Helingsproces, hoe je jezelf heelt van het narcisme en van destructieve relaties, zonder de deur uit te hoeven, zelfs als je emotioneel misbruikt bent en jezelf volledig bent kwijtgeraakt!

Helingsproces: hoe je jezelf heelt van het narcisme en van destructieve relaties, zonder de deur uit te hoeven, zelfs als je emotioneel misbruikt bent en jezelf volledig bent kwijtgeraakt!

Herstellen van narcisme, hoe doe je dat? Hoe pak je het aan? Waar moet je mee beginnen?

Helen van narcistische, destructieve, manipulatieve, ongezonde en toxische relaties.

Herken je het volgende bij jezelf?

Wil jij helen van onzichtbare wonden en niet verder beschadigd raken?
Ben jij jezelf kwijt geraakt?
Voel jij je niet goed genoeg?
Zit je vol met opgekropte en onverwerkte emoties?
Wil jij jezelf voorgoed beschermen tegen het narcisme, destructieve relaties en tegen emotioneel misbruik?
Ben jij moe, uitgeput, kapot en aan het eind van je Latijn omdat alle energie bij je is weggezogen?
Hoe maak jij je voorgoed los van je narcist of van je destructieve relatie?
Hoe hervind jij je zelfvertrouwen en je eigenwaarde terug?
Hoe ga ik op een gezonde manier om met anderen?

Kun je je voorstellen hoe het is wanneer je al het bovenstaande hebt opgelost na het leven met je narcist? Je woede, pijn, verdriet, frustratie, wanhoop, teleurstelling, angst en al die andere onbehaaglijke emoties hebt opgelost? Hoe zou je het vinden als je weer “heel” was?

Ik begrijp je volkomen en daarom heb ik het e-book: Het Helingsproces ontwikkeld.

Wat ga je leren?

Je leert hoe jij jezelf kan genezen van onzichtbare wonden zonder verder beschadigd te raken,
Je leert hoe jij jezelf weer terug kan vinden,
Je leert dat je zeker weten goed genoeg bent, meer dan goed genoeg zelfs,
Je leert hoe je onverwerkte en opgekropte emoties verwerkt,
Je leert hoe jij jezelf voorgoed beschermt tegen het narcisme, tegen destructieve personen en tegen emotioneel misbruik,
Je leert hoe je zelf je energie een enorme boost geeft waardoor je vitaal in het leven staat,
Je leert hoe jij jezelf voorgoed los maakt van het narcisme of van destructieve relaties in je leven,
Je leert hoe jij je zelfvertrouwen en je eigenwaarde terug vindt en herontdekt,
Je leert hoe je op een gezonde manier met anderen omgaat.

Ik ga je een aantal dingen leren die Tony Robbins mij geleerd heeft en ik ga je leren wat ik van de Amerikaanse narcisme expert Meredith van Inner Integration heb ingezien over Zelf Helen na narcistisch misbruik.

Hoe we dat doen?

We leren niet alleen, we gaan ook actief aan de slag: heerlijk vanuit onze stoel of zittend op de bank! Je bent tot niets verplicht, je maakt pas de “Actiefs aan het werk,” als je er aan toe bent. Niets hoeft, alles mag.

In het helingsproces komen meerdere “Actief aan het werk” voor, die je stimuleren je helingsproces tot een groot succes te maken. Het gaat om oefeningen die je in je eigen privé (digitale) dagboek opschrijft en vervolgens in alle rust en in je veilige omgeving maakt.

We gaan actief aan het werk met onze onzekerheden en met onze schuldgevoelens en met het eeuwige gevecht tussen hart en hoofd.
We gaan actief aan het werk met wat de narcist ons dagelijks voor onze voeten gooide: ”Het is jouw schuld! Het was allemaal jouw schuld!” Velen van ons zijn gaan geloven dat alles wat er ooit afspeelde tussen jullie, jouw schuld was. Dat je niet genoeg je best deed, waardoor je over je eigen grenzen bent heen gegaan om het allemaal nog beter te doen. Hierdoor ben jij jezelf kwijt geraakt omdat jij jezelf al die jaren compleet hebt weggecijferd.
We gaan actief aan het werk om onze nare en ellendige herinneringen te herprogrammeren naar mooie, positieve en stimulerende herinneringen op een manier dat je onbewuste het gelooft en je er ook naar gaat gedragen! Een fantastische ervaring!

