Hulp nodig bij: narcisten herkennen? Hoe herken je een narcist?
Herken het narcisme van de narcist, hoe doe je dat?

Hulp nodig bij: narcisten herkennen? Hoe herken een narcist?

Hulp nodig bij: narcisten herkennen. Hoe herken je een narcist?

Hoe herken je een narcist? Narcisten herkennen is mogelijk, als je weet waar je op moet letten. Je lichaam waarschuwt je. Ja, je leest het goed: je lichaam weet namelijk dat je met een toxisch persoon te maken hebt. Als je bovendien weet op welke kenmerken je moet letten, gaat het een stuk eenvoudiger worden om narcisten op tijd te herkennen.

Hoe herken je een narcist is makkelijk als je de werkwijze van narcisten kent. Het gaat nog makkelijker worden als je bovendien doorhebt hoe manipulatie werkt en op welke manier narcisten manipulatietechnieken misbruiken.

Als je bovendien met vragen zit over het gedrag van de narcist en over het narcisme van een narcist en daar graag antwoorden op wil hebben, gaat het allemaal veel duidelijker voor je zijn. Dan is het ook fijn om voorbeelden uit de praktijk te lezen, zodat je jezelf gaat realiseren dat het gedrag van narcisten gebaseerd is op een persoonlijkheidsstoornis.

Voorlichting

Vanwege het gebrek aan voorlichting over het gedrag van een narcist, komen veel slachtoffers van het narcisme pas achter de waarheid, als het te laat is. Veel te laat! Ze zijn al in gevaar! Ze lopen geen gevaar, nee ze ZIJN in gevaar!

Veel slachtoffers van narcisme denken met een persoon te maken te hebben die vreemd gedrag vertoont. Ze realiseren zich niet dat ze met iemand met een stoornis te maken hebben. De narcist lijkt menselijk, maar is dat niet!

Ze zijn al getrouwd met de narcist, ze hebben een contract getekend bij een narcistische baas of zijn in zee gegaan met een narcistische sportcoach. Of ze twijfelen enorm of hun vader of moeder mogelijk narcistisch is. Bovendien je beschuldigt liever niet een familielid van narcisme, toch?

Vanwege het gebrek aan voorlichting over het gevaar van het narcisme van een narcist met een stoornis, zijn we op onszelf aangewezen. We staan er alleen voor. We moeten het zelf doen. We moeten het zelf opknappen. We moeten zelf voorlichting geven aan onwetende anderen.

Daarom heb ik het e-book in pdf: “Herken de narcist,” herschreven en aangepast naar de laatste ontwikkelingen op dit gebied. De wetenschap staat namelijk niet stil. Het gaat om kennis die iedereen zou moeten weten, aangezien de wereld vol zit met narcistische persoonlijkheden die allemaal schadelijk zijn voor ons welzijn en gezondheid. Schadelijker dan we denken. Veel schadelijker!

Bovendien komt het e-book in pdf van Fleur Irene “Herken de narcist, hoe doe ik dat?” met:

·  Een overzicht van alle verschillende typen en soorten narcisten,

·  Hoe je de eerste symptomen van financiële wandaden herkent,

·  De reden waarom narcisten zo snel aandringen dat jullie samen een officiële band krijgen: huis kopen, samenwonen of een kind krijgen,

·  Iedere narcistische relatie – op het werk, binnen de sport of privé, bestaat uit drie verschillende fases, weet je welke fases dat zijn en in welke fase je je nu bevindt met de narcist?

·  Iedere narcist manipuleert, daarom gaan we je kennis op het gebied van manipulatie verbeteren, zodat je meer inzicht krijgt over de vele manipulatietechnieken die narcisten gebruiken en ook:

Waarom het verborgen misbruik na jullie scheiding of relatiebreuk niet stopt.

Het vernieuwde e-book als pdf is nu verkrijgbaar in de shop van deze website en gaat binnen afzienbare tijd – vanwege de ongelooflijke waardevolle informatie van het e-book, informatie dat je nergens anders leest – in prijs omhoog.

Wil je meer weten over hoe je kunt ontdekken op welke manieren je lichaam je waarschuwt voor narcisten en andere toxische personen? In het vernieuwde en herschreven e-book in pdf van Fleur Irene: Hoe herken je een narcist? Ontdek je het verrassende antwoord!! Zodra je deze truc leert, is narcisten herkennen simpel en makkelijk!

En dat maakt het herschreven e-book in pdf van Fleur Irene zo uniek: nergens in de Nederlandse taal – op internet, blogs, boeken of e-books – lees je over deze fantastische truc!

De vernieuwde en herschreven e-book in pdf van Fleur Irene: “Herken de narcist, hoe doe je dat?” is sinds eind september 2023 verkrijgbaar in de “shop” van deze website.

Ebook: herken de narcist! Narcisme en narcistisch misbruik herkennen.

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP EN DE NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Hij of zij? Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle blogs en online-producten van de “HSP en de NARCIST.nl” website, naar de narcist, destructief of toxisch persoon, als een “hij,” en naar het slachtoffer of prooi van de narcist als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen! Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat de slachtoffers altijd vrouwen zijn. Er zijn heel veel (verborgen) vrouwelijke narcisten, narcistische echtgenotes en narcistische moeders die van hun mannen en kinderen, slachtoffers maken.

Please follow and like us: