Ebook voordeel bundels December 2021 actie en aanbieding
Ebook voordeel bundel: December 2021 actie
Ebook voordeel bundel: december 2021 actie en aanbieding

Ebook voordeel bundels December 2021 actie en aanbieding

Lieve allemaal,

Ze zijn er weer: de voordelige ebook bundels tijdens de Decembermaand! Neem een kijkje in de webwinkel van de HSP en de NARCIST.nl site en sla je slag! Er zijn meerdere ebook voordeel bundels beschikbaar!

Ook Het Helingsproces – met daarin: Als helen van narcisme niet lukt – zit in enkele van deze Ebook Voordeel bundels! Besef dat je voordeel groot is, aangezien dit