Nieuwsbrief Fleur Irene
Nieuwsbrief Fleur Irene

Nieuwsbrief Fleur Irene

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fleur Irene op zondagochtend en ontvang het gratis mini E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” (en wat je er tegen kunt doen!) speciaal voor HSP! Een unieke kans om je eigen destructieve patronen te ontdekken, zodat je eindelijk kan beginnen met helen! 

Een nieuwsbrief voor HSP door HSP, over welzijn, gezondheid, narcisme, trauma, emotioneel misbruik, helen en herstel, manipulatie, tips, adviezen en enz. Ben jij klaar om te helen en herstellen van het narcisme? Schrijf je dan nu in! Ik houd net als jij niet van spam en uitschrijven, onderaan de nieuwsbrief, kan wanneer je maar wenst!

De nieuwsbrief van Fleur Irene

De nieuwsbrief verschijnt iedere zondagochtend waarin ik de “Fleur Irene Methode” behandel: gericht op heling en herstel van HSPers die behalve worstelen met het narcisme, ook worstelen met hun gevoeligheid, gezondheid en welzijn. Onderwerpen die je niet altijd op de site tegenkomt of in blogartikelen, maar exclusief zijn voor alle (introverte) HSP-lezers van de nieuwsbrief van Fleur Irene.

Ik hou, net als jij, niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Uitschrijven doe je wanneer je wenst. Let wel op: als je je uitschrijft, schrijf je je uit voor ALLE lijsten van Fleur Irene, ook de lijst als je klant bent of de lijst van een online programma.

Heb je mini-e-book mogen ontvangen bij de inschrijving van je nieuwsbrief. Ik ben compleet onder de indruk van de compleetheid daarvan en hoe compleet de problematiek van het narcisme omschreven wordt! Mijn hartelijke dank! Anoniem

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Nieuwsbrief Fleur Irene