Coach Fleur Irene
Coach Fleur Irene

Wie zijn mijn klanten?

Beste Coach Fleur Irene,

Het beste wat mij onlangs is overkomen, is wel de kennismaking met alle informatie over HSP en de narcist die ik op jouw uitgebreide website kan vinden.

Dankjewel. Wat je beschrijft is zo ontzettend goed. Je legt de boosaardige strategie van de narcist en de gevoelens van de partners ervan zo goed uit. Het is alsof je mijn ex persoonlijk gekend hebt. Mijn schuldgevoel is van mijn schouders gevallen en ik ben door jouw coaching, binnen de artikelen en ebooks, de goede kant op aan het gaan. Ik kan niet zeggen hoeveel dit voor mij heeft betekend. Echt, heel erg bedankt. Je website en coachingsprogramma is super.

W.

Belangrijke mededeling: per 01/03/21 gaat het ebook: Scheiden van een narcist, hoe doe ik dat? Definitief uit de collectie van de online winkel van de HSP en de NARCIST.nl website. Ook alle artikelen rondom het thema: “Scheiden van een narcist” zullen verwijdert of ingekort worden, aangezien we ons helemaal gaan richten op thema´s als: Zelfliefde voor Hsp’ers, helen van stress, helen van trauma en helen van het narcisme.

Zelf ben ik bezig een methode te ontwikkelen dat specifiek gericht is op Hsp’ers om te helen van het narcisme en tot die tijd coach ik niet.

Via de besloten facebookgroep: Contact met lotgenoten, speciaal voor Hsp’ers bestaat er de gelegenheid om in contact te komen met anderen die worstelen met het thema narcisme in hun leven. Hier gaan we met respect met elkaar om en laten elkaar in elkaars waarde, aangezien de ene recent ontdekt heeft met narcisme te maken te hebben, een ander midden in een vechtscheiding zit en weer een ander met het helingsproces bezig is. Iedereen die HSP is, is van harte welkom binnen deze ontzettend fijne groep!

Al mijn klanten verdienen mijn waardering en liefde en dat geef ik ze allemaal, zodat mijn klant de persoon kan gaan worden die hij, of zij, graag wil worden!

Al mijn klanten hebben diepste verlangens, wensen en dromen die ze maar heel graag uit willen laten komen, het is mijn droom dat al mijn klanten hun eigen diepe verlangens, wensen en dromen uit laten komen met mijn hulp. Juist als er obstakels zijn, of blokkades, waardoor de diepste verlangens, wensen en dromen van mijn klanten nog niet tot bloei kunnen komen. Je staat er niet alleen voor, ik ben er voor je, al is het op afstand!

Mijn klanten zijn allemaal empathie vol, vinden innerlijke harmonie, dankbaarheid en gezondheid erg belangrijk en het zijn de fijnste mensen om mee samen te werken!

Obstakels of blokkades waar mijn klanten mee worstelen zijn:

Hun hoogsensitiviteit,

Regelmatig overprikkeld zijn,

Het narcisme in hun leven,

Hun relatieverslaving,

Waardoor ze zichzelf teveel wegcijferen, te veel weggeven, ver over hun eigen grenzen heen gaan en zichzelf kwijtraken,

Last hebben van te veel stress in hun leven,

Moeite ervaren om voor zichzelf te kiezen,

Moeite ervaren om het narcisme of andere destructieve relaties de rug toe te keren,

Over onvoldoende energie beschikken om hun doelen na te kunnen leven,

Barsten van de goede ideeën maar het moeilijk vinden om hun projecten af te maken,

Met veel nare en vage lichamelijke en geestelijke klachten rondlopen,

Op zoek zijn naar een zinvol leven,

Onvoldoende geaard zijn,

Zich niet “vrij” of “heel” voelen,

Niet het leven leiden dat voor hen is voorbestemd.

De pijn om niet jezelf te kunnen zijn gaat heel diep. De worsteling dat je anders bent dan anderen door je hoogsensitiviteit en dat de narcist zich anders voordoet dan hij, of zij, werkelijk is, raken je diep. De behoefte om je weer “heel” te voelen is enorm sterk aanwezig, maar waar begin je en beter nog: hoe begin je? Het is overweldigend terwijl je jezelf al in zo’n overweldigende wereld staande moet zien te houden. Het voelt alsof je gevangen zit in een veel te kleine kooi voor een veel te grote tijger. Je ziet alleen maar tralies om je heen en je hebt de ruimte niet eens om je om te draaien en het sleutelgat te kunnen vinden. Zodra je in staat bent om je om te draaien omdat je besloten hebt dat je nu lang genoeg in deze benarde positie hebt gezeten, zal ik daar staan met de sleutel in mijn hand en de deur voor je openen. Ik zal je wijzen welke kanten je op kunt gaan en als je wil zal ik even met je meelopen totdat je veilig in het bos bent aangekomen. Waarom? Omdat je het verdiend “vrij” te zijn en omdat je het verdiend om weer “heel” te worden. 

Het is een hele worsteling om te besluiten dat je je kooi uit wil, immers, je kent niet beter. Je kreeg te eten, te drinken en af en toe moest je kunstjes vertonen zoals door een ring vol vuur springen. Het was iedere keer doodeng door dat vuur springen, maar het was het vuur of zweepslagen. Na het vuur kreeg ik eten, na de zweepslagen kreeg ik niets. Het was mijn leven, ik kende niet beter, ik wist niet beter. Het is een heel proces geweest om te besluiten dat ik op mijn eigen benen wil gaan staan, ze schreeuwen immers altijd tegen me dat ik niets goed kan doen en dat ik een hopeloos geval ben en dat ik het enige waar ik goed voor ben is mijn huid: om er een vloerkleed van te maken. Totdat ik een andere tijger zag ontsnappen. Ze hadden deze tijger bijna doodgeslagen een jaar geleden. Hij had iets gedaan wat de verzorgers niet zinde. Zodra de tijger begon te herstellen zag ik een licht in zijn ogen branden dat ik nooit eerder gezien had. Was het haat? Was het de wens om te overleven? Was het de wens om de verzorgers een poeppie te doen ruiken en hen te laten zien wie er hier nu een machtig, krachtig, prachtig en magisch wezen is? Was het de levenskracht die de tijger opriep om te beginnen met leven omdat de tijger er niet voor gemaakt was om zijn verdere leven opgesloten te zitten in een veel te kleine kooi? Was het God, Allah of het Universum dat hem riep?

Ik bemoeide me eigenlijk nooit met andere tijgers, daar was ik te uitgeput voor en ik had mijn eigen zorgen. Maar zodra ik het licht terug in zijn ogen zag, gaf het mij ook hoop. Ik bedoel maar, ze hadden hem bijna doodgeslagen en toch krijgt hij het voor elkaar op te leven? Als hij het kan, dan moet het mij zeker lukken, toch?

Ik leefde een klein beetje op omdat ik nieuwsgierig was naar zijn acties. Toen hij ontsnapte voelde ik me vreemd genoeg verlaten, terwijl ik in exact dezelfde situatie zat als daarvoor. Maar ondertussen groeide mijn hoop op een betere toekomst, groeide de hoop dat ook ik misschien wel eens kon ontsnappen! Was ik er klaar voor? Ik wist dat de tijger op me wachtte in het bos, ik moest alleen maar een manier bedenken hoe ik uit deze kooi kwam en mijn weg vinden naar het bos. Meer niet. Maar hoe doe ik dat?

Jarenlang opgesloten hebben gezeten in een te krappe kooi (je worsteling met je hoogsensitiviteit en het narcisme, jezelf weggecijferd hebben en te ver en te lang over je eigen grenzen heen zijn gegaan) zijn je niet in de koude kleren gaan zitten. Je hebt vakantie nodig om je batterijen op te laden, om je het gevoel terug te geven dat je het waard bent om voor jezelf op te komen, om je gevoel van eigenwaarde terug te vinden, om je de kracht terug te geven die nodig hebt om uit je kooi te stappen en naar het bos te lopen. Niet alleen lichamelijk moet je op krachten zien te komen, ook geestelijk en je hersenen moeten weer beter gaan functioneren zodat je alles helder en goed overziet, beter kan nadenken een betere concentratie krijgt, de focus weet te behouden en alerter bent. Dat is je sleutel die je nodig hebt om het slot van je kooi open te maken.

