Kennis over het narcisme en herstellen van een narcistische relatie.
Kennis over het narcisme en herstellen van een narcistische relatie.

Kennis over het narcisme en herstellen van een narcistische relatie.

Kennis over het narcisme

Narcisme doet wat met je. Narcisme gaat je niet in de koude kleren zitten. Je hebt een steun in je rug nodig. Iets of iemand die je uit het moeras trekt. Iets of iemand die je terug naar het licht brengt.

Ik wenste met heel mijn hart dat toen ik, lang geleden, ontdekte over het verborgen narcisme bij de vader van mijn zoon, er meer informatie bestond over het narcisme zoals dat nu het geval is. Was er toen maar iemand die me uitlegde hoe ik narcisme kon herkennen en was er toen maar iemand die me uitlegde hoe ik de eerste stappen kon maken om mezelf te helen van al die lange en nare jaren samen met die verborgen narcist.

Ik hoop van harte dat ik er voor je mag zijn, al is het op afstand. En ik wil heel graag nu met je delen waar ik toen zo´n enorm grote behoefte aan had: kennis over het narcisme zodat ik het narcisme kon herkennen, zodat ik nooit meer in die narcistische valkuil hoefde te trappen en de kennis hoe je de eerste stappen zet om te kunnen beginnen met helen en met herstellen.

Hier komen ze:
 

Herstellen van een narcistische relatie

Ben je slachtoffer of overlever van narcistische, destructieve en ongezonde relatie? Heb je te maken gehad met gaslighting? Heeft je narcist je doen geloven dat je gek was? Liet je destructieve partner je ervan overtuigen dat alles jouw fout was? Liet je narcistische partner je de waarheid buiten jezelf zoeken? Ben je heel erg aan het twijfelen over jezelf, je talenten en je kwaliteiten en ben je je zelfvertrouwen kwijt geraakt? Erger nog: ben je jezelf kwijt geraakt en weet je niet meer wie je bent? Heb je het gevoel dat je “niet goed genoeg” bent?

Zou je ermee geholpen zijn als je het emotioneel misbruik door je narcist van de afgelopen jaren zelf kon oplossen? Hoe zou je het vinden als je je zelfvertrouwen terugvond? Kun je je voorstellen hoe je leven gaat veranderen wanneer je het emotioneel misbruik oplost?

Ik ben ook jarenlang mezelf kwijtgeraakt, wist niet meer zo goed wie ik was en ik worstelde enorm met de vraag of alle ellende mijn schuld was en of ik nu gek was…daarom heb ik een mini e-book geschreven, speciaal voor alle slachtoffers en overlevers van emotioneel misbruik door een narcist of destructieve partner, omdat ik begrijp waar je allemaal mee worstelt.

De oplossing om de eerste stappen te zetten voor jezelf om een begin te maken met helen van het narcisme en van narcistisch misbruik is het e-book: Het helingsproces.

En de tweede die ik graag met je wil delen:

Hoe herken je het narcisme?

Zou het niet superhandig zijn als er een methode bestond waarin beschreven staat hoe je voor eens en voor altijd het narcisme weet te herkennen? Zodat je nooit meer in de valkuil van het narcisme trapt? 

Waar je de werkwijze leert herkennen die iedere narcist gebruikt om te onderzoeken of je een geschikte prooi bent. En als je eenmaal op de hoogte bent van deze werkwijze dat het een stuk makkelijker voor je gaat worden om narcisten direct te herkennen? Het gaat om een werkwijze die iedere narcist hanteert en die uit 8 stappen bestaat. Het gaat om een zeer valse en manipulatieve werkwijze aangezien iedereen er in trapt. Het geeft je bovendien een verklaring hoe het kon gebeuren dat je verliefd werd op een narcist.
 

Waarom is kennis over het narcisme zo belangrijk voor iedereen die te maken heeft (gehad) met een narcist?

Een onwetend persoon zal vroeg of laat kunnen worden gemanipuleerd of worden misbruikt. Iedereen die niets over het narcisme af weet is in staat om te denken dat narcisten goede personen zijn. Narcisme is: de schijn ophouden dat de narcist een goed persoon is. Een onwetend persoon kan voor de gek worden gehouden door iemand die meer weet dan de onwetende persoon zelf.

Heb je een relatie? Gaat het niet goed met jullie? Is je charmante en hartelijke prins (of prinses) op het witte paard verandert in een koud en kil persoon? Vermoed je dat er narcisme in je relatie aanwezig is? Heb je veel te maken met pijn, verdriet, twijfel, frustratie en met wanhoop de laatste tijd in plaats van dolverliefd te zijn op je droomprins?
 

Zou je willen weten of je bezig bent gek te worden? Of het inderdaad allemaal jouw schuld is? Zou je willen weten wat er aan de hand is binnen je relatie? Waarom je partner zich zo raar en lastig gedraagt? Of je relatie in de gevarenzone is beland? Of er nog hoop is? Wat je kan doen en is er nog hoop of een oplossing voor jullie?
 

Wat je ook wil, herstellen doe je door eerst het probleem, het narcisme, te begrijpen.
 

Het e-book: “Herken de narcist! Narcisme en narcistisch misbruik herkennen.” is vernieuwd, aangepast, up-to-date en herschreven!
 

Wat krijg je?

220 bladzijden aan informatie over het narcisme en hoe de narcist te werk gaat.
Checklist: Is je partner een narcist? om te ontdekken of je partner narcistisch is, ja of nee.

Checklist: De 17 typische kenmerken van een narcist, voor het geval je twijfels blijft houden of je partner een narcist is, ja of nee.

Checklist: De 9 typische egoïsme kenmerken van iedere narcist, een geweldige lijst om narcisten te herkennen!

Checklist: De 9 typische egoisme kenmerken van iedere narcist, een geweldige lijst om narcisten te herkennen!

En een test om voor jezelf voor eens en altijd te weten of je binnen je relatie met emotioneel misbruik te maken hebt, of niet.

Dankzij dit ebook ga je voor eens en voor altijd het narcisme  – op veilige afstand – herkennen zodat je nooit meer in de valkuil van het narcisme trapt!

Het ebook: “Herken de narcist” Narcisme en narcistisch misbruik herkennen.” is waardevol voor de rest van je leven. Stop het ebook van 220 bladzijden vol informatie nu in je winkelmandje, reken het af en start direct met lezen, zodat je niet langer meer twijfelt over jezelf of over je relatie, maar eindelijk duidelijkheid krijgt zodat je weet waar je echt aan toe bent en dat geeft je heel veel rust!

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en (mentale) gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSP’ers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Kennis over het narcisme en herstellen van een narcistische relatie.
Kennis over het narcisme en herstellen van een narcistische relatie.