Hoe inspireer jij jezelf als hoogsensitief persoon?
Hoe inspireer jij jezelf als hoogsensitief persoon?

Hoe inspireer jij jezelf als hoogsensitief persoon?

Haal het beste uit jezelf door jezelf te inspireren! Inspiratie is het begin van hoop, maar ook het begin van mooie en nieuwe creaties die je weggestopt had. Dankzij inspiratie ga je steeds meer denken in mogelijkheden i.p.v. in problemen. Je voelt dat het klopt en dat het je verder helpt. Hoe inspireer jij jezelf als hoogsensitief persoon?

Inspiratie

Om jezelf te inspireren is het verstandig om je gedachten te richten op wat je wil bereiken. Je emoties volgen wat je denkt. Wat je dagelijks denkt, bepaalt de kwaliteit van je leven.

Om jezelf te inspireren is een bezield leven verstandig. Bezield leven is dat je leeft vanuit je hart. Leven vanuit je hart geeft je heel veel voldoening.

Om jezelf te inspireren is het verstandig om het besluit te nemen dat alle prachtige talenten en unieke kwaliteiten die hoogsensitieve personen bezitten in je voordeel werken!

Om jezelf te inspireren is het verstandig om uit te zoeken wie of wat je energie geeft en wie of wat je energie kost. Richt je leven naar degene die je energie geeft!

Om jezelf te inspireren is het verstandig om te beseffen dat de kwaliteit van je leven grotendeels bepaald wordt door de kwaliteit van de communicatie tegen jezelf. Geld maakt je niet gelukkig, maar hoe en op welke manier je tegen jezelf praat maakt je gelukkig!

Om jezelf te inspireren is het verstandig om jezelf af te vragen: hoe hoog is mijn niveau tijdens het maken van plezier? Als je plezier maakt staat je niveau dan op het maximale of eerder minimaal?

Om jezelf te inspireren is het verstandig dat je beseft dat als je geen 10 minuten per dag de tijd hebt voor jezelf, dat je geen leven hebt. Waar liggen je prioriteiten en waar verlies je veel tijd aan onnodige dingen en zaken?

Om jezelf te inspireren is het verstandig om in gedachten liefde te sturen naar degene die het nodig heeft.

Om jezelf te inspireren is het verstandig dat je dagelijks even stil staat voor al die dingen waar je dankbaar voor bent. Dankbaar voor dat vogeltje dat fluit zodat jij kan genieten van het vrolijke en opgewekte deuntje.

Om jezelf te inspireren is het verstandig dat je accepteert dat je een goed leven verdient.

Om jezelf te inspireren is het verstandig om te onderzoeken wat het licht is in je leven. Focus jezelf op alles wat het licht is in je leven!

Om jezelf te inspireren is het verstandig om te beseffen dat het menselijk brein ontworpen is om te overleven, niet om gelukkig te zijn.

Om jezelf te inspireren is het verstandig om te beseffen dat we leren van mensen die ons doen irriteren. Welke boodschap ligt er verborgen achter die irritatie? 

Om jezelf te inspireren kan het verstandig zijn om jezelf te omringen met mensen die je inspireren om het beste uit jezelf naar boven te halen. Mensen die je inspireren het mooiste leven te leven!

Om jezelf te inspireren is het verstandig om hoopvolle onrealistische verwachtingen bij te stellen naar realistische verwachtingen.

Om jezelf te inspireren is buiten zijn in de prachtige natuur al voldoende.

Lees ook: De natuur is een weldaad voor hoogsensitieve personen!

Om jezelf te inspireren is het verstandig om naar je intuïtie te luisteren i.p.v. naar goedbedoelde raad en adviezen van anderen.

Lees ook: Intuitie, hoogsensitief en het zesde zintuig.

Om jezelf te inspireren is het verstandig gedreven te zijn van het goede en van het positieve.

Om jezelf te inspireren is het verstandig om tijd te besteden aan bezinning.

Om jezelf te inspireren is het verstandig om je naar binnen te richten.

Lees ook: Basis levensstijl hoogsensitief persoon, voorkom overprikkeling!

Lees ook: Aarden en gronden om beter stress en spanningen los te laten.

Lees ook: Beter omgaan met hoogsensitiviteit, tips!

Afbeelding van Gabriela Piwowarska via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis een ebook! Uitschrijven kan wanneer je maar wenst en je gegevens zijn absoluut veilig bij me!

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Hoe inspireer jij jezelf als hoogsensitief persoon?
Hoe inspireer jij jezelf als hoogsensitief persoon?