Helingsproces, hoe je jezelf heelt van het narcisme en van destructieve relaties, zonder de deur uit te hoeven, zelfs als je emotioneel misbruikt bent en jezelf volledig bent kwijtgeraakt!

Helingsproces: hoe je jezelf heelt van het narcisme en van destructieve relaties, zonder de deur uit te hoeven, zelfs als je emotioneel misbruikt bent en jezelf volledig bent kwijtgeraakt!

Herstellen van narcisme, hoe doe je dat? Hoe pak je het aan? Waar moet je mee beginnen?

Helen van narcistische, destructieve, manipulatieve, ongezonde en toxistische relaties.

Herken je het volgende bij jezelf?

Wil jij helen van onzichtbare wonden en niet verder beschadigd raken?
Ben jij jezelf kwijt geraakt?
Voel jij je niet goed genoeg?
Zit je vol met opgekropte en onverwerkte emoties?
Wil jij jezelf voorgoed beschermen tegen het narcisme , destructieve relaties en tegen emotioneel misbruik?
Ben jij moe, uitgeput, kapot en aan het eind van je Latijn omdat alle energie bij je is weggezogen?
Hoe maak jij je voorgoed los van je narcist of van je destructieve relatie?
Hoe hervind jij je zelfvertrouwen en je eigenwaarde terug?
Hoe ga ik op een gezonde manier om met anderen?

Kun je je voorstellen hoe het is wanneer je al het bovenstaande hebt opgelost na emotioneel misbruik? Je woede, pijn, verdriet, frustratie, wanhoop, teleurstelling, angst en al die andere onbehaaglijke emoties hebt opgelost? Hoe zou je het vinden als je weer “heel” was?

Ik begrijp je volkomen en daarom heb ik het ebook: Het Helingsproces ontwikkeld.

Bonus: toegang tot de geheime facebookgroep het helingsproces!

Nu met een unieke bonus: toegang voor iedereen die het helingsproces heeft gekocht tot de geheime en besloten facebook groep van HSP en de NATCIST: het helingsproces! Hier heb je contact met lotgenoten, in een veilige omgeving, waar je niemand hoeft uit te leggen wat narcisme is en werken we samen aan ons helingsproces op een empathische en respectvolle manier, zodat we elkaar helpen, adviseren en ondersteunen.

Met als resultaat dat jij als overlever van narcistische en/of destructieve relaties en van emotioneel misbruik, opnieuw kan beginnen, je nieuwe toekomst kan opbouwen en nieuwe relaties kan aangaan zonder de ballast van de narcist, van de destructief persoon of van het emotioneel misbruik mee te nemen.

Wat ga je leren?

Je leert hoe jij jezelf kan genezen van onzichtbare wonden zonder verder beschadigd te raken,
Je leert hoe jij jezelf weer terug kan vinden,
Je leert dat je zeker weten goed genoeg bent, meer dan goed genoeg zelfs,
Je leert hoe je onverwerkte en opgekropte emoties verwerkt,
Je leert hoe jij jezelf voorgoed beschermt tegen het narcisme, tegen destructieve personen en tegen emotioneel misbruik,
Je leert hoe je zelf je energie een enorme boost geeft waardoor je vitaal in het leven staat,
Je leert hoe jij jezelf voorgoed los maakt van het narcisme of van destructieve relaties in je leven,
Je leert hoe jij je zelfvertrouwen en je eigenwaarde terug vind en herontdekt,
Je leert hoe je op een gezonde manier met anderen omgaat.

Ik ga je een aantal dingen leren die Tony Robbins mij geleerd heeft en ik ga je leren wat ik van de Amerikaanse narcisme expert Meredith van Inner Integration heb ingezien over Zelf Helen na narcistisch misbruik.

Hoe we dat doen?

We leren niet alleen, we gaan ook actief aan de slag: heerlijk vanuit onze stoel of zittend op de bank! Je bent tot niets verplicht, je maakt pas de “Actiefs aan het werk,” als je er aan toe bent. Niets hoeft, alles mag.

In het helingsproces komen meerdere “Actief aan het werk” voor, die je stimuleren je helingsproces tot een groot succes te maken. Het gaat om oefeningen die je in je eigen privé (digitale) dagboek opschrijft en vervolgens in alle rust en in je veilige omgeving maakt.

We gaan actief aan het werk met onze onzekerheden en met onze schuldgevoelens en met het eeuwige gevecht tussen hart en hoofd.
We gaan actief aan het werk met wat de narcist ons dagelijks voor onze voeten gooide: ”Het is jouw schuld! Het was allemaal jouw schuld!” Velen van ons zijn gaan geloven dat alles wat er ooit afspeelde tussen jullie, jouw schuld was. Dat je niet genoeg je best deed, waardoor je over je eigen grenzen bent heen gegaan om het allemaal nog beter te doen. Hierdoor ben jij jezelf kwijt geraakt omdat jij jezelf al die jaren compleet hebt weggecijferd.
We gaan actief aan het werk om onze nare en ellendige herinneringen te herprogrammeren naar mooie, positieve en stimulerende herinneringen op een manier dat je onbewuste het gelooft en je er ook naar gaat gedragen! Een fantastische ervaring!
Je krijgt toegang tot de geheime facebook groep: Overlevers van narcistische en destructieve relaties waar jij als overlever in contact kan komen met andere overlevers om ervaringen uit te wisselen. Deze contacten met andere overlevers zijn onmisbaar voor je helingsproces!!

Prijs van het ebook Het Helingsproces is: 57.- euro, en dat is inclusief de unieke bonus: toegang krijgen tot de geheime en besloten facebook groep van HSP en de NARCIST het helingsproces! Druk nu op de koopknop zodat je direct kan starten aan je eigen helingsproces!

Voor wie is het Helingsproces bedoeld?

Als je hoogsensitief bent (maar dat hoeft niet)
Als je man, of vrouw bent,
Als je een relatie hebt (gehad) met een narcist of ander destructief persoon,
Als je een overlever bent van het narcisme of van andere destructieve relaties,
Als je een overlever bent van emotioneel misbruik,
Als je jezelf bent kwijtgeraakt,
Als je de overtuiging hebt dat je niet goed genoeg bent,
Als je opnieuw wil beginnen en het narcisme achter je wil laten,
Als je actief de problemen wil aanpakken dat het narcisme in je leven veroorzaakt heeft,
Als je ooit een nieuwe liefdesrelatie wil aangaan zonder de ballast van het narcisme, van de destructief persoon of van het emotioneel misbruik bij je wil dragen.

Voor wie is het Helingsproces niet helemaal geschikt?

Als je emotioneel trauma zo ernstig is dat je er een PTSS aan hebt overgehouden. Het Helingsproces kan je wel de juiste richting op laten gaan, maar zonder ondersteunende Psychotherapie, blijf je in de rondte dwalen.

Wat zeggen anderen over het Helingsproces?

“Dit ebook heeft mijn leven verandert! Vanuit het duister ben ik eindelijk het licht binnen gestapt!”

Waarom die unieke bonus gratis bij het helingsproces?

Voor je helingsproces is het fantastisch om contact te hebben met andere slachtoffers en overlevers van het narcisme of van destructieve relaties. Contact met anderen waar je direct begrepen gaat worden zonder eerst te moeten uitleggen wat narcisme is.

Daarom heb ik een geheime Facebook Groep opgericht waar iedereen, die slachtoffer en overlever was van narcisme of van destructieve relaties en in bezit is van het ebook Het Helingsproces, van harte welkom is om hun hart te luchten en nieuwe vriendschappen te sluiten!

Bovendien zal ik regelmatig in deze geheime facebookgroep stukken uit het ebook Het Helingsproces behandelen, zodat we samen blijven werken aan ons helingsproces. Een extra stimulatie en een unieke bonus! Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in het ebook het Helingsproces.

Meest gestelde vragen

“Ik ben zo moe en uitgeput, echt aan het eind van mijn Latijn. Helpt het helinsgproces mij om mijn energieniveau te verhogen en te verbeteren?” Jazeker! Het Helingsproces heeft een heel hoofdstuk gewijd aan jou: om jezelf te reinigen en te zuiveren van het narcisme maar ook hoe jij je energieniveau kan optimaliseren, zodat jij snel van je moeheid af bent.

“Ik ben behalve mezelf ook mijn zelfvertrouwen kwijt geraakt. Is het helingsproces geschikt voor mij?” Het Helingsproces helpt je zowel jezelf terug te vinden als je zelfvertrouwen op te bouwen. Het is een lang proces en iedere keer nemen we kleine stapjes. Aan het eind van Het Helingsproces ben je zover gekomen dat je precies weet wie je bent en wat je wilt en is je zelfvertrouwen met sprongen vooruit gegaan!

“Ik ben hoogsensitief, is Het Helingsproces geschikt voor mij?” Jazeker!

“Ik ben niet hoogsensitief, is het Helingsproces geschikt voor mij?” Zeker weten! Het Helingsproces is er voor iedereen, of je nu wel of niet hoogsensitief bent, dat maakt niet uit! Wel wordt er hier en daar wat extra aandacht besteed aan bepaalde stappen als je hoogsensitief bent.

“Leer ik in Het Helingsproces hoe ik mezelf voorgoed los kan maken van de narcist of van de destructief persoon in mijn leven?” Ja, dat ga je inderdaad leren!

“Hoe leer ik omgaan met opgekropte en onverwerkte emoties?” Er is een heel hoofdstuk in Het Helingsproces gewijd aan emoties. Vrijwel niemand heeft ooit echt goed geleerd goed om te gaan met ongemakkelijke emoties. En dat is lastig als je geen enkele emotie mag tonen tijdens het samen zijn met je narcist. Het Helingsproces laat je zien wat de voorwaarden zijn als je goed met emoties wil omgaan, hoe je opgekropte emoties verwerkt en hoe je goed omgaat met frustraties, woede, schaamte, boosheid, pijn, faalangst en met zelfbedrog.


“Ik ben verliefd op een ander, helpt dat mijn Helingsproces?” Fijn dat je verliefd bent en het kan je zeker helpen je Helingsproces beter en met een voldaan gevoel te doorlopen! Maar! Mocht deze verliefdheid om welke reden dan ook stuk gaan, dan kan Het Helingsproces een hele klus voor je gaan worden, want je zit behalve met alle emoties rondom het narcisme en met emotioneel misbruik, nu ook met een gebroken hart en met liefdesverdriet!

“Ik zou zo graag in contact willen komen met andere slachtoffers en overlevers van het narcisme en van destructieve relaties. Echt diep contact bedoel ik, kan dat?” Ja dat kan! Iedereen die het Helingsproces aanschaft krijgt toegang tot een geheime facebookgroep, waar je behalve je hart kan luchten ook vriendschappen voor het leven sluit. Eindelijk zijn er mensen in een veilige omgeving die je direct begrijpen zonder dat je eerst iedere keer moet uitleggen wat narcisme is. Een verademing!

Normale prijs: 57.- inclusief de unieke bonus: toegang krijgen tot het geheime en besloten facebook groep van HSP en de NARCIST het helingsproces! Een unieke kans die je niet mag laten lopen! Wil je met mij samenwerken aan je helingsproces? Stop dan nu je ebook in het winkelwagentje, reken af en start direct met lezen!

De snelste manier om toegang te krijgen tot de geheime facebook groep nadat je het helingsproces in je bezit hebt is: via je facebook op zoek gaan naar: “Geheime en besloten facebookgroep van HSP en de NARCIST het helingsproces” en vraag of je lid mag worden. Dan treffen we elkaar in de besloten facebookgroep! Ik wacht op je!

Druk nu op de koopknop zodat je direct kan gaan beginnen met lezen!

(Check je spambox als je je bestelling niet in je inbox aantreft! Dank je wel!)

Nieuw hier? Weet je niet waar of hoe te beginnen?

Ontvang 3 ebooks GRATIS bij je inschrijving!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis:

Het ontsnappingsplan”, als je wil ontsnappen aan je narcist. Ideaal als je het gevoel hebt geen kant op te kunnen, als je alles kwijt bent en niets meer te verliezen hebt,

Meer energie nodig,” als je wil winnen van een narcist moet je over vitale energie beschikken! Ideaal als je energieniveau laag is en jij je uitgeput, moe, overweldigd en overprikkeld bent en je meer energie nodig hebt om de nare situatie in je leven te veranderen,

Stappenplan narcist verlaten,” hoe je in 7 stappen je narcist verlaat! Ideaal als je wil ontdekken hoe jij je narcist kan verlaten en welke stappen daarvoor nodig zijn.

Behalve de 3 gratis ebooks ontvang je ook gratis tips, adviezen over het narcisme, over je hooggevoeligheid en over het helingsproces. Je gegevens zijn veilig bij mij en inschrijven is geheel gratis en uitschrijven kan wanneer je maar wenst! Iedereen (m/v) is van harte welkom!

Met hartelijke groet, Coach Fleur Irene

Copyright © Coach Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Je mag artikelen of delen hieruit elders publiceren, maar alleen met vermelding van het copyright en de naam van de “HSP en de NARCIST” website. 

Helingsproces, hoe je jezelf heelt van het narcisme en van destructieve relaties, zonder de deur uit te hoeven, zelfs als je emotioneel misbruikt bent en jezelf volledig bent kwijtgeraakt!
Sluit Menu
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: