Scheiden van je narcist, hoe doe je dat? Noodzakelijke stappenplan ter voorbereiding op de scheiding zodat je kan winnen en in staat bent je narcist te verslaan in de rechtszaal.

Scheiden van je narcist, hoe doe je dat? Noodzakelijke stappenplan ter voorbereiding op de scheiding zodat je kan winnen en je narcist kan verslaan in de rechtszaal
Scheiden van je narcist, hoe doe je dat? Noodzakelijke stappenplan ter voorbereiding op de scheiding zodat je kan winnen en je narcist kan verslaan in de rechtszaal

Over het ebook: Getrouwd met een narcist? Ben je het grensoverschrijdend gedrag van je narcist of destructieve partner zat? Wil je scheiden? Noodzakelijke voorbereiding als jij je narcistische partner wil verslaan in de rechtszaal en wil winnen van je narcist!

Wil jij gaan scheiden van je narcistische partner? Ben je het narcistisch misbruik beu? Ben jij je narcist spuugzat? Reageren de kinderen gespannen en angstig op je narcist? Ben jij moe, uitgeput en aan het eind van je Latijn dankzij je narcist?

Maar…heb je geen idee hoe je het aan moet pakken? Waar te beginnen?

En vooral…hoe blijf je de narcist een stap voor tijdens het hele scheidingsproces, zonder dat je zelf ten onder gaat?

Bovendien: hoe kan je de narcist verslaan in de rechtszaal?

Hoe kunnen jij en de kinderen ontsnappen aan de narcist, zonder dat je in angst zit dat je de kinderen kwijt raakt aan je narcist? Hoe kun je zelf ontspannen aan je narcist zonder dat jij jezelf compleet kwijt raakt? Hoe ontsnap je uit de gevangenis van isolatie en eenzaamheid die je narcist voor je gecreëerd heeft?

Ik wist ook niet hoe ik het aan moest pakken en dat heeft me bijna tot wanhoop gedreven. Vooral de vraag hoe ik mijn zoon uit handen van mijn narcist kon houden heeft me vele slapeloze nachten bezorgt.

Ik wist dat de gevolgen van een scheiding groot waren, laat staan een scheiding met een narcist! Iedereen die wil gaan scheiden komt onder enorme druk te staan, er moet van alles geregeld worden en het ergste is: je narcist die dwars ligt en maar niet wil samenwerken. 

Ook mag je je borst nat gaan maken want je gaat te maken krijgen met allerlei valse beschuldigingen (zoals kindermishandeling) van je narcist. Als je dacht dat een leven met een narcist stressvol was, scheiden van een narcist is het toppunt van stress!

Een ding wist ik wel: ik wilde winnen van mijn narcist! Van me lang zal ze leven zou mijn narcist niet de zeggenschap krijgen over mijn zoon!

En daar heb ik me op geconcentreerd en op gefocust: Ik wilde winnen van mijn narcist! 

Maar hoe?

Waar moest ik beginnen?

Welke stappen moest ik gaan zetten om inderdaad te winnen van mijn narcist? Welke stappen moest ik gaan zetten om tijdens het gehele scheidingsproces mijn narcist een stap voor te blijven? Welke stappen moest ik gaan zetten om er voor te zorgen dat mijn zoon niet in handen van mijn narcist viel?

Dagen, weken en maanden heb ik met die vraag rondgelopen: Hoe kon ik winnen van mijn narcist?

En op een dag wist ik het! Ik wist dat ik eerst de “macht” die de narcist over me had moest verminderen door zelf sterker en krachtiger te worden. Hoe sterker jij bent, hoe zwakker je narcist.
Hoe sterker jij bent, hoe beter je in staat bent jezelf voor te bereiden op het hele scheidingsproces. De narcist haat sterke mensen en gaat ze graag uit de weg!

Lees ook meer over: het Ebook: Maak jezelf sterk en krachtig, speciaal voor hoogsensitieve personen!

Een andere macht die de narcist over je heeft,die je moet zien te verkleinen, is dat je het voor elkaar moet zien te krijgen dat je narcist zijn, of haar, interesse in jou als prooi gaat verliezen. Behalve dat jij sterker en krachtiger moet gaan worden voor jezelf, moet je super saai gaan worden zodra je narcist bij je in de buurt is. Toon geen emoties, vertel niets prive meer over jezelf en praat uitsluitend over het weer of over het nieuws. SAAI!!

