Overzicht boeken in paperback van Fleur Irene die via Amazon verkrijgbaar zijn

Overzicht boeken in paperback van Fleur Irene die via Amazon verkrijgbaar zijn.

De volgende boeken van Fleur Irene zijn verkrijgbaar via Amazon: alle boeken worden gratis verzonden!

Boek over verborgen narcistisch misbruik van Fleur Irene

Emotioneel misbruik buitengesloten door een narcist, ben ik niet goed genoeg?

Het boek over verborgen narcistisch en emotioneel misbruik kan waardevolle inzichten bieden voor mensen die te maken hebben met narcisme. Emotioneel misbruik is een kenmerk van narcistische relaties. De narcist vertoont hierbij manipulatief en controlerend gedrag om macht over anderen uit te oefenen. Door het boek te lezen, kun je meer inzicht krijgen in de dynamiek van deze vorm van misbruik. Bovendien lees je hoe je jezelf kunt beschermen en herstellen. Daarnaast kan het boek handvatten bieden voor het herkennen van de signalen van emotioneel misbruik. Het is fijn om de ervaringsverhalen te lezen van lotgenoten, het is herkenbaar en geeft erkenning. Het is waardevol voor de slachtoffers van narcisme die op zoek zijn naar oplossingen.

Over het boek: de verborgen wonden van narcistisch en emotioneel misbruik van Fleur Irene

De verborgen wonden van narcistisch emotioneel misbruik: het onthullen van de impact en het vinden van heling en herstel. Ontdek de verborgen waarheid achter narcistisch emotioneel misbruik met dit onthullende boek, geschreven door Fleur Irene voor HSP en andere lotgenoten. Leer over de destructieve effecten van de stiltebehandeling, het negeren en andere manipulatieve gedragingen van narcisten. Ontdek de constante twijfel, de oerangst van buitengesloten te worden en de gekmakende ervaringen achter gesloten deuren. Lees de ontroerende ervaringsverhalen van lotgenoten en hun worstelingen met schaamte- en schuldgevoelens. Krijg inzicht en advies over hoe je kunt helen en herstellen van emotioneel misbruik en hoe je een gezonde nieuwe relatie kunt opbouwen. Dit boek is een must-have voor iedereen die te maken heeft gehad met narcistisch misbruik en op zoek is naar genezing en verandering. Bestel nu je eigen exemplaar via Amazon: De verborgen wonden van narcistisch emotioneel misbruik: het onthullen van de impact en het vinden van heling en herstel.

Boek over narcistische ouders en de effecten en gevolgen op de (volwassen) kinderen van Fleur Irene:

Kind van een narcist. Volwassen kind van een narcistische ouder

Ontdek nu eindelijk of je een narcistische ouder hebt en krijg de duidelijkheid die je nodig hebt. Met de makkelijke testen in het boek kom je erachter of je opgegroeid bent binnen een narcistisch gezin en wat de impact daarvan is op je volwassen leven. Laat het verleden achter je en zet de eerste stappen naar herstel met behulp van deze waardevolle informatie en schrijfoefeningen. Niemand verdient het om constant genegeerd te worden door zijn eigen ouders en om zich onveilig te voelen. Deze paperback is geschikt voor volwassen kinderen van narcistische ouders, maar ook voor ouders die zelf te maken hebben met een narcistische ex-partner. Bestel nu je eigen exemplaar van Fleur Irene via Amazon en start jouw reis naar heling en herstel: Kind van een narcist. Volwassen kind van een narcistische ouder.

Boek over narcisme van Fleur Irene:

Herken de narcist, herken narcisme en herken narcistisch misbruik

Wat is het grote probleem rondom het thema narcisten?

Dat je ze niet herkent! Op het eerste gezicht lijken personen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis zo normaal, maar ondertussen! Leugens, manipulatie, misbruik, dreiging, pestgedrag, angst aanjagen, financiële misdaden, mishandeling, chantage en gaslighting is wat je krijgt… Narcisten trakteren iedereen in hun omgeving, vaak achter gesloten deuren, op een complete verborgen oorlogsvoering, die voor de slachtoffers traumatisch, indringend en schokkend is: vaak met als gevolg PTSS. Omgaan met narcisten is gekmakend, stressvol en traumatisch en pas veel te laat kom je erachter dat je met iemand met een verborgen stoornis te maken hebt. Gelukkig hoef je geen Einstein te zijn om het narcisme van een narcist te ontdekken, met enkele tips, adviezen, uitleg en de vele praktijkvoorbeelden die in het e-book staan, herken ook jij de werkwijze van narcisten en al hun manipulatietechnieken. Bestel nu je eigen exemplaar via Amazon: Herken het narcisme van een narcist.

Boek om jezelf sterk en krachtig te maken na uitputting door narcisme

Het effect van het narcisme van iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis dringt niet alleen diep door tot de gevoelens van een persoon, maar heeft ook impact op een energetisch niveau. Een holistische benadering helpt niet alleen op mentaal en psychisch vlak, maar ook op emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau voor de HSP-mens.
Om jezelf te versterken na de uitputting veroorzaakt door narcisme, zullen we in dit boek werken aan je mentale en emotionele welzijn, spirituele groei, levensstijl en persoonlijke ontwikkeling. Na de uitputting die je voelt na een ervaring met een narcist, heb je kracht nodig om verder te gaan in het leven, om te herstellen van overleven naar leven, om je leven op te bouwen en de narcist achter je te laten, en om te werken aan je toekomst en dromen. Het stappenplan in dit boek, dat al duizenden andere HSP-lotgenoten heeft geholpen, biedt het beste advies om van pure uitputting naar kracht en zelfvertrouwen te komen.
Mijn persoonlijke visie is dat de holistische benadering niet alleen het lichaam, het energetisch lichaam, de geest en de ziel met elkaar verbindt, maar ook de emoties, gedachten, patronen, bewustzijn, intuïtie, verwachtingen, elektromagnetisch veld, binnenwereld en buitenwereld.

Bestel nu je eigen exemplaar via Amazon: Maak jezelf sterk en krachtig na uitputting door narcisme. Een Holistisch stappenplan voor HSP.

Please follow and like us: