Onderhandelen met een narcist, hoe doe je dat?
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme

Onderhandelen met een narcist, hoe doe je dat?

Onderhandelen met een narcist is ontmoedigend en een verlammende taak. Iedereen die met een narcist te maken heeft, afspraken moet maken met een narcist of verplicht is om te communiceren met een narcist, herkent het volgende: de onmacht en hulpeloosheid. Hoe wil je in vredesnaam praten of communiceren met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, laat staan onderhandelen of afspraken maken?

Afspraken maken met een narcist, hoe doe je dat?

Het kan lastig zijn om een afspraak te maken met een narcist en ervoor te zorgen dat deze zich aan de gemaakte afspraak houdt, omdat narcisten altijd moeite hebben met het begrijpen en respecteren van de behoeften en grenzen van anderen. Met andere woorden: ze respecteren je grenzen niet en begrijpen of respecteren je niet. Dat is hun stoornis.

De onmogelijkheid om te onderhandelen of afspraken maken met een narcist maakt je machteloos en hulpeloos.

  • Ben je gefrustreerd?
  • Voel je je verward?
  • Voel je je verslagen?
  • Of misschien zelfs getraumatiseerd?

Dit zijn allemaal gevoelens die vaak voorkomen wanneer je te maken hebt met een narcist. En onderhandelen met een narcist kan een ontmoedigende taak lijken, die verlammend kan werken. Waar moet je zelfs beginnen? En…hoe?

Ontdek de geheimen van goed onderhandelen met een narcist

Maar maak je geen zorgen en vraag je niet af waar je moet beginnen, want er is een programma ontworpen door de nummer 1 top advocaat en echtscheidingsadvocaat, Rebecca Zung, dat de enige 4 uur durende waardevolle cursus is die je stap voor stap daadwerkelijk naar een overwinning leidt.

Draai de rollen om

S.L.A.Y. Your Negotiation With a Narcissist© biedt je een kader om mee te werken, zodat je niet hulpeloos en misbruikt voelt, maar precies weet wat je kunt verwachten en hoe je aanvalt in plaats van verdedigt. Je leert hoe je stopt met het slachtoffer te zijn van hun narcistische woede, gaslighting en trauma, door de rollen om te draaien en degene te worden die het proces controleert en het gewenste resultaat bepaalt.

S.L.A.Y oftewel: versla de narcist

S.L.A.Y. is eigenlijk het kader, de methodologie, de GPS:

S staat voor het hebben van een Super Sterke Strategie,

L staat voor het hebben van onoverwinnelijkheid (Leverage),

A betekent dat je zult anticiperen op wat de narcist doet en altijd 2 stappen voor de narcist zult zijn, en

Y staat voor focussen op Jezelf (You!) en jouw zaak.

Lieve lotgenoot: Als lezer van mijn site, bied ik je een mooie kans om dit bijzondere en unieke programma van Rebecca Zung te bemachtigen. Aangezien de wereld vol is met narcist zal je de rest van je leven profijt hebben: iedere narcist is op zoek naar conflicten en zowel onderhandelen als afspraken maken met een narcist is een ramp! Deze kennis helpt je de rest van je leven! Dus daarom dit programma. Bovendien komt het programma samen met vele extra ongelooflijke bonussen. Mis deze geweldige deal niet! Hier is de link om het fantastische en zeer waardevolle programma te krijgen en het gewenste resultaat te behalen. Is het niet tijd om je leven terug te nemen?

Op je geluk en vrijheid,

Namens Rebecca Zung, Fleur Irene.

Lees meer over Rebecca Zung:

Wie is Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme?

Conflict met een narcist oplossen, hoe doe je dat?

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Onderhandelen met een narcist, hoe doe je dat?
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme