Ongezonde relatiepatronen aanpakken zodat je niet langer aantrekkelijk bent voor narcisten en andere destructieve personen.
Ongezonde relatiepatronen aanpakken zodat je niet langer aantrekkelijk bent voor narcisten en andere destructieve personen.

Ongezonde relatiepatronen aanpakken zodat je niet langer aantrekkelijk bent voor narcisten en andere destructieve personen.

In een wereld vol met narcisten en andere destructieve personen is liefdes- of relatieverslaafd wel het laatste wat je jezelf toewenst. Jezelf afhankelijk opstellen van een narcist, jezelf helemaal wegcijferen ten behoefte aan de narcist, jezelf richten op de narcist en jezelf ondergeschikt stellen aan de narcist is afschuwelijk, maar is wel de realiteit waar veel codependenten mee worstelen. Want, hoe kom je weg van een narcist als je relatieverslaafd bent?

Want zelfs al wil je je narcist verlaten, je verslaving en je codependentie houd je tegen. Iedere keer opnieuw zit je vast in een nare en destructieve relatie! Om wanhopig van je worden!

Dat is voor iedereen die niet codependent of relatieverslaafd is heel moeilijk te begrijpen: als je in een nare relatie zit, dan ga je toch weg? Zo makkelijk is het helaas niet voor iedereen die relatieverslaafd en/of codependent is. Behalve dat je worstelt met je relatieverslaving en/of met je codependentie, worstel je ook nog eens met het onbegrip en gebrek aan steun uit je directe omgeving. Dat is behoorlijk frustrerend want het geeft je het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat!

Ik weet dat heel veel lezers van deze site op de een of andere manier liefdes- of relatieverslaafd zijn en anderen zijn codependent. Speciaal voor hen heb ik afgelopen zomer een 30-daagse internationale cursus gevolgd om hen beter te begrijpen wat hun worsteling precies is en wat het nu is dat hen tegenhoudt om uit de narcistische relatie te stappen. Ook om hen het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan en dat we samen je ongezonde relatiepatronen, samen je relatieverslaving en samen je codependentie kunnen gaan aanpakken. 

Relatieverslaving en codependentie aanpakken, hoe doe je dat?

Hoe zou je het vinden als je verlost kon worden van je relatieverslaving en van je codependentie? Kun je je voorstellen hoe het is als je je relatieverslaving en je codependentie hebt aangepakt en hebt opgelost? Zou je ermee geholpen zijn als ik je mocht tonen hoe en op welke wijze je je relatieverslaving en je codependentie kan aanpakken?

Ongezonde relatiepatronen aanpakken, wat is de oplossing en hoe doe je dat?

Ik heb inderdaad een oplossing voor je. Ik heb het ebook “De relatieverslaving van een codependent: doorbreek de patronen die zo aantrekkelijk zijn voor narcisten!” speciaal voor jou geschreven.

Behalve dat ik je in dit ebook uitleg welke eerste stappen je kunt gaan zetten, leg ik je ook uit wat de succesvolste manier is om je codependentie en dus ook je relatieverslaving aan te pakken. Ook leg ik je uit hoe jij jezelf – je authentieke echte zelf – kunt zijn binnen een relatie.

Het resultaat gaat zijn dat jij je vrolijker en vrijer gaat voelen. Je bevrijdt jezelf namelijk van een enorme zware last!

Wat ga je leren?

De patronen te herkennen die typisch zijn voor iedereen die codependent en relatieverslaafd is,

De ongezonde relatiepatronen herkennen,

Welke van die patronen super aantrekkelijk zijn voor narcisten,

Hoe je deze patronen kunt veranderen en hoe je nieuw gedrag kunt ontwikkelen,

Hoe codependentie is ontstaan,

Alles wat je moet weten over liefdes- en relatieverslaafd zijn,

Wat relatieverslaving is en welke kenmerken er zijn,

Hoe je angst dat is ontstaan uit het verleden kunt aanpakken,

Hoe je jezelf compleet kunt voelen,

Hoe je jezelf kunt ontwikkelen in eigenwaarde,

Hoe je je eigen grenzen ontdekt en aangeeft.

Behalve dat tref je in het ebook ook enkele oefeningen aan, waaronder de oefening hoe je angst dat is ontstaan uit het verleden kunt aanpakken, een oefening voor codependenten hoe je meer van jezelf kunt gaan houden en de oefening hoe je eerlijk kunt zijn tegenover jezelf.

De prijs van het ebook: “De relatieverslaving van een codependent: doorbreek de patronen die zo aantrekkelijk zijn voor narcisten!” is €9.99 inclusief btw. Druk nu op de link en schaf je eigen ebook aan.

Dit ebook is speciaal geschikt voor iedereen die:

Relatieverslaafd is,

Ongezonde relatiepatronen heeft,

Liefdesverslaafd is,

Emotioneel afhankelijk,

Mede afhankelijkheid is en die

Codependent is.

Dankzij het ebook ben je veel beter in staat om uit je narcistische relatie te stappen: je bent nu in staat om jezelf van je codependentie te verlossen waardoor je in staat bent om afscheid te nemen van je narcist.

Wil je meer weten over ongezonde relatiepatronen en relatieverslaving en ben je codependent?

Verdiep je dan eens in het volgende ebook, grote kans dat dit ebook precies is waar je naar op zoek bent: De relatieverslaving van een codependent: doorbreek de patronen die zo aantrekkelijk zijn voor narcisten en andere destructieve personen!

Afbeelding van Jill Wellington via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de 6 wekelijkse e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Ongezonde relatiepatronen aanpakken zodat je niet langer aantrekkelijk bent voor narcisten en andere destructieve personen.
Ongezonde relatiepatronen aanpakken zodat je niet langer aantrekkelijk bent voor narcisten en andere destructieve personen.