Het besef dat ik eerst sterker en krachtiger moest gaan worden is de eerste stap geworden van mijn uitgedachte stappenplan die er voor zorgde dat ik inderdaad mijn narcist overwonnen heb! HOERA! En – voor mij het allerbelangrijkste was: mijn zoon is NIET in handen van mijn narcist gevallen! 

Door die eerste stap uitgedacht te hebben, kwam ik in een flow terecht die er voor zorgde dat ik alles duidelijk en scherp overzag. Doordat ik sterker en krachtiger werd, werd alles haarscherp en wist ik exact welke stappen ik wel en welke stappen ik niet moest zetten om van mijn narcist te kunnen winnen. Ik heb er lang over gedaan om alles uit te dokteren, maar het is me gelukt! Ik heb niet te maken gehad met valse beschuldigen als kindermishandeling, niet te maken gehad met ouderverstoting en ook niet te maken gehad met nare, kostbare en jarenlange durende vechtscheiding. Ik had me super goed voorbereid!!!

De afgelopen elf jaar heb ik honderden emails ontvangen van partners van narcisten en van andere destructieve personen, die ONvoorbereid zijn gaan scheiden en in een hell terechtgekomen zijn. Afschuwelijke situaties die rechtstreeks uit een horror film vandaan komen. Ze zijn alles kwijtgeraakt, hun huizen, hun kinderen, hun geld, hun aanzien, hun werk, hun vrienden, hun gezondheid en hun zelf. Ze zijn kapot gemaakt en vernietigd door hun narcist.

Voorkom die ellende alsjeblieft! Bespaar jezelf die ellende!! Als samenleven met een narcist vreselijk is, ONvoorbereid gaan scheiden van een narcist of van een ander destructief persoon, is de werkelijke hell!

En jongens, o wat is dat een heerlijk fantastisch gevoel: winnen van je narcist! Zo heerlijk bevrijdend! Ik was in mijn nopjes dat ik alles goed van te voren doordacht had.

Wil jij ook van je narcist winnen?

Wil jij ook winnen van je narcist tijdens jullie scheiding?

Wil jij ook kennismaken met mijn uitgedachte stappenplan, zodat ook jij in staat bent om te winnen van je narcist?

Wil jij ook kennismaken met de voordelen van het stappenplan: Afstand nemen van je narcistische partner en jezelf goed voorbereiden op de komende scheiding met je narcistische partner, zodat je WINT van je narcist doordat je in staat bent je narcist te verslaan in de rechtszaal?

Koop dan nu mijn stappenplan en voorkom een afschuwelijke vechtscheiding! (Nu met 3 gratis bonussen:

Bonus 1: Scheiden van een narcist met kinderen,

Bonus 2: Stappenplan als je een scheiding met een narcist overweegt en

Bonus 3: Scheiden van een narcist met een advocaat, Nederlandse Juridische en financiele scheidngsproces, dit deel bestaat uit 2 delen!)

Extra informatie:

Alle prijzen in de online shop van de HSP en de NARCIST zijn EXCLUSIEF BTW! Hieronder leg ik uit waarom ik tot de conclussie ben gekomen om prijzen exclusief btw te hanteren:

* BTW en belasting digitale producten zoals ebooks en online programma´s

Consumenten die in de Europese Unie (EU) wonen, moeten btw over digitale goederen betalen tegen het tarief dat geldt in hun eigen land, ongeacht waar de verkoper zich bevindt.

Daarom vraag ik je vriendelijk om tijdens de aankoop van een digitaal product de naam van je land in te vullen, zodat de btw automatisch voor je berekend gaat worden.

De btw over digitale producten verschillen per land binnen de Europese Unie (Eu). 

Productprijzen worden om deze reden EXCLUSIEF btw aangegeven aangezien de btw over digitale producten per land verschillend is.

Betaal mogelijkheden in de HSP en de NARCIST online shop:

iDeal

Credit Card (Visa, Mastercard, American Express via Stripe)

Bancontact.

In de correspondentie over je aankoop zie je zowel: “Coach Fleur Irene” als ”HSP en de NARCIST,” staan, houd hier rekening mee als je niet wil dat je narcist in de gaten krijgt dat je op de HSP en de NARCIST website shopt.

Gebruik een e mailadres om je online producten en download te ontvangen waar je narcist geen toegang tot heeft!

Niet goed? Geld terug d.m.v. coupons, gegarandeerd!

Inmiddels zijn enkele honderden exemplaren van het ebook “Scheiden van je narcist, hoe doe je dat? Noodzakelijke stappenplan ter voorbereiding op de scheiding!” verkocht.

Enkele reacties van klanten zijn:

“Hoi Irene,

Ik ben jou zo dankbaar en blij met jou geschreven ebook Scheiden van je narcist, hoe doe je dat en met alle info dat jij in verwerkt hebt. Ik weet dat dit gaat echt lukken, echt een opluchting want ik dacht echt dat ik gek was. groetjes, B”

“Lieve Fleur Irene,

Wat is het een ontzettend fijn gevoel dat er mensen zijn die echt begrijpen waar het om gaat. Ik ben tot tranen toe ontroerd van het feit dat jij mij dit ebook stuurt en mij hiermee erkenning geeft, mij steunt en mij begrijpt. Ik weet zeker dat jouw ebook scheiden van je narcist mij weer een stap verder gaat brengen in mijn leven en het leven van mijn kinderen. Dank hiervoor!

Liefs, S”

“Wat mij pas echt help zijn de echt gebeurde voorbeelde. Het puntje op de i. Deze laten me pas echt inzien hoe het is en zal zijn. Ik heb zoveeeeeel gelezen over narcisten, maar vaak niet het echte kunnen vinden. Veel uitleg maar het echte gebeuren vindt je vaak niet. Zoals ik al zei veel echt info in je ebook en helpen echt heeeel veeel.

Opnieuw bedankt

J”

Zodra de betaling bij ons is ontvangen, ontvang je in je mailbox van je opgegeven emailadres de downloadlink van je bestelde ebook. Check voor alle zekerheid ook even je spambox als je niet direct ons mailtje ziet, soms gebeurd het dat je downloadlink van je bestelling in de spambox terecht komt.

Met andere woorden: je krijgt direct toegang tot je bestelde ebook!

Algemene voorwaarden en Privacy verklaring staan rechts onderaan van de HSP en de NARCIST site.

Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online producten van de HSP en de NARCIST  website, naar de narcist als een “hij” en naar het slachtoffer van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannen slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Heb je vragen over je bestelling? Je kan me altijd en met een gerust hart persoonlijk mailen naar: fleurirene@hspendenarcist.nl met als onderwerp: Ebook scheiden van je narcist, hoe doe je dat?

Heb je klachten of vragen? Je kan me altijd en met gerust hart persoonlijk mailen naar: fleurirene@hspendenarcist.nl met als onderwerp: Klacht ebook scheiden van je narcist, of met als onderwerp: Vraag ebook scheiden van je narcist, heel hartelijk dank!

Wie is Fleur Irene?

Fleur Irene was ook slachtoffer van narcistisch misbruik, inmiddels ervaringsdeskundige en expert op het gebied van narcisme, maar ze is ook hoogsensitief en eigenaar van zowel van de Exit Narcist website als van de HSP en de NARCIST website. Ze is vooral moeder van een linksbenige voetballer als zoon (ook hoogsensitief) en van beroep is ze Life Coach, Stress Counselor, voedingstherapeut en HSP Coach.

Door het verborgen narcisme in haar leven, is ze zich gaan verdiepen in de materie van narcistische persoonlijkheidsstoornissen. Alles over het narcisme leest ze. Al vele jaren mailt ze met andere slachtoffers van narcistisch misbruik. Sindsdien observeert ze, maakt ze notities, doet ze onderzoek, gaat op zoek naar info en publiceert ze. Haar bevindingen en opgedane kennis deelt ze met jullie op de HSP EN DE NARCIST site.

Als slachtoffer van narcistisch misbruik helpt ze andere slachtoffers van narcistisch misbruik hun leven weer terug op de rails te krijgen. Overigens, voor alle duidelijkheid: Je bent geen slachtoffer, je bent tot slachtoffer gemaakt!

Daarom: ik wil hoogsensitieve personen (m/v) met een narcistische partner (m/v) inspireren dat ze goed genoeg zijn en dat ze het waard zijn om hun worsteling met hun narcist tot een goed eind te brengen!

Mijn boodschap is:

Ik help hoogsensitieve personen (m/v) met een narcistische partner (m/v) hun worsteling tegen de vernietigende werking van het narcisme in hun leven te overwinnen, zodat ze sterker en krachtiger worden, meer in balans raken en meer energie krijgen, zodat ze eindelijk hun eigen leven terugkrijgen en kunnen ontsnappen uit een verstikkende en ongezonde relatie en kunnen gaan werken aan hun eigen vrijheid en kunnen gaan werken aan hun eigen helingsproces zonder dat het te veel moeite kost en veilig vanuit hun vertrouwde omgeving kunnen werken aan hun online training of hun ebook kunnen lezen, zonder dat ze overweldigd raken door alle prikkels.

Verlaat de narcist! Krijg je leven terug en begin weer te leven als een vrij mens!

Anderen zien wat de narcist hen weerspiegelt. Ze zien niet dat de masker van de narcist thuis bij jou een masker is van een monster. Anderen zien alleen het charmante masker. Net zoals jij deed in het begin van jullie relatie. Omdat narcisme een goed verborgen probleem is en omdat er zo weinig voorlichting over het narcisme bestaat.

Tijdens mijn zoektocht naar antwoorden van alle problemen binnen mijn relatie stuitte ik op het narcisme. Vervolgens ben ik mezelf gaan afvragen: wat ga ik doen met mijn leven? Voorlichting geven over het bestaan van het narcisme binnen relaties heb ik altijd als een hoge prioriteit gezien. Zeker nadat ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en daardoor stressgevoeliger, maar vooral ook nadat ik ontdekte dat heel veel partners van narcisten…hoogsensitieve personen zijn!

Hoogsensitieve personen (m/v) zijn de perfecte prooi voor narcisten (m/v)!

Leven met een narcist is geen leven. Je bestaat niet, je bent niet zichtbaar, je wordt behandelt als een voetveeg, je hebt te maken met narcistische mishandelingen en wat je doet, doe je fout.

Afstand nemen van narcistische misbruik en weggaan bij je narcist kan een zegen zijn, vooral als je jezelf eerst sterker en krachtiger maakt en je vervolgens verdomd goed gaat voorbereiden op het naderende vertrek!

Herinner jij je leven nog voordat jij je narcist kende? Zo heerlijk zal het leven zijn als je weggaat bij je narcist! Het resultaat zal het paradijs voor je zijn, mits jij je heel goed gaat voorbereiden op het vertrek of op de scheiding, zodat je kan winnen van je narcist en in staat bent je narcist te verslaan in de rechtszaal!

Koop nu je ebook!

Nieuw hier? Weet je niet waar of hoe te beginnen?

Ontvang 3 ebooks GRATIS bij je inschrijving!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis:

Het ontsnappingsplan”, als je wil ontsnappen aan je narcist. Ideaal als je het gevoel hebt geen kant op te kunnen, als je alles kwijt bent en niets meer te verliezen hebt,

Meer energie nodig,” als je wil winnen van een narcist moet je over vitale energie beschikken! Ideaal als je energieniveau laag is en jij je uitgeput, moe, overweldigd en overprikkeld bent en je meer energie nodig hebt om de nare situatie in je leven te veranderen,

Stappenplan narcist verlaten,” hoe je in 7 stappen je narcist verlaat! Ideaal als je wil ontdekken hoe jij je narcist kan verlaten en welke stappen daarvoor nodig zijn.

Behalve de 3 gratis ebooks ontvang je ook gratis tips, adviezen over het narcisme, over je hooggevoeligheid en over het helingsproces. Je gegevens zijn veilig bij mij en inschrijven is geheel gratis en uitschrijven kan wanneer je maar wenst! Iedereen (m/v) is van harte welkom!

Met hartelijke groet, Coach Fleur Irene

Copyright © Coach Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Je mag artikelen of delen hieruit elders publiceren, maar alleen met vermelding van het copyright en de naam van de “HSP en de NARCIST” website. 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Scheiden van je narcist, hoe doe je dat? Noodzakelijke stappenplan ter voorbereiding op de scheiding zodat je kan winnen en in staat bent je narcist te verslaan in de rechtszaal.
Scheiden van je narcist, hoe doe je dat? Noodzakelijke stappenplan ter voorbereiding op de scheiding zodat je kan winnen en je narcist kan verslaan in de rechtszaal
Sluit Menu
×

Winkelmand