Fleur Irene Methode

Ik heb het regelmatig over “holistisch” en dat ik graag werk met een “holistische” werkwijze om te kunnen genezen (lichamelijk en gezondheid) en helen (mentaal en emotioneel) na narcisme of na andere destructieve relaties.

Juist voor Hsp’ers, met hun gevoelige zenuwstelsel, geloof ik heilig dat een holistische aanpak het enige is dat daadwerkelijk helpt om jezelf van alle (nare) effecten van het narcisme op jou en in je leven, zowel lichamelijk, mentaal, geestelijk, emotioneel en op spiritueel gebied, te ontdoen, zodat je weer in staat bent om te groeien en bloeien.

Je lichaam en je hersenen staan in elkaar met verbinding en dat is wetenschappelijk bewezen. Narcistisch trauma, narcistische mishandelingen en emotionele mishandelingen is bijzonder stressvol, veroorzaakt langdurige chronische stress en doen wat met je en als je niet in staat bent om de ellende te verwerken, gaat het zich vast zetten in diepe lagen van je lichaam.

Bovendien geloof ik sterk dat er een energetische verbinding is tussen jou en de narcist. Alles is energie en zowel jij als de narcist trillen op een bepaalde energiefrequentie. Tussen jou en de narcist zijn energiekoorden of energieverbindingen ontstaan. 

Om zowel de energieverbindingen tussen jou en de narcist te verbreken, als je lichamelijk weer gezond, vitaal en sterk en krachtig te maken als mentaal en emotioneel je weer gezond, vitaal, sterk en krachtig te maken, als in staat zijn om het narcistisch trauma, emotionele mishandelingen en je oude patronen om te zetten naar gezonde patronen, is een holistische manier van werken met Hsp’ers het meest effectief dat de beste resultaten behaalt.

Bovendien: iedereen die met narcisme te maken heeft (gehad) heeft met heel veel stress te maken. Door deze stress, is niet iedereen in staat om (lange) artikelen of Pdf’s te lezen. De afwisseling tussen korte stukjes tekst, audio, video´s en quizzen maken dat het voor de gevoelige zintuigen van de HSP de Fleur Irene Methode veel beter verwerkbaar is en de concentratie hoog blijft waardoor dat weer motiverend werkt om door te gaan en door te zetten!

Met andere woorden, ik ben mijn eigen methode aan het ontwikkelen, de “Fleur Irene methode,” speciaal voor HSP en ontwikkelt voor HSP, na traumatische ervaringen binnen destructieve misbruik relaties.

Update over de Fleur Irene Methode

Wil je updates ontvangen over deze methode, op de hoogte gehouden worden wanneer deze methode van start gaat, schrijf je dan in voor de lijst: de Fleur Irene Methode. Deze lijst wordt uitsluitend gebruikt om geïnteresseerden af en toe op de hoogte te houden over de ontwikkelingen van deze nieuwe methode en wanneer deze methode online komt. De mails zullen herkenbaar zijn door de beginletters: FIM.