Prijs van het e-book Het Helingsproces is normaal: 57.- euro. Druk nu op de koopknop zodat je direct kan starten aan je eigen helingsproces!

Voor wie is het Helingsproces bedoeld?

Als je hoogsensitief bent (maar dat hoeft niet)
Als je man, of vrouw bent,
Als je een relatie hebt (gehad) met een narcist of ander destructief persoon,
Als je een overlever bent van het narcisme of van andere destructieve relaties,
Als je een overlever bent van emotioneel misbruik,
Als je jezelf bent kwijtgeraakt,
Als je de overtuiging hebt dat je niet goed genoeg bent,
Als je opnieuw wil beginnen en het narcisme achter je wil laten,
Als je actief de problemen wil aanpakken dat het narcisme in je leven veroorzaakt heeft,
Als je ooit een nieuwe liefdesrelatie wil aangaan zonder de ballast van het narcisme, van de destructief persoon of van het emotioneel misbruik bij je wil dragen.

Wat zeggen anderen over het Helingsproces?

“Dit e-book heeft mijn leven verandert! Vanuit het duister ben ik eindelijk het licht binnen gestapt!”

Meest gestelde vragen

“Ik ben zo moe en uitgeput, echt aan het eind van mijn Latijn. Helpt het helingsproces mij om mijn energieniveau te verhogen en te verbeteren?” Jazeker! Het Helingsproces heeft een heel hoofdstuk gewijd aan jou: om jezelf te reinigen en te zuiveren van het narcisme maar ook hoe jij je energieniveau kan optimaliseren, zodat jij snel van je moeheid af bent.

“Ik ben behalve mezelf ook mijn zelfvertrouwen kwijt geraakt. Is het helingsproces geschikt voor mij?” Het Helingsproces helpt je zowel jezelf terug te vinden als je zelfvertrouwen op te bouwen. Het is een lang proces en iedere keer nemen we kleine stapjes. Aan het eind van Het Helingsproces ben je zover gekomen dat je precies weet wie je bent en wat je wilt en is je zelfvertrouwen met sprongen vooruit gegaan!

“Ik ben hoogsensitief, is Het Helingsproces geschikt voor mij?” Jazeker!

“Ik ben niet hoogsensitief, is het Helingsproces geschikt voor mij?” Zeker weten! Het Helingsproces is er voor iedereen, of je nu wel of niet hoogsensitief bent, dat maakt niet uit! Wel wordt er hier en daar wat extra aandacht besteed aan bepaalde stappen als je hoogsensitief bent.

“Leer ik in Het Helingsproces hoe ik mezelf voorgoed los kan maken van de narcist of van de destructief persoon in mijn leven?” Ja, dat ga je inderdaad leren!

“Hoe leer ik omgaan met opgekropte en onverwerkte emoties?” Er is een heel hoofdstuk in Het Helingsproces gewijd aan emoties. Vrijwel niemand heeft ooit echt goed geleerd goed om te gaan met ongemakkelijke emoties. En dat is lastig als je geen enkele emotie mag tonen tijdens het samen zijn met je narcist. Het Helingsproces laat je zien wat de voorwaarden zijn als je goed met emoties wil omgaan, hoe je opgekropte emoties verwerkt en hoe je goed omgaat met frustraties, woede, schaamte, boosheid, pijn, faalangst en met zelfbedrog.


“Ik ben verliefd op een ander, helpt dat mijn Helingsproces?” Fijn dat je verliefd bent en het kan je zeker helpen je Helingsproces beter en met een voldaan gevoel te doorlopen! Maar! Mocht deze verliefdheid om welke reden dan ook stuk gaan, dan kan Het Helingsproces een hele klus voor je gaan worden, want je zit behalve met alle emoties rondom het narcisme en met emotioneel misbruik, nu ook met een gebroken hart en met liefdesverdriet!

“Ik zou zo graag in contact willen komen met andere slachtoffers en overlevers van het narcisme en van destructieve relaties. Echt diep contact bedoel ik, kan dat?” Ja dat kan! Iedereen die het Helingsproces aanschaft krijgt toegang tot een geheime facebookgroep, waar je behalve je hart kan luchten ook vriendschappen voor het leven sluit. Eindelijk zijn er mensen in een veilige omgeving die je direct begrijpen zonder dat je eerst iedere keer moet uitleggen wat narcisme is. Een verademing!

Lees ook: Het helingsproces.

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en (mentale) gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSP’ers slachtoffer van een narciste!

Please follow and like us: