Overprikkeld en uit balans na de feestdagen en door je narcist?
Overprikkeld en uit balans na de feestdagen en door je narcist?

Overprikkeld en uit balans na de feestdagen en door je narcist?

Overprikkeld door de feestdagen

Veel hoogsensitieve personen beginnen het nieuwe jaar overprikkeld: ze zijn moe en uit balans geraakt door de feestdagen. Ze zijn uit hun ritme gehaald.

Uit balans door je narcist

Als je behalve de feestdagen ook nog eens met een narcist te maken hebt, ben je dubbelop overprikkeld. Na de vakantie zijn er verdacht veel aanvragen voor echtscheidingen van narcisten. Jullie zitten op elkaars lip en bij veel partners van narcisten is het onmogelijke gedrag van de narcist rond de feestdagen de druppel die de emmer doet overlopen. Je bent de narcist zat, spuugzat! En je wil gaan scheiden! 

Advies: ga nooit ONVOORBEREID scheiden van een narcist! In dit artikel leg ik je uit waarom: Onvoorbereid scheiden van een narcist, waarom je dat nooit moet doen!

Misschien twijfel je en weet je niet wat je moet doen: scheiden of blijven?

Invloeden van een volle maan

Alsof het nog niet genoeg is, komt de volle maan van vrijdag 10 januari (2020) er nog eens bovenop. De energie van de volle maan pikken veel hoogsensitieve personen op en ze kunnen daardoor een aantal dagen van slag zijn. Velen slapen slechter en reageren gevoeliger en emotioneler door de volle maan.

Overprikkeling verminderen en beter in balans

Hier enkele tips om je overprikkeling te verminderen en jezelf beter in balans te krijgen:

Meditatie: meer energie voor HSPers

Basis levensstijl voor hoogsensitieve personen om overprikkeling te voorkomen.

Hoogsensitief? Maak jezelf vitaler zodat je de narcist beter aan kan!

Natuur een weldaad voor hoogsensitieve personen

Overprikkeling verminderen door gezonde voeding

Maak jezelf sterk en krachtig: een geweldig goede start voor iedere overprikkelde HSPer voor het nieuwe jaar!

Aarden en gronden om beter je stress en spanningen los te laten

Mijn persoonlijke tip voor jullie allemaal bij overprikkeling is: trek je wandelschoenen aan en trek de natuur in! Heerlijk!

Afbeelding van Robin Higgins via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en (mentale) gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSP’ers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Overprikkeld en uit balans na de feestdagen en door je narcist?
Overprikkeld en uit balans door de feestdagen en door je narcist?