Energie: Waarom voeding een belangrijke rol speelt.
Waarom voeding een belangrijke rol speelt in het holistische heling en herstelproces van HSP-slachtoffers van narcisme.

Energie: Waarom voeding een belangrijke rol speelt.

Waarom voeding een belangrijke rol speelt in het holistische heling en herstelproces van HSP-slachtoffers van narcisme.

Voeding speelt een belangrijke rol in het holistische helings- en herstelproces van HSP (hoogsensitieve personen) slachtoffers van narcisme om verschillende redenen:

  1. Voeding heeft invloed op onze fysieke gezondheid en kan daarom bijdragen aan een betere algehele gezondheid en welzijn. HSP’ers die slachtoffer zijn geweest van narcisme kunnen te maken hebben gehad met stress, angst en traumatische ervaringen, wat kan leiden tot lichamelijke klachten. Door gezonde voeding te eten kunnen zij hun lichaam ondersteunen bij het herstelproces.
  2. Voeding kan ook invloed hebben op onze mentale gezondheid en emotioneel welzijn. Voedingsmiddelen zoals suiker, cafeïne en bewerkte voedingsmiddelen kunnen een negatief effect hebben op onze stemming en energieniveau. Door te kiezen voor voedzame voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, volle granen en gezonde vetten kunnen HSP’ers hun mentale gezondheid en emotioneel welzijn ondersteunen.
  3. Voeding kan ook een rol spelen bij het herstellen van de darmgezondheid. Er is steeds meer bewijs dat er een sterke verbinding is tussen de darmen en de hersenen, ook wel de darm-hersen-as genoemd. Door te kiezen voor voedingsmiddelen die de darmgezondheid ondersteunen, zoals probiotica en vezelrijke voedingsmiddelen, kunnen HSP’ers bijdragen aan een betere spijsvertering en een gezonder darmmicrobioom, wat weer kan bijdragen aan hun emotioneel welzijn en mentale gezondheid.

Voeding speelt een belangrijke rol spelen in het holistische helings- en herstelproces van HSP-slachtoffers van narcisme, doordat de energie van voeding de diepe lagen van je gewonde energetische emoties kan bereiken. Het haalt als het ware op energetisch niveau de scherpe randjes van traumatische gebeurtenissen weg. Hierdoor is voeding in staat zowel de fysieke, mentale als emotionele gezondheid van HSP-slachtoffers van narcisme, te ondersteunen en te verbeteren.

Jouw band met de narcist

Jouw band met de narcist is een band gebaseerd op energie. Negatieve energie wel te verstaan dat negatieve emoties aantrekt. Het idee dat iemand die belangrijk voor je is, je ouder, je baas of je partner bijvoorbeeld, beweert dat je niet goed genoeg bent, doet heel veel met je. Behalve dat je dat doet twijfelen aan jezelf, doet het ook je zelfvertrouwen en zelfexpressie verminderen.

De energieband tussen een narcist en diens slachtoffer

De energieband (energiedynamiek) tussen een narcist en diens slachtoffer is ongezond, toxisch, destructief en disfunctioneel. Narcisten bezittend de drang om hun eigen behoeften en verlangens boven die van anderen te stellen, en willen controle en macht over anderen uitoefenen. Ze zijn manipulatief en vertonen emotioneel misbruikend gedrag om hun slachtoffer onder controle te houden en hun eigen behoeften te vervullen.

De energieband (energiedynamiek) tussen een narcist en diens slachtoffer kan leiden tot uitputting, onzekerheid, angst en een laag gevoel van eigenwaarde bij het slachtoffer. Het slachtoffer kan zich gevangen voelen in een destructieve en giftige relatie en moeite hebben zichzelf niet te verliezen in de trekkende en zuigende negatieve energiedans.

Lees ook: Alles is energie, een uitleg voor HSP

Jouw band met voeding en voedsel

Voeding en voedsel is ook niets anders dan energie.

Jouw band met voeding en voedsel is een band gebaseerd op energie. Het ene heeft een hoge frequentie en is een helende frequentie, het andere heeft een lage frequentie en is toxisch. Bovendien, wat voor de een gezond is, kan voor de ander ongezond zijn. Dat blijkt wel uit het feit dat veel HSP worstelen met hun gevoeligheid tegenover bepaalde voedingsmiddelen. Ook is het verwonderlijk waarom voeding die bekend staan als: “superfoods” bij jou een onbehaaglijk gevoel bezorgen in je darmen en spijsvertering. Komen deze onverklaarbare klachten van voeding, of vanwege de negatieve energiedynamiek van de narcist op jouw en op je hele gestel?

De energie frequentie van narcisten versus HSP

Narcisten opereren op een lage frequentie, terwijl HSP van nature op een hoge frequentie opereren.

Geen zelfvertrouwen, lage eigenwaarde en in een identiteit crisis

De energiedynamiek tussen een narcist en diens slachtoffer zorgt er o.a. voor dat het slachtoffer een laag zelfvertrouwen heeft, maar ook in een identiteit crisis verkeerd, moeite heeft met zelfexpressie en zichzelf waardeloos vindt. Bovendien geeft deze negatieve energiedynamiek tussen een narcist en diens slachtoffer voor lichamelijke klachten. Onverklaarbare lichamelijke klachten waar artsen vaak geen verklaring voor hebben of een antwoord op hebben.

Onverklaarbare lichamelijke klachten

Als je te maken hebt met een narcist, krijg je te maken met onverklaarbare lichamelijke klachten zoals totale uitputting en niet in staat zijn om ’s morgens je bed uit te komen. De negatieve energiedynamiek van de narcist tussen jou en de narcist zuigt je leeg. Hier helpt voeding. Realiseer je dat je je energetische emoties kan voeden en verzorgen dankzij voeding. Het is een belangrijke stap in holistische heling dat uitermate geschikt is voor HSP en hun gevoeligheid.

Voel je je energetisch uitgezogen? Voeding helpt!

Waarom is energiewerk belangrijk voor het holistische heling en herstelproces van HSP-slachtoffers van narcisme?

Energiewerk is belangrijk voor het holistische heling en herstelproces van HSP (hoogsensitieve personen) slachtoffers van narcisme omdat het een effectieve manier is om trauma’s en blokkades op energetisch niveau aan te pakken. HSP-slachtoffers van narcisme hebben vaak diepe emotionele wonden en energetische verstoringen als gevolg van de langdurige emotionele mishandeling en manipulatie die ze hebben ervaren.

Daarnaast kan energiewerk ook helpen om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken en het algemene welzijn te bevorderen. Door zich te richten op zowel de fysieke, emotionele, mentale als energetische aspecten van hun gezondheid, kunnen HSP-slachtoffers van narcisme een diepgaande heling en transformatie ervaren die hen in staat stelt om hun volledige potentieel te bereiken en een leven te leiden dat in lijn is met hun ware zelf.

De energie van voeding

De energie van voeding is hierin effectief en een eerste belangrijke stap van het heling en herstelproces van HSP slachtoffers van narcisme. Het verschil tussen de vibratie van de energie van een lage frequentie (narcist en voedsel) naar de vibratie van een hogere frequentie (heling en herstel en voeding) gaat razendsnel, juist omdat energie op dieper niveau kan komen. Ben je een HSP lotgenoot en slachtoffer van narcisme? Laat voeding een onderdeel zijn van je holistische heling en herstelproces!

Voeding voor langdurige vitale energie!

Ontdek hoe voeding een belangrijke rol speelt bij het holistische helings- en herstelproces van HSP slachtoffers van narcisme. Door gezonde voedingskeuzes te maken, kun je bijdragen aan een betere fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Voeding kan helpen bij het ondersteunen van het lichaam tijdens het herstelproces, het bevorderen van een gezonde darmgezondheid en het verhogen van de energiefrequentie. Kies voor voedzame voedingsmiddelen en omarm een gezond en voedzaam dieet om jezelf te ondersteunen en te verbeteren in het herstelproces. Voel je uitgezogen door de negatieve energie van narcisme? Voeding kan helpen! Maak van voeding een essentieel onderdeel van jouw holistische heling en herstelproces.

Voeding voor langdurige vitale energie!

Afbeelding van Bruno via Pixabay

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Energie: Waarom voeding een belangrijke rol speelt.
Waarom voeding een belangrijke rol speelt in het holistische heling en herstelproces van HSP-slachtoffers van narcisme.