Die volg ik vanuit mijn hart.

Zodra ik haar zag en hoorde spreken, had ik echt zoiets van: Yes! Zo´n Eureka gevoel, ken je dat? Het gevoel dat alles klopt en alles op z´n plek valt? Alles wat ze zegt: klopt. Alles wat ze schrijft: klopt.

Het enige is…ze is een Engelse en komt uit Engeland. Ze spreekt geen Nederlands of Vlaams en haar website geeft ook niet de gelegenheid om te vertalen naar het Nederlands. Voor veel lotgenoten zal dat best wel een dingetje zijn: liever in je eigen moedertaal. Vooral als het over narcisme, trauma en heling gaat.

En ik geef je groot gelijk, ook ik lees dit soort dingen het liefst in het Nederlands, i.p.v. het Engels. Juist ook omdat ik dagelijks omringd ben met de Spaanse taal.

Dat is echt het enige minpuntje wat ik aan haar heb kunnen vinden. En ja, ze richt zich liever op vrouwen, maar, zo geeft ze zelf aan: mannen zijn ook van harte welkom!

Sinds ik haar enkele jaren geleden heb “leren” kennen wist ik dat ik haar moest onthouden. Haar werkwijze is uniek en spreekt veel HSP aan!

Over wie ik het heb? Over de Engelse Caroline Swanson! Trauma en narcisme specialist Caroline Strawson!

Wie is Caroline Strawson?

Caroline Strawson is een bekroonde, geaccrediteerde coach op het gebied van trauma-geïnformeerde positieve psychologie en somatisch therapeut. Bovendien is ze auteur met persoonlijke ervaring in het herstellen van narcistisch misbruik. Ze heeft de School of Embody Trauma Informed Living opgericht. Om mensen te ondersteunen bij het genezen van trauma, zodat ze kunnen groeien van posttraumatische stress naar posttraumatische groei.

HSP-slachtoffers van narcisme zoeken naar professionele hulp!

Ik ben sinds 2008 bezig voorlichting te geven aan slachtoffers van narcisme. Over de verborgen gevaren van het narcisme en narcistisch misbruik. Daarvan ben ik 15 jaar lang dag en nacht met slachtoffers van narcisme in contact geweest. Aangezien ik zelf HSP ben, richt ik me uitsluitend op HSP-slachtoffers van narcisme. En in al die jaren ben ik nog nooit een HSP-trauma coach met specialisatie narcisme en narcistisch misbruik tegengekomen. Laat staan met een wereldwijde erkenning dat de gevoeligheid van HSP omarmt en eert. Terwijl ik duizenden HSP-lotgenoten in mijn netwerk heb zitten die smachten naar professionele hulp. Professionele hulp die afgestemd is op behalve hun gevoeligheid, ook op trauma en narcisme.

Iedere week ontvang ik mail, met daarin de vraag of ik niet een goede coach of therapeut weet. Jazeker, er zijn heel goede coaches en therapeuten! Hoe goed ze ook zijn, ze missen drie noodzakelijke componenten die zo belangrijk zijn voor het herstel van HSP’ers na trauma door narcisme:

  • HSP
  • Trauma en
  • Narcisme.

Totdat ik enkele jaren Caroline Strawson tegenkwam tijdens een online event van een Amerikaanse universiteit. Zodra ik haar zag, haar hoorde spreken en kennis maakte met haar werkwijze, was ik verkocht. Ze is slachtoffer van narcisme, maar deze dame heeft na haar pijnlijke scheiding met een narcist niet stilgezeten. Ze heeft alle benodigde (internationale) studies rondom trauma gedaan en gehaald, ook van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trauma. Ze is met recht een autoriteit en haar manier van werken…dat gun ik jullie allemaal. Caroline Strawson is zo bijzonder!

Online helen van narcisme met Caroline

Een diepgaand 12 stappen helings- en herstelprogramma na narcistisch trauma. Dit programma is ontwikkeld om je genezingsproces na narcistisch misbruik te versnellen. Bovendien om je te helpen jouw posttraumatische stress om te zetten in posttraumatische groei. Als extra bonus krijg je GRATIS toegang tot een besloten Facebook-community die je ondersteunt bij jouw genezingsproces. En je helpt te bloeien na narcistisch misbruik!

Versnel je genezingsproces en transformeer je posttraumatische stress in posttraumatische groei. Hoe? Met het unieke Narcistisch Trauma Online Herstel Programma voor HSP en Gevoelsmensen (het: Narcissistic Trauma Recovery Program). Een online herstel programma dat Caroline Strawson heeft ontwikkeld. Dit CPD-geaccrediteerde programma biedt 12 diepgaande stappen die levenslange toegang bieden tot een exclusieve Facebook-groep voor extra ondersteuning. Ontdek je ware zelf, vind vreugde en verbinding en laat angst en schaamte achter je. Met cognitieve en somatische technieken zoals EMDR en positieve psychologie, kun je je narcistisch trauma op zenuwstelsel niveau helen. En een leven vol liefde en vreugde leiden. Meld je nu aan en begin je reis naar genezing, heling, herstel en groei na narcisme

Caroline Strawson: Gecertificeerde trauma coach worden met specialisatie: narcistisch misbruik met wereldwijde erkenning dat uniek in de hele wereld is?

Word een gecertificeerde trauma coach met specialisatie in narcistisch misbruik. Deze opleiding komt met de wereldwijd erkende CMI-kwalificatie niveau 7 (gelijk aan een masterdiploma). Volg een coaching opleiding bij een erkende school die specifieke training biedt op het gebied van narcistisch misbruik. Haal een certificering en vergroot je geloofwaardigheid als coach. Zorg dat je goed voorbereid bent. Aangezien het complexe en uitdagende karakter van het werken met cliënten die te maken hebben met narcistisch misbruik. Ben je een ervaringsdeskundige en wil je lotgenoten helpen? Of ben je al coach en werk je met slachtoffers van narcisme? Caroline Strawson biedt een 12 maanden durend coaching programma dat leidt tot een wereldwijd erkende certificering. Maak van je droom om narcisme coach te worden, een realiteit met deze geaccrediteerde opleiding. Meld je nu aan en begin je reis naar een gecertificeerd trauma coach met specialisatie narcistisch misbruik nu!

Afbeelding van Laszlo Toth via Pixabay

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Trauma en narcisme specialist: Caroline Strawson