Narcistisch trauma online herstel programma voor HSP en gevoelsmensen
Zelfvertrouwen vergroten voor HSP na misbruik
Narcistisch trauma online herstel programma voor HSP en gevoelsmensen

Narcistisch trauma online herstel programma voor HSP en gevoelsmensen!

Een diepgaand 12 stappen helings- en herstelprogramma na narcistisch trauma. Dit programma is ontwikkeld om je genezingsproces na narcistisch misbruik te versnellen en je te helpen jouw posttraumatische stress om te zetten in posttraumatische groei. Als extra bonus krijg je GRATIS exclusieve toegang tot een besloten Facebook-community die je ondersteunt bij jouw genezingsproces en je helpt te bloeien na narcistisch misbruik!

Narcistisch misbruik is traumatisch!

Narcistisch misbruik is traumatisch! Tijd alleen gaat het misbruik en trauma niet helen!

Klinkt dit jou bekend in de oren?

 • Je hebt het gevoel dat niemand je echt gelooft.
 • Je voelt je geïsoleerd en verlaten terwijl je worstelt om weer te vertrouwen en door te gaan met je leven.
 • Je hebt alle gevoel van eigenwaarde verloren en je voelt je niet geliefd.
 • Je internaliseert stress en trauma en lijdt nu aan levensveranderende fysieke en mentale symptomen.
 • Je doet zo je best om het beste uit de dingen te halen, maar je hebt voortdurend het gevoel dat je net tien stappen achteruit hebt gezet.
 • Je wordt wakker met een angstig en boos gevoel en zou willen dat je de hele dag in bed kon blijven liggen en huilen.
 • Je voelt je vervuld van schaamte.

Complexe PTSS, angst en depressie

Voor veel vrouwen, zoals ikzelf, die te maken hebben gehad met narcistisch misbruik, kunnen al deze gevoelens uitgroeien tot aandoeningen als complexe PTSS, angst en depressie.

Het is tijd om te helen. Om te herstellen. En om terug te gaan van daar waar je vandaan kwam: liefde.Oorzaak van het trauma?

Om diep te genezen van dit soort trauma, is het belangrijk om op zoek te gaan naar de oorzaak van het trauma in plaats van alleen de symptomen onder controle te houden.

Waar gaat het Narcistisch trauma online herstel programma over? Het Narcissistic Trauma Recovery Program?

Het “Narcissistic Trauma Recovery Program” van de Engelse trauma en narcisme specialist Caroline Strawson is een CPD-geaccrediteerd, online programma dat op eigen tempo wordt gevolgd. Het programma maakt gebruik van opzettelijke cognitieve en somatische technieken voor diepe genezing. Het is ontworpen om de hersenen, geest en lichaam te genezen van de oorzaak van trauma op zenuwstelsel niveau.

Online herstel programma

Het programma bestaat uit 12 Trauma-geïnformeerde stappen en biedt levenslange toegang tot een BONUS healing Facebook-groep. In deze groep kunnen overlevenden van narcistisch misbruik gedijen in plaats van alleen maar te overleven.

Je online heling en herstel reis bevat een unieke integratie van somatische en cognitieve technieken, aangevuld met:

EMDR
Internal Family Systems (Parts Therapy)
Somatic Experiencing
Nervous System Mapping
Meditations
Positive psychology
Breath work en Brainspotting.

Lidmaatschap online herstel

Het lidmaatschap biedt een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn en je emoties kunt uiten zonder angst voor veroordeling. We vormen een ondersteunende gemeenschap die naar je luistert, je waarneemt en, nog belangrijker, in je gelooft.

Wat is het resultaat?

Kun je het volgende voorstellen?

 • Je rustiger en meer ontspannen voelen op een diep niveau, ook van het zenuwstelsel.
 • Opgeslagen trauma’s in je lichaam loslaten en verder gaan met het verhaal uit je verleden.
 • Wakker worden met een gevoel van opwinding en vreugde over wat de dag te bieden heeft.
 • De angst en de toxische schaamte, waarmee je vroeger leefde, achter je laten.
 • Posttraumatische groei ervaren door betekenis en doel in je trauma te vinden.
 • Mensen in je leven aantrekken die jouw liefde en aandacht verdienen.
 • Vind je ware zelf en leef een leven vol vreugde, liefde en verbinding.

Kun je het je zelf voorstellen? De beste versie van jezelf worden? Na narcistisch trauma? 

Je hebt het verdient om te helen en te herstellen en om jezelf weer waardevol te voelen!

Dat is de reden waarom het herstelprogramma voor narcistische trauma’s bestaat uit…

Genezing en herstel van het gefragmenteerde zelf

Door middel van het gebruik van Flash EMDR, om te verwerken zonder te denken aan de traumatische gebeurtenis, zodat je je gebeurtenissen uit het verleden kunt herinneren in plaats van ze opnieuw te beleven. Op deze manier kan je de herinneringen een tijdstempel geven in het verleden, in plaats van dat ze je in het heden triggeren. Ideaal voor HSP en gevoelsmensen dus, aangezien herbeleving traumatiserend is en dankzij deze werkwijze dit voorkomen wordt! Hoera!

De pijn en verlating loslaten

Door gebruik te maken van EMDR-technieken gericht op gehechtheid en polyvagale oefeningen, kun je de onmiddellijke pijn en gevoel van verlating loslaten. Hierdoor kun je de activatie minimaliseren en gevoelens van vrede, kalmte en veiligheid koesteren. Op deze manier kun je jezelf reguleren en leren vertrouwen op je eigen gedrag.

Je autonome zenuwstelsel

Door middel van het gebruik van de Polyvagaaltheorie ga je je eigen zenuwstelsel profileren en een dieper inzicht in je lichaam krijgen. Hierdoor kom je tot de kern van wat jou ertoe brengt gevaar te voelen en wat jou helpt om je veilig en verbonden te voelen.

Jezelf vergeven en toxische schaamte loslaten

Inzicht in interventies uit de positieve psychologie stelt je in staat giftige overtuigingen te identificeren, jezelf te vergeven en alle woede, schaamte- en schuldgevoelens die je over je leven voelt, los te laten.

De delen van jou die je genezing en herstel verhinderen

Met behulp van Internal Family Systems, een evidence-based therapie, kan je identificeren welke delen van jezelf je ervan weerhouden te genezen en te herstellen.

Controle over uw omgeving voor diepe genezing en veiligheid

Je leert hoe je een omgeving kunt creëren en bevorderen die bevorderlijk is voor versnelde genezing. Eén waarmee je de verslavings- en traumaband die je met je narcist hebt, voor eens en voor altijd kunt loslaten.

Het loslaten van pijn die in het lichaam is opgeslagen

Brainspotting is een zeer krachtige, snelle transformationele therapie die je leert hoe je levenslange overtuigingen over je eigenwaarde en doel kunt herformuleren. Met brainspotting kun je werken aan de pijn die wordt veroorzaakt door een leven lang opgeslagen trauma en overmatig cortisol doordat je voortdurend in een staat van vechten, vluchten of bevriezen verkeert.

Je innerlijke kind upgraden en jezelf opnieuw opvoeden

Je gehechtheid in je kindertijd en je perceptie van gebeurtenissen speelden een grote rol in de reden waarom je bij een narcist terechtkwam. Je ZELFwaardigheidswond zal voortkomen uit het interpreteren van gebeurtenissen alsof ze door jou komen, in plaats van dat ze jou zijn overkomen. Met behulp van Rapid Transformational Therapy (RTT) kunt u uw innerlijke kind opwaarderen naar uw wereld van vandaag als het volwassen zelf en haar opnieuw opvoeden. Haar geven wat ze als kind niet heeft gekregen of geleerd.

Genezing van uw ZELFwaardigheidswond

Begrijpen waar de negatieve overtuigingen van ‘Ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard, ik ben niet lief en ik ben niet belangrijk’ vandaan komen en je helpen die schaamte- en schuldgevoelens los te laten, zodat je in het heden kunt gaan leven, als je ware zelf.

Je beste versie van je ware zelf worden

Leren focussen op wat je wel wilt in plaats van op wat je niet hebt, heeft een diepgaand transformerend effect op wat je in je leven manifesteert. Het doel is om een ​​leven te leiden dat zo dicht mogelijk bij je ware zelf ligt. Vreugde, liefde en verbinding voelen op een diep niveau omdat het je geboorterecht is.

En het mooiste van alles is: het online herstel programma is zo ontworpen dat het niet overweldigt! Ideaal voor HSP en gevoelsmensen dus!

Twijfel je of dit online herstel programma iets voor je is? Het is zeer geschikt voor je als…

 • Je hebt zojuist ontdekt dat er een narcist in je leven is.
 • Je hebt moeite om door te gaan na het narcistische misbruik.
 • Je voelt angst bij de gedachte dat je de rest van je leven op dezelfde manier moet blijven leven.
 • Co-ouderschap met een narcist is een uitdaging voor je.
 • Je probeert een nieuwe relatie aan te gaan na het narcistische misbruik.
 • Je hebt last van stressgerelateerde ziekten zoals angst, spijsverteringsproblemen en auto-immuunziekten die voorheen niet aanwezig waren. Ondanks pogingen om jezelf te genezen en de hoop dat de tijd zal helpen, voel je nog steeds hetzelfde.
Icoon voor Geverifieerd door de community
 
 
 

Afbeelding van Ennaej via Pixabay

Please follow and like us: