Narcistische ouder en HSP.
Narcistische ouder en HSP.

Narcistische ouder en HSP kind.

*-*

Dit artikel is online gehaald, omdat het terug is te lezen in het e-book in pdf van Fleur Irene: “Kind van een narcist. Volwassen kind van een narcistische ouder.” Binnenkort is dit e-book van Fleur Irene, ook via Amazon verkrijgbaar als paperback en Kindle.

Sinds 31 mei 2024 is de webshop opgeheven en zijn alle gratis en betaalde ebooks niet langer verkrijgbaar op deze site. Enkele ebooks zijn getransformeerd tot boeken (paperback) en verkrijgbaar via Amazon. De rest volgt in de loop van dit jaar. Via de pagina: boeken Fleur Irene is te zien welke boeken al uitgegeven zijn via Amazon. Bovenstaand artikel wordt verwezen naar een ebook dat inmiddels een boek is geworden:

Boek: “Kind van een narcist, volwassen kind van een narcistische ouder” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “De verborgen wonden van narcistisch emotioneel misbruik” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “Maak jezelf sterk en krachtig na uitputting door narcisme” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “Herken de narcist! Herken de werkwijze van het narcisme van een narcist” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Heb je PTSS door narcisme en narcistische trauma? Ben je op zoek naar een online heling en herstelprogramma dat geschikt is voor HSP? Met cognitieve en somatische technieken zoals EMDR en positieve psychologie, kun je je narcistisch trauma op zenuwstelsel niveau helen en een leven vol liefde en vreugde krijgen.

Trauma coach worden met specialisatie: narcistisch misbruik zodat je slachtoffers van narcisme met trauma kunt gaan helpen? Met wereldwijde erkende CMI kwalificatie en certificering, uniek in de wereld!

*-*

Ben je opgegroeid met een narcistische ouder?

Dan is je fundament niet zoals het zou moeten zijn: iedere kind heeft recht om op te groeien met liefde, met respect, met aandacht en dat allemaal in een veilige en stabiele omgeving waar je gezond kon opgroeien. Iedere kind met een narcistische ouder heeft dat gemist.

Hoe is het voor het HSP-kind om op te groeien met een narcistische ouder?

Als kind ben je onzichtbaar. Je behoeftes en wensen zijn onzichtbaar. Je bent er alleen om de behoeften en wensen van de narcistische ouder te vervullen.

D

Opgroeien met schuldgevoelens

Door het ongewenste gedrag van de narcistische ouder, zoals het aantrekken en het afstoten, worden de kinderen afhankelijk gemaakt

De bijzondere talenten van een HSP-kind

Kindertijd begrijpen: wat is er vroeger gebeurd tussen jou en je narcistische ouder?

De passief agressieve communicatievorm van een narcistische ouder

De verborgen agressieve boodschappen van de narcistische ouder zijn:

Mooie zorgzame HSP-eigenschappen en de narcistische ouder kan het niet schelen!

Intuïtie

Manipulatief gedrag van de narcistische ouder

Je gewonde innerlijke kind helpen te herstellen

De gevolgen en effecten van de narcistische ouder op het kind

*-*

Dit artikel is online gehaald, omdat het terug is te lezen in het e-book in pdf van Fleur Irene: “Kind van een narcist. Volwassen kind van een narcistische ouder.” Binnenkort is dit e-book van Fleur Irene, ook via Amazon verkrijgbaar als paperback en Kindle.

*-*

Afbeelding van Dmitrii Bardadim via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Hij of zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een narciste!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Narcistische ouder en HSP.
Narcistische ouder en HSP