HSP versus narcisme. Wat is een flying monkey? Betekenis flying monkey en waarom narcisten dol op ze zijn!
HSP versus narcisme. Wat is een flying monkey? Betekenis flying monkey en waarom narcisten dol op ze zijn!

HSP versus narcisme. Wat is een flying monkey? Betekenis flying monkey en waarom narcisten dol op ze zijn!

*-*

Dit artikel is offline gehaald omdat het terug te lezen is in het boek van Fleur Irene: “Herken de narcist, narcisme en herken narcistisch misbruik. Ontdek het verschil tussen toxische en niet toxische personen.”

*-*

Flying monkey, wat is de betekenis?

Iedere narcist heeft een flying monkey.

Waarom of wanneer gebruikt een narcist flying monkeys?

Iedere narcist gebruikt flying monkeys

Zijn er flying monkeys binnen narcistische gezinnen en families?

Narcistische familieleden hebben flying monkeys

Heb je te maken met flying monkeys na een relatiebreuk met een narcist?

Na een relatiebreuk, of scheiding, zetten narcisten flying monkeys in

Stel dat je terugkeert naar de narcist en dan…? Wat gebeurt er dan?

Terugkeren naar iemand die een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft, is nooit een goed idee en kan heel naar aflopen voor jou.

Verbreek je de relatie met een narcist?

Het is afhankelijk van het type narcist en of jullie samen kinderen hebben en of de narcist voldoende energie krijgt van andere slachtoffers, of hij, of zij, je laat gaan. Of niet.

Flying monkey en nooit meer contact met een narcist

Als je het contact verbreekt met de narcist, krijg je te maken met een flying monkey. Pas goed op wat je zegt.

Lastercampagnes en kwaadsprekerij over jou dankzij een flying monkey!

Narcisten spreken altijd kwaad over hun slachtoffers achter hun rug om, de lastercampagnes en kwaadsprekerij verergeren als je de narcist verlaat, als je gaat scheiden van de narcist, ontslag neemt van een narcistische baas of kritiek uit op een narcist.

Zijn er flying monkeys op het werk als je een narcistische baas, leidinggevende of collega hebt?

Iedere narcist heeft flying monkeys. Overal komen narcisten voor. Ook op het werk, in de kerk, binnen de hulpverlening, rechtsmacht en noem maar op.

Hoe herken je een flying monkey? Wat is een kenmerk?

Een flying monkey aanbid de narcist, is onder de indruk van de narcist en is gehersenspoeld door de narcist. Zie je het beeld voor je van een puppie wie ze een bot voorhouden? Al kwijlend kwispelend? Dat is een flying monkey die vrijwillig zich inzet voor de narcist. Er zijn ook flying Monkeys die gedwongen werden door de narcist om diens vuile werk op te knappen. Dit zijn de flying monkeys die dankzij manipulatie, dreiging en chantage tegen hun zin in doen wat de narcist wil dat ze doen.

Is er iets mis met mij?

Dit is een vraag die alle slachtoffers van narcisten zich afvragen. Nee, er is niets mis met je, maar wel van alles met de narcist.

*-*

Dit artikel is offline gehaald omdat het terug te lezen is in het boek: “Herken de narcist, narcisme en herken narcistisch misbruik. Ontdek het verschil tussen toxische en niet toxische personen.”

Boek: “Herken de narcist! Herken de werkwijze van het narcisme van een narcist” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Heb je PTSS door narcisme en narcistische trauma? Ben je op zoek naar een online heling en herstelprogramma dat geschikt is voor HSP? Met cognitieve en somatische technieken zoals EMDR en positieve psychologie, kun je je narcistisch trauma op zenuwstelsel niveau helen en een leven vol liefde en vreugde krijgen.

Trauma coach worden met specialisatie: narcistisch misbruik zodat je slachtoffers van narcisme met trauma kunt gaan helpen? Met wereldwijde erkende CMI kwalificatie en certificering, uniek in de wereld!

Ben je van plan om te gaan scheiden van een narcist? Dan is het van groot belang dat je je goed voorbereidt en hulp zoekt bij een advocaat die gespecialiseerd is in het omgaan met narcistisch gedrag. Mensen die besluiten om te scheiden zonder een plan lopen het risico om te maken te krijgen met hoge conflict scheiding, jaren durende vechtscheidingen, valse beschuldigingen, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. (Het is een illusie te denken dat de verborgen narcistische mishandelingen stoppen na de scheiding!) Narcisten weten ook niet van ophouden en de ene rechtszaak na de andere staat er op het programma voor de aankomende (10) jaar.

In Nederland hebben kinderen na een scheiding geen specifieke rechten, maar de ouders wel. Daarnaast wordt er niet gekeken naar mogelijke persoonlijkheidsstoornissen bij een van de ouders. De feiten nalopen wordt voor het gemak nagelaten, aangezien de narcistische ouder zo charismatisch is. Hulpverleners hebben geen idee dat ze gehersenspoeld en ingepakt worden door de narcistische ouder en onterecht de schuld neerleggen bij de andere ouder. Dit kan leiden tot ouderverstoting, valse beschuldigingen van kindermisbruik en de andere ouder kan zich machteloos en hulpeloos voelen, zonder hulp van buitenaf: de kinderen worden toegewezen aan de ouder met een persoonlijkheidsstoornis en dit wil je echt niet!

Het is daarom van essentieel belang om je goed voor te bereiden en hulp in te schakelen van professionals zoals de erkende scheidingsadvocaat Rebecca Zung, die gespecialiseerd is in het omgaan met narcistisch gedrag. Zij kan je (online en direct!) helpen om de situatie onder controle te houden en je toekomst en die van je kinderen te beschermen. Het is belangrijk om jezelf en je kinderen te beschermen en ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op wat er komen gaat. Narcisme is een stoornis en alle narcisten hanteren dezelfde werkwijze: Rebecca Zung heeft die code voor je gekraakt. Wees de narcist een stap voor met de kennis van Rebecca!

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Hij of zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle blogs en nieuwsbrieven van de HSP en de NARCIST website en in alle boeken van Fleur Irene, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke Hsp’ers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Wie is Fleur Irene? Fleur Irene HSP versus Narcisme: over mij.

P.S.: Sinds 31 mei 2024 is de webshop opgeheven en zijn alle gratis en betaalde e-books niet langer verkrijgbaar op deze site. Enkele e-books zijn getransformeerd tot boeken (paperback) en verkrijgbaar via Amazon. De rest volgt in de loop van dit jaar. Via de pagina: boeken Fleur Irene is te zien welke boeken al uitgegeven zijn via Amazon. Bovenstaand artikel wordt verwezen naar een e-book dat inmiddels een boek is geworden:

Boek: “Kind van een narcist, volwassen kind van een narcistische ouder” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “De verborgen wonden van narcistisch emotioneel misbruik” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “Maak jezelf sterk en krachtig na uitputting door narcisme” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

Boek: “Herken de narcist! Herken de werkwijze van het narcisme van een narcist” van Fleur Irene is nu verkrijgbaar via Amazon. Gratis verzending!

*-*

Afbeelding van tillbrmnn via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de 6 wekelijkse e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij of zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke Hsp’ers slachtoffer van een narciste!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.