Nieuwsbrief Fleur Irene
Nieuwsbrief Fleur Irene

Nieuwsbrief Fleur Irene

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang een gratis ebook!

Het thema van dit gratis ebook is: “Met welk probleem worstel jij?” en laat je kennis maken met enkele gratis hoofdstukken uit meerdere ebooks van Fleur Irene.

In dit ebook geeft Fleur Irene antwoord op problemen van (introverte) HSP-lotgenoten rond hun worsteling met het narcisme. Narcisten geven al hun slachtoffers – dus ook hun eigen kinderen! – het gevoel dat je niet goed genoeg bent, dat je niet waardevol bent, dat je gek bent, zodat stress, burnout klachten, P.T.S.S. symptomen en narcistisch trauma groeit dankzij de onzichtbare en verborgen emotionele mishandelingen, waardoor je blijft hangen in de overlevingsstand, i.p.v. echt leeft! Je bent jezelf kwijt (geraakt) omdat je voortdurend in een hyper waakzaamheid staat leeft in een omgeving dat onveilig aanvoelt en je in voortdurende angst doet leven.

Dat veroorzaakt ontiegelijk veel problemen onder de slachtoffers.

Problemen zoals:

 • Wat kan ik doen tegen schaamte en schuldgevoelens?
 • Ik vraag me af of ik te maken heb met (verborgen) emotioneel misbruik: ik bedoel maar: ooit vertelde de narcist me dat hij/zij van me hield. Is hij/zij dan nu in staat om me te mishandelen?
 • Ik twijfel of ik met narcisme te maken heb…hoe kan ik nou in aanraking zijn gekomen met iemand die een stoornis heeft? Ik ben hartstikke intelligent!
 • Ben ik nu de enige die dit overkomt? Ben ik de enige die worstelt met narcisme? Ik ben op zoek naar (h)erkenning! Ik wil in contact komen met andere lotgenoten!
 • Word ik gemanipuleerd, gechanteerd of gehersenspoeld? Ik heb het gevoel dat ik gek aan het worden ben!!
 • Hij/zij is altijd zo zielig! Hijzij luistert nooit naar mij en doet mijn problemen af als: “Onzin!” Daardoor ga ik over mijn grenzen heen, terwijl ik dat niet wil! Hierdoor raak ik mezelf kwijt! Heb ik met narcisme te maken?
 • Ik twijfel aan mezelf, ik voel me verward en ik voel me niet goed genoeg en ook niet waardevol. Hoe komt dat toch?
 • Ik weet dat ik weg moet, want dit is echt niet gezond, maar hoe doe ik dat? Welke stappen moet ik nemen om mijn narcist te verlaten, zelfs als ik alles kwijt ben en geen kant meer op kan?
 • Ik ben uitgeput, kapot en ik heb een groot gebrek aan energie. Niet alleen lichamelijk, ook mentaal! Ik kan niet meer! Wat nu?
 • Ik ben gestrest en zit tegen een burnout aan vanwege de langdurige stresssituatie met de narcist. Wat nu?
 • Heb ik P.T.S.S.? Kan ik P.T.S.S. krijgen na narcisme en na de verborgen oorlogsvoering achter gesloten deuren? Kan dat?
 • Ik ben afhankelijk gemaakt aan de narcist, ik ben verslaafd aan de narcist en ik kan niet zonder de narcist! Wat nu?
 • Mijn narcist en ik zijn uit elkaar. Wanneer ben ik toe aan een nieuwe relatie na narcisme? Is het verstandig om een nieuwe relatie te beginnen na narcisme?
 • Blijven bij een narcist, dat kan, toch? Kan dat? Ik pieker me suf en weet me geen raad!
 • Duivels dilemma: scheiden van een narcist of blijven om je kinderen te beschermen tegen de narcistische ouder. Waar doe je goed aan? Wat moet ik doen? Hoe red ik mijn kinderen van hun narcistische ouder? Wie gelooft mij en wie helpt mij? En mijn kinderen?
 • Ik ben snel overprikkeld en overweldigd, wat kan ik daartegen doen?
 • Ik heb besloten toch te gaan scheiden van de narcist, wat nu en hoe doe ik dat? Waar begin ik mee?

De nieuwsbrief van Fleur Irene

De nieuwsbrief verschijnt iedere Zondag waarin we de Fleur Irene Methode behandelen: gericht op heling en herstel. Onderwerpen die je niet altijd op de site tegenkomt in blogartikelen, maar exclusief zijn voor alle (introverte) HSP-lezers van de nieuwsbrief van Fleur Irene.

Als je nieuw bent op de website en je weet niet waar te beginnen: begin met inschrijven op de nieuwsbrief en kijk, net als enkele duizenden andere lotgenoten, uit naar de nieuwsbrief van Fleur Irene op Zondag!

Ik hou, net als jij, niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Uitschrijven doe je wanneer je wenst. Let wel op: als je je uitschrijft, schrijf je je uit voor ALLE lijsten van Fleur Irene, ook de lijst als je klant bent of de lijst van een online programma.

Please follow and like us:
Nieuwsbrief Fleur Irene