Gratis cursus online voor hoogsensitieve personen (m/v) met een narcistische partner (m/v): Meer energie nodig?

Gratis online mini cursus voor hoogsensitieve personen (m/v) met een narcistische partner (m/v): Meer energie nodig?

Als slachtoffer en overlever van narcisme en andere destructieve relaties, is het erg belangrijk dat je energieniveau weer omhoog gaat. De narcist in je leven maakt je doelbewust moe en daar boven op komt er nog bij dat je als hoogsensitief persoon regelmatig overprikkeld bent. Door je energieniveau te verhogen ben je beter bestand tegen het narcisme in je leven, beter bestand tegen emotioneel misbruik en beter bestand tegen manipulaties. Ook kom je veel beter in je vel te zitten, waardoor je vitaler gaat worden.

Een vitaal mens is beter in staat de nare situatie met je narcist of met andere destructieve personen te veranderen of aan te pakken.

Doordat de narcist of ander destructief persoon ons veel energie kost en doordat we hoogsensitief zijn, hebben we heel veel tijd nodig om onze batterij op te laden. We komen nergens aan toe, omdat het noodzakelijk is om ons zoveel mogelijk terug te trekken in stilte.

Opbloeien doen we al een tijd niet meer aangezien we ons allesbehalve in een inspirerende en stimulerende omgeving bevinden.

Energieniveau verhogen is ook noodzakelijk als je de stress in je leven wil verminderen en wil beginnen aan je helingsproces: helen van narcistische, destructieve en ongezonde relaties.

Update: Sinds eind April 2020 bestaat de online cursus niet meer, maar is nog wel beschikbaar als ebook. Deze ontvang je gratis als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Behalve dat, je ontvangt daarbij 2 andere ebooks, geheel gratis! Uitschrijven kan ieder gewenst moment!

Inschrijven is geheel gratis en daarbij ontvang je ook tips en adviezen over het narcisme, over hoogsensitiviteit en over het helingsproces. Iedereen (m/v) is van harte welkom!

Ontvang 3 ebooks GRATIS bij je inschrijving!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis:

Het ontsnappingsplan”, als je wil ontsnappen aan je narcist. Ideaal als je het gevoel hebt geen kant op te kunnen, als je alles kwijt bent en niets meer te verliezen hebt,

Meer energie nodig,” als je wil winnen van een narcist moet je over vitale energie beschikken! Ideaal als je energieniveau laag is en jij je uitgeput, moe, overweldigd en overprikkeld bent en je meer energie nodig hebt om de nare situatie in je leven te veranderen,

Stappenplan narcist verlaten,” hoe je in 7 stappen je narcist verlaat! Ideaal als je wil ontdekken hoe jij je narcist kan verlaten en welke stappen daarvoor nodig zijn.

Behalve de 3 gratis ebooks ontvang je ook gratis tips, adviezen over het narcisme, over je hooggevoeligheid en over het helingsproces. Je gegevens zijn veilig bij mij en inschrijven is geheel gratis en uitschrijven kan wanneer je maar wenst! Iedereen (m/v) is van harte welkom!

Met hartelijke groet, Coach Fleur Irene

Copyright © Coach Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Je mag artikelen of delen hieruit elders publiceren, maar alleen met vermelding van het copyright en de naam van de “HSP en de NARCIST” website.

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: