Gecertificeerde trauma coach worden met specialisatie: narcistisch misbruik?

Gecertificeerde trauma coach worden met specialisatie: narcistisch misbruik?

‘Werelds eerste trauma-geïnformeerde coaching-certificering is nu een feit! Maak kans op een kwalificatie op niveau 7, gelijk aan een master diploma.

Wil je een gecertificeerde trauma coach worden?

Wil jij een gecertificeerde trauma coach worden? Volg dan een erkende opleiding bij een gerenommeerde coaching school die ook specifieke training biedt op het gebied van narcistisch misbruik. Haal vervolgens een certificering als specialist in narcistisch misbruik om je geloofwaardigheid te vergroten en cliënten aan te trekken die specifiek hulp zoeken op dit gebied.

Werken met lotgenoten van narcistisch misbruik is werken met trauma

Het werken met cliënten die te maken hebben met narcistisch misbruik kan complex en uitdagend zijn. Je gaat werken met trauma. Je krijgt te maken met trauma. Zorg ervoor dat je goed bent voorbereid en voldoende kennis en vaardigheden hebt ontwikkeld voordat je met deze doelgroep aan de slag gaat.

Ben je narcisme ervaringsdeskundige en wil je graag lotgenoten helpen?

Ben je narcisme ervaringsdeskundige en wil je lotgenoten helpen en erkennen? Word dan een gecertificeerde trauma coach, gespecialiseerd in narcistisch misbruik. Of ben je al coach en werk je met slachtoffers van narcisme? Haal dan deze geaccrediteerde certificering voor narcistisch trauma-geïnformeerd coachen.

Wereldwijd erkende coaching training programma, specialisatie: narcistisch misbruik

Dit 12 maanden durende zelfgenezings- en coachingtrainingsprogramma leidt tot een wereldwijd erkende CMI-kwalificatie niveau 7 (gelijk aan een masterdiploma) en een door ICF & CPD geaccrediteerde somatische trauma-geïnformeerde coach, gespecialiseerd in narcistisch misbruik.

Gecertificeerde trauma coach worden, is een succesvolle carrière!

De opleiding wordt gegeven door de bekroonde Engelse trauma en narcisme specialist Caroline Strawson, een gerenommeerde coach met persoonlijke ervaring in het herstellen van narcistisch misbruik. Betaal eenvoudig met Mastercard, Visa of PayPal en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière als gecertificeerde narcisme coach. Mis deze unieke kans niet! Meld je nu aan en begin je reis naar een gecertificeerd trauma coach met specialisatie narcistisch misbruik nu!

Afbeelding van Mohamed Hassan via Pixabay

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Gecertificeerde trauma coach worden met specialisatie: narcistisch misbruik?