Maar ook de tocht naar het bos is gevaarlijk, dan moet je de tijger daar in het bos gaan zoeken en wat je nog meer te wachten staat in het bos, dat weet je eigenlijk niet zo goed. Je weet wel dat je over langdurige energie moet gaan bezitten, dat je over een enorme vitaliteit moet beschikken, dat je gezondheid beter moet zijn, dat je zowel lichamelijk als geestelijk sterk moet zijn om alle eventuele tegenslagen in het bos aan te kunnen, zodat je eindelijk je leven in vrijheid kunt leven en eindelijk kan beginnen met een zinvol leven en eindelijk mag gaan beginnen aan een leven zoals dat voor je bedoeld was om te leven! Vitaliteit gaat je in al je aspecten van je leven ver brengen, heel ver zelfs! En door de langdurige beschikking van energie ga je in heel veel dingen buitengewoon succesvol worden omdat je basis van je leven en van het bestaan zo grondig goed in elkaar zit!

Een huis bouw je op een stevige fundament, als het funadment niet goed en sterk is, zakt het huis als een plumpudding in elkaar.

Ook jou fandament moet stevig zijn en zolang dat niet stevig en sterk is gaanm we er samen, welliswaar op afstand, aan bouwen! Net zo lang tot ook jij weer op eigen benen kan staan en trots voelt over jezelf!!

Ervaringsdeskundige narcisme

Wanneer je een slechte ervaring meemaakt, heb je 3 keuzes:

  1. Of het bepaalt je toekomst,
  2. Of het maakt je kapot,
  3. Of je put er kracht uit en het maakt je sterker.

Als coach en als mens richt ik me op punt 3. Punt 1 en punt 2 bestaan niet voor mij. Iedereen bezit een kracht diep in zichzelf. Laat die kracht tot je spreken! Spreekt je dat aan of herken je jezelf hierin, dan heet ik je van harte welkom!

Mijn boodschap:

” Ik help hoogsensitieve personen (m/v), met een narcistische en/of destructieve partner (m/v), die zichzelf zijn kwijtgeraakt na emotioneel misbruik, hun worsteling met het narcisme en met hun hoogsensitiviteit te overwinnen, zodat ze de beschikking krijgen over langdurige energie waardoor ze in staat zijn te beginnen te bouwen aan hun eigen solide fundament, hun zelfbeeld en eigenwaarde kunnen opbouwen, kunnen gaan starten met het “helen” van onzichtbare wonden, zichzelf terug kunnen gaan vinden en kunnen beginnen met het Helingsproces na narcistische, destructieve, ongezonde en toxische relaties, zonder dat het veel moeite kost en veilig vanuit hun vertrouwde omgeving zonder dat ze overweldigd raken door alle prikkels van buitenaf of verder beschadigd raken. “


Narcistische relatie en destructieve relaties zijn toch hetzelfde als relatieproblemen hebben?

Tijdens de eerste 8 jaren van mijn relatie met mijn verborgen narcist, dacht ik dat wij “relatieproblemen” hadden. Tijdens deze jaren wist ik wel dat ik anders was dan anderen, maar wist ik nog niet dat ik hoogsensitief was.

Het begon allemaal als een sprookje, het leek alsof hij dezelfde normen en waarden had als ik en gedroeg zich als een charmante en galante heer. Het leek allemaal perfect! Hij luisterde naar wat ik te vertellen had en had het over ware liefde. Hij drong aan dat we snel gingen samen wonen.

Zodra we samen woonden, begon zijn gedrag langzaam te veranderen naar iemand die niet dezelfde normen en waarden had als ik. Zijn gedrag veranderde in gedrag dat totaal het tegenovergestelde was een charmante en galante heer.

Allerlei eigenaardigheden begonnen me op te vallen.  Hij nam wel heel veel ruimte in en eiste alle aandacht op, altijd ten koste van anderen.

Alles wat ik deed was plotseling niet goed. Dat was raar, want voorheen was alles wat ik deed fan-tas-tisch! Dat deed me op ene gegeven moment wel twijfelen en wat ik deed, probeerde ik nog beter te doen. Maar ook dat was niet goed genoeg. Dus deed ik nog harder mijn best. Wat ik op een gegeven moment ook deed, hij reageerde er minachtend op. Uitte constant kritiek, deed zelfs gemeen, maar zelf voerde hij geen flikker uit. Als ik er iets van zei, vertelde hij me dat ik mijn mond moest houden en kon me vervolgens weken negeren.

Hij liet me geloven dat al onze relatieproblemen veroorzaakt werden door mij, isoleerde mij van mijn vrienden, minachtte me, maakte me financieel afhankelijk van hem, vertelde me fijntjes iedere dag dat ik gek was, liet me iedere dag over mijn eigen grenzen heen gaan, vertelde leugens aan Jan en Alleman, maakte dierbare spullen van mij doelbewust kapot, verstopte mijn belangrijke papieren, hield doelbewust belangrijke informatie achter, frustreerde me met zijn onmogelijke uitspraken en kinderachtig gedrag en maakte me iedere dag duidelijk  dat ik dankbaar moest zijn dat hij bij me bleef. Want ik was – in zijn ogen – ook degene die de relatie weer beter kon maken, mits ik maar beter mijn best deed.

Ik snapte er niets van, waar was mijn charmante en galante partner gebleven? Ik wist dat er iets niet klopte aan zijn verhaal, maar wat? Wat klopte er niet binnen mijn relatie? Werden die relatieproblemen inderdaad allemaal door mij veroorzaakt? Wat was er in vredesnaam aan de hand met mijn relatie? Want hoe meer ik mijn best deed, hoe erger zijn onmogelijke gedrag werd.

Dankzij internet en het zoeken naar zoekwoorden als: relatieproblemen, kwam ik uiteindelijk terecht op een Amerikaanse site waar ze exact het gedrag omschreven van mijn partner! (In de Nederlandse taal was er toen nog niet heel veel bekend op het internet.) Ze hadden het op die site over narcisme. Onmogelijk gedrag van een narcist! Ik had te maken met een narcist! Mijn partner was een narcist!  Pathologisch narcisme binnen de relatie!

Wat een herkenning!

Ik had geen “relatieproblemen” zoals ik altijd dacht, maar ik had te maken met een verborgen narcist en met een narcistische relatie! Ik heb vervolgens dagen achter de computer gezeten om alles te lezen wat ik maar kon vinden over het onderwerp! Hoe meer ik las, hoe meer herkenning.

Maar ook heel veel emoties! En eigenlijk was het gevoel van opluchting nog het grootst: “Pfff gelukkig, ik ben niet gek! Zie je wel dat ik niet gek ben!” Die opluchting die ik toen voelde zal ik van m´n leven nervernooit niet vergeten! Wat was ik blij en opgelucht, maar ook verdrietig, want tjee hee, narcisme, want wat ik daarover las, dat klonk toch niet al te best!

Ik had geen idee dat ik al die jaren te maken had gehad met een narcist! Ik had geen idee dat ik al die jaren te maken had gehad met narcisme binnen mijn relatie. Erger nog, ik wist niets af van narcisme, laat staan dat ik wist wat een narcistische persoonlijkheidsstoornis was, laat staan dat ik wist dat er heel veel meer partners van narcisten rondliepen die precies hetzelfde meemaken als ik! Allemaal slachtoffers van het narcisme  die exact hetzelfde hebben meegemaakt! Ik kan heel goed alleen zijn en ik kan mezelf dagen in alle eenzaamheid uitstekend vermaken, maar ik heb me van m´n leven nooit zo alleen gevoeld als die ontiegelijke *** eerste jaren met de verborgen narcist. En toen het besef doordrong dat er ik weet niet hoeveel meer slachtoffers van het narcisme, zowel met het narcisme als met hun hoogsensitiviteit in alle eenzaamheid worstelen, greep me dat echt heel erg aan.

Het heeft me jaren gekost om te ontdekken dat ik geen “relatieproblemen” had en vervolgens heeft het me jaren gekost om te ontdekken wat dat narcisme allemaal inhield. Want ik heb sinds mijn ontdekking over het narcisme echt alles gelezen wat er maar te lezen viel over het onderwerp narcisme.

Tijdens mijn zoektocht naar antwoorden van alle problemen binnen mijn relatie stuitte ik op het narcisme. Vervolgens ben ik mezelf gaan afvragen: wat ga ik doen met mijn leven? Voorlichting geven over het bestaan van het narcisme binnen relaties heb ik altijd als een hoge prioriteit gezien. Zeker nadat ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en daardoor stressgevoeliger, maar vooral ook nadat ik ontdekte dat heel veel partners van narcisten…hoogsensitieve personen zijn!

Want ik had inmiddels ook ontdekt dat ik hoogsensitief was, nog een worsteling erbij die een naam had gekregen!

Hoogsensitieve personen (m/v) zijn de perfecte prooi voor narcisten en andere destructieve personen (m/v)!

Leven met een (verborgen) narcist is geen leven. Je bestaat niet, je bent niet zichtbaar, je wordt behandelt als een voetveeg, je hebt te maken met narcistische mishandelingen en wat je doet, doe je fout.

Afstand nemen van narcistische misbruik en weggaan bij je narcist kan een zegen zijn, vooral als je jezelf eerst sterker en krachtiger maakt en je vervolgens verdomd goed gaat voorbereiden op het naderende vertrek!

Herinner jij je leven nog voordat jij je narcist kende? Zo heerlijk zal het leven zijn als je weggaat bij je narcist! Het resultaat zal het paradijs voor je zijn, mits jij je heel goed gaat voorbereiden op het vertrek of op de scheiding!

“Ik vond deze website van de week en verbaasde me over het mooie uitgangspunt wat ik op nog geen andere site vond. Uitgangspunt: het slachtoffer en herstel. Andere sites doen veel voorlichting over narcisme, je leest continu de narcist terwijl je de narcist uit je kop moet krijgen, daar moet het beginnen met herstel. Daarom vind ik het zo mooi op deze website dat het stappenplan Meer energie nodig * gratis word aangereikt in een email serie. Super! Het is nu eens niet de narcist die voorop staat en die je moet gaan begrijpen maar jij als slachtoffer die moet gaan herstellen.”

Dirk Jan

  • inmiddels is het gratis stappenplan “Meer energie nodig” omgezet in een gratis ebook, die jullie allemaal ontvangen tijdens het inschrijven op onze nieuwsbrief.

Tegen de tijd dat ik besefte dat ik samenleefde met een narcist, was ik kapot, op, moe, uitgeput en aan het eind van m’n latijn. Ik kon niet meer! Ik had geen kracht of energie meer om in opstand te komen tegen mijn narcist.

Ergens diep binnen borrelde iets. Iets dat in opstand kwam. Was het kwaadheid in combinatie met een geheime krachtbron? Een oerkracht? Een overlevingskracht? Geen idee wat het was, maar ik kwam in opstand tegen het idee dat mijn narcist mij klein zou krijgen. Hell no! Vertelde mijn ouders mij niet – tot vervelens toe – dat ik sterk was en heel veel in mijn mars had?

Door mijn zusje, die reuma, artritis en artrose heeft, had ik geleerd dat voeding een medicijn kon zijn. Door haar dagelijkse dieet aan te passen en radicaal te veranderen en uitsluitend voeding met essentiële voedingsstoffen te eten, kan ze zich nog steeds vrij bewegen i.p.v. in een rolstoel zitten. 25 jaar geleden kon ze amper lopen of bewegen, huilde ze van de pijn als het regende en kon ze zichzelf niet meer aankleden als het te koud weer was aangezien ze haar vingers niet meer kon bewegen, terwijl ze pas net 22 was geworden, en net klaar was met haar studie. Haar leven zou haar moeten toelachen. Tot het moment dat ze haar dagelijkse voedingspatroon radicaal omgooide en essentiele voedingsstoffen tot zich nam. Goed en gezond voedsel dat haar lichaam daadwerkelijk voedt. Voeding dat je kracht geeft. “Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding” is een uitspraak van Hippocrates en helemaal van toepassing op mijn zusje.

Dankzij yoga, dat ik als kind jaren en jaren gedaan heb, wist ik dat ademhalen energie gaf. Goed, diep en krachtig ademhalen vanuit de buik geeft je behalve energie nog veel meer: kracht, levenskracht, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Door mijn Life Coach en Stress Counselor studie had ik kennis van zaken die ik (op dat moment!) niet toepaste in mijn eigen leven.

Waarom gebruikte ik die kennis niet? Zodat ik zelf sterker en krachtiger werd? Zodat ik de kracht en energie kreeg om voor mezelf op te komen en opnieuw te beginnen?

Dat gaf hoop! Zo is de email serie: “Meer energie nodig“*? speciaal voor hoogsensitieve personen (m/v) met een narcistische partner (m/v) ontstaan en geef ik weg aan iedereen die slachtoffer is van narcistisch misbruik. Omdat ik weet dat je het nodig hebt om weer op adem te komen. Omdat het je allereerste stap is naar herstel. Omdat het je allereerste stap is naar vrijheid. Omdat ik het je van harte gun dat je de kracht krijgt om uit de nachtmerrie van het narcisme te stappen!

Alles wat er in gratis email serie: “Meer energie nodig?” * staat beschreven, heb ik op mezelf toegepast en jongens: het werkt! Ik kreeg al heel snel mijn energie terug. Ik voelde me zoveel beter dan ik me in jaren gevoeld had! En dat gaf zelfvertrouwen! En kracht! Op eigen kracht is het me gelukt! Als mij het lukt, dan lukt het jou ook!

  • Deze gratis emailserie bestaat niet meer.

Over mij, Wie is Fleur Irene?

Nadat ik rond 2008 over het bestaan van narcisme en over destructieve relaties ontdekte, heb ik sindsdien heel veel geleerd over het onderwerp. Veel gelezen maar er ook heel veel over geschreven.
Toch had ik het gevoel dat er iets “ontbrak” aan mijn kennis over het narcisme en over destructieve relaties. Ondanks dat ik ervaringsdeskundige was, was het me niet duidelijk hoe ik mijn kennis echt goed overbracht op anderen. Ondanks dat ik heel veel dankbare mails ontving voor mijn hulp en aandacht, was daar die twijfel…

Hoe vaak heb ik wel niet zitten denken: “Hoe dan? Hoe breng ik al mijn kennis over het narcisme en over destructieve relaties over op andere slachtoffers en overlevers van narcistisch misbruik?” In alle eerlijkheid, ik werd daar best wanhopig van, want ik wilde niets liever dan slachtoffers en overlevers helpen en deskundig bijstaan.

Ik besloot in mezelf en in mijn kennis te investeren. Ik besloot mijn kennis professioneel en internationaal bij te spijkeren. Behalve dat ik coach en counselor werd op meerdere gebieden (zoals Stress Counselor, Life Coach, EFT Coach, voedings- en suppletietherapeut, Orthomoleculaire suppletie, Online Coach, HSP Coach en enz.) ging ik in de leer bij meerdere ervaringsdeskundigen op het gebied van het narcisme de Amerikaanse Meredith Miller en bij Debbie Mirza. Ik heb meerdere cursussen bij hen gevolgd. Maar ik ging ook bij de leer bij een internationaal zeer bekende narcisme expert: Sam Vaknin. Ook leerde ik de Australische Melanie Tonia Evans en de Amerikaanse Neuropsychologe Rhonda Freeman en hun werk kennen. Dankzij Melanie heb ik me verdiept in de Quantum theorie en in Quantum heling, waar ik ook het onderwerp “Helen met Akasha kronieken” heb bestudeerd. Over trauma, emotioneel trauma en traumatische herinneringen heb ik alles gelezen wat psychiater Prof. dr. Bessel van der Kolk, Peter A. Levine, Stephen W. Porges en Janina Fisher hebben geschreven over dit onderwerp. Hoe de hersenen werken en hoe ze reageren op trauma heeft me altijd buitengewoon gefascineerd. De Amerikaanse Beth McDonald heeft me bijgespijkerd op het gebied van het helen voor volwassenen kinderen met verborgen narcistische ouders en Dr. Joe Rubino heeft me heel veel geleerd en onderwezen over onderwerpen als “Zelfhulp na narcisme.” Omdat ik sterk geloof in een holistische genezing en heling, en dan specifiek gericht op HSPers, ben ik erg geintresseerd in vrijwel alles wat Alberto Villoldo schrijft en om meer te weten over het innerlijke kind heb ik bijna alle boeken van Susanne Huhn verslonden. Maar ook hypnotherapie heeft mijn aandacht en er liggen hier dikke boeken van Jos Olgers en van Hans ter Dam. Op dit moment ben ik bezig met een studie emotie management. Dat heeft allemaal een enorme impact op mijn kennis en ik kreeg meer en meer een “Eureka!” gevoel!

Nu heb ik eindelijk (bijna!) alle middelen in huis om jou als HSPer te helpen tijdens het helingsproces en het verwerken van het narcisme. Alle kennis die ik in de afgelopen 13 jaren over het narcisme opgelopen heb, ga ik binnenkort allemaal via online trainingen en online programma´s beschikbaar stellen zodat iedere HSPer op diens eigen tempo en in diens eigen veilige omgeving kan gaan werken aan zichzelf en kan gaan afrekenen met alle gevolgen van het narcisme, zodat je weer kunt groeien en bloeien. Binnenkort hier meer over, maar we gaan beginnen in het jaar 2021.

Raak niet verder beschadigd door je narcistische of destructieve (ex) partner, maar kies voor jezelf. Eindelijk bestaat er het helingsproces dat je helpt alle ellende met je narcist en alle emotionele misbruik te verwerken.

Lieve HSPster of HSPer: Van harte welkom op de HSP en de NARCIST website!


Sluit Menu
×

Winkelmand