Narcisme: Contact met lotgenoten en gelijkgestemden, speciaal voor hoogsensitieve personen.
Narcisme: contact met lotgenoten (m/v) speciaal voor HSPers.

Narcisme: Contact met lotgenoten en gelijkgestemden, speciaal en uitsluitend voor hoogsensitieve personen.

Iedereen die HSP, HSE en/of een (introvert) gevoelsmens is, is van harte welkom om deel te nemen, als daar de behoefte aan is, aan de besloten facebookgroep: “Contact met lotgenoten en gelijkgestemden.” Iedere HSP die lezer is van de HSP en de NARCIST.nl website, krijgt toegang tot de besloten groep, na het beantwoorden van de vragen en na het accepteren van de groepsregels. Hier kan je vragen stellen over het narcisme, vragen stellen over je gevoeligheid en vragen stellen over je helingsproces in een besloten en veilige omgeving.

“Deze gratis groep is meer waardevol dan enig ander platform waar je voor moet betalen: ik heb binnen enkele weken al zo veel opgestoken!”

Hoe kan ik lid worden van de besloten facebookgroep: Contact met lotgenoten en gelijkgestemden van Fleur Irene?

Als je wil deelnemen, stel ik je een paar vragen waar je antwoord op moet geven. Vervolgens vraag ik je om de groepsregels te accepteren.

Je wordt toegelaten als je:

  1. De vragen beantwoordt als een HSP,
  2. Blijkt dat je de website: HSP en de NARCIST.nl kent en

2. Groepsregels accepteert en een HSP-profiel hebt, waaruit duidelijk blijkt dat je een gevoelsmens bent!

Als beheerder van de groep moet ik duidelijk uit je profiel kunnen opmaken dat je een HSP bent! Profielen die niets met HSP/HSE/empaten en/of gevoelsmensen te maken hebben worden NIET toegelaten tot de groep, sorry!

De vragen over: “welke 3 artikelen van de HSP en de NARCIST.nl website je geholpen hebben,” vraag ik je niets voor niets: de site staat bomvol info over alles wat een slachtoffer en overlever van narcisme moet weten. Juist als je een gevoelsmens bent!

Grijze anonieme profielen, waar het onduidelijk is of er een HSP of een narcist achter schuilt, worden NIET geaccepteerd! Dat om het gevoel van veiligheid binnen de groep hoog te houden!

NIEMAND kan lid worden door een ander groepslid: je moet echt ZELF de aanvraag doen en ZELF de antwoorden op de vragen geven en ZELF de groepsregels accepteren. Dank je wel!

Nickname, een ander profiel dan je originele profiel, een tweede profiel, dat maakt niet uit: zolang ik maar kan opmaken dat je een HSP-profiel hebt, in combinatie dat je de vragen beantwoordt als een HSP en de groepsregels accepteert.

Wanneer of waarom ben ik uit de groep gezet?

Vroeger nam ik nog wel de tijd om groepsleden te informeren waarom ze uit de groep gehaald worden: omdat de groep groter is geworden, heb ik daar geen tijd meer voor. Daarom kan je het hier teruglezen:

Klink je niet als een HSP/HSE/empaat en/of gevoelsmens? Dan word je uit de groep gehaald.

Kom je (bedoeld of onbedoeld) over als een narcistische persoonlijkheid? Sorry, maar ik haal je direct uit de groep. Als je niet begrijpt dat dit niet wenselijk is binnen een groep vol lotgenoten, heb je in de groep niets te zoeken.

Flying monkeys worden zonder waarschuwing uit de groep gezet en geblokkeerd.

Iedereen die de groepsregels (bewust) niet naleeft: wordt zonder waarschuwing uit de groep gezet en geblokkeerd.

Neem je contact op met een groepslid zonder toestemming van dat lid? Ik verwijder je direct uit de groep en blokkeer je profiel. Geen HSP zou het namelijk in diens hoofd halen om een andere HSP – die mogelijk getraumatiseerd is – uit het niets een berichtje sturen of zelfs aandringen op een telefoongesprek.

En wat nog meer?

Alleen groepsleden mogen via messenger met mij in contact komen, anderen mogen dat via de mail doen. Ik reageer op geen enkel messenger bericht als je NIET bij mij in de groep zit: sorry, ook mijn dag heeft slechts 24 uur! (Houd je er rekening mee dat ik ’s nachts slaap en weekend heb in het weekend? Ik ben vaak afwezig in het weekend vanwege het voetballen van mijn zoon! Dank je wel!)

Over het plaatsen van anonieme berichten: de functie is uitgezet in de groep vanwege het zeer onveilige gevoel dat dat gaf in de groep. Wil je toch graag anoniem een bericht posten in de groep? Dat kan via mij. Dan plaats ik voor jou je anonieme bericht. 1 anoniem bericht per dag is echt het maximale!

Zitten er bekenden/narcisten in de groep? Als je nieuw bent wil je mogelijk graag weten of er bekenden en/of bekende narcisten van je in de groep zitten. Stuur mij dan via messenger een berichtje met de namen, dan zal ik deze namen voor je checken.

Behoefte aan contact met lotgenoten en aan gelijkgestemden?

Of je nog in de ban bent van je narcist, of pas recent ontdekt hebt dat je een narcistische relatie hebt (gehad) of al begonnen bent met het zelf helen van emotioneel misbruik of zelfs al bezig bent met het helingsproces, de besloten en geheime facebookgroep is voor HSP/HSE en andere gevoelsmensen geschikt en speciaal en uitsluitend voor (introverte) hoogsensitieve personen opgericht.

Hoe vind ik de besloten facebookgroep Contact met lotgenoten en gelijkgestemden van de HSP en de NARCIST.nl?

Ga naar facebook en typ in de zoekfunctie daar: “Geheime en besloten fb groep van HSP en de NARCIST: contact met lotgenoten”

P.S. Er is ook een openbare facebookgroep HSP en de NARCIST

De openbare facebookgroep van de HSP en de NARCIST, is de groep waar iedereen toegang tot heeft en waar ik in principe de nieuwste blog artikelen plaats van de HSP en de NARCIST website.

P.S.:

De geheime en besloten facebookgroep is: Contact met lotgenoten en met gelijkgestemden, speciaal en uitsluitend voor HSP’ers en lezers van de HSP en de NARCIST.nl website,” waar je meer dan van harte welkom bent om je hart te luchten, ervaringen te delen met andere slachtoffers, verhalen lezen van anderen of om advies te geven aan anderen. Ik ben daar in deze geheime en besloten facebookgroep soms ook actief. Ik zie je heel graag daar eens verschijnen! 

We maken allemaal hetzelfde mee. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Soms zijn we moe, uitgeput en staat het huilen nader dan het lachen. Dit is een veilige groep waar iedereen zijn of haar gevoelens en emoties mag uiten, zonder bang te hoeven zijn dat een ander deze gevoelens of emoties belachelijk maakt. Degene die een ander niet in zijn of haar waarde laat haal ik uit de groep.

Besef dat het schrijven in deze besloten groep, op een ander anders overkomt dan je bedoelt. Schrijf alsjeblieft wat je bedoelt en bedoel wat je schrijft. Dit is een fijne groep, een fantastische groep met de meest liefdevolle personen die ik ooit gekend heb en ik heb er heel veel voor over dat deze groep zo blijft. Houd rekening met elkaar, we zijn er om elkaar te steunen: wij samen tegen het narcisme.

Afbeelding van Peggy und Marco Lachmann-Anke via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis een e-book! Uitschrijven kan wanneer je maar wenst en je gegevens zijn absoluut veilig bij me!

Hij/zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSP’ers slachtoffer van een narciste!

Je bekijkt nu Narcisme: Contact met lotgenoten en gelijkgestemden, speciaal voor hoogsensitieve personen.
Narcisme: Contact met lotgenoeten (m/v) speciaal voor HSPers.