Gezocht: HSP hulpverleners, HSP coaches, HSP counselors, HSP therapeuten en HSP psychologen voor HSP lotgenoten, die hulp zoeken na narcisme en na narcistisch trauma.
HSP hulpverleners en therapeuten voor HSP lotgenoten

Gezocht: HSP hulpverleners, HSP coaches, HSP counselor, HSP therapeuten en HSP psychologen voor HSP lotgenoten, die hulp zoeken na narcisme en na narcistisch trauma.

Ben jij een HSP-hulpverlener of therapeut? Heb je kennis over het narcisme? Wil je op de lijst: “HSP-hulpverleners en therapeuten voor HSP-lotgenoten na narcisme.” van Fleur Irene komen te staan, voor Nederland als België, zodat zoekende HSP-lotgenoten naar hulp, je praktijk vinden?

Lieve HSP-lotgenoten

Ik krijg heel vaak vragen van HSP-lotgenoten die op zoek zijn naar therapie en naar hulp, maar die niet weten waar ze terecht kunnen, omdat de therapeut of hulpverlener niet HSP of HSE is of omdat de therapie niet geschikt is voor gevoelsmensen.

Ik weet dat er onder jullie fantastische HSP/HSE en/of andere gevoelsmensen zijn die een therapeutisch beroep hebben en die getraumatiseerde en/of stressvolle lotgenoten heel goed kunnen helpen en bijstaan, omdat er rekening wordt gehouden met de gevoeligheid van de HSP tijdens de behandeling.

Ben jij een HSP/HSE-therapeut en heb je een praktijk die getraumatiseerde en/of stressvolle HSP/HSE lotgenoten verder kan helpen na hun traumatische, schokkende, indringende en stressvolle ervaringen met een narcist?

Voel jij je aangesproken en zou je met je praktijk, heel graag op mijn lijst: “HSP hulpverleners en therapeuten voor HSP en HSE lotgenoten na narcisme,” willen komen te staan? Om een landelijk netwerk – zowel in Nederland als in België – voor HSP en HSE lotgenoten te creëren die (dringend) op zoek zijn naar professionele hulp na hun ervaringen met een narcist? Hulp dat past bij hun gevoeligheid en bij hun gevoelige aard?

Stuur mij dan de gegevens op van je praktijk, van je website en eventueel van je bedrijfsgegevens en iedere therapeut en hulpverlener – die overduidelijk HSP of HSE is – zet ik heel graag op de lijst: “HSP hulpverleners en therapeuten voor HSP en HSE lotgenoten na narcisme.”

Omschrijf in enkele kernwoorden wat je beroep/specialisatie is en hoe je HSP lotgenoten kan helpen en op welke manier. Als je bovendien kennis hebt over het narcisme van een narcist, vermeld dat dan, want dat is een grote plus voor de zoekende HSP lotgenoot!

Stuur me een mail naar: fleurirene@hspendenarcist.nl met als onderwerp: “HSP therapeut” met daarin je praktijk (in NL of B) en websitegegevens. Dan neem ik de gegevens over en zet ze op de lijst! Dank je wel!

Hartelijk dank!

Met hartelijke groet, Fleur Irene

Deze lijst met “HSP hulpverleners voor HSP lotgenoten” zal, na voldoende aanmeldingen, binnenkort GRATIS beschikbaar zijn onder het kopje: GRATIS van deze website!

Afbeelding van Jae Rue via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de 6 wekelijkse e-mailcursussen: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSP’ers slachtoffer van een narciste!

Please follow and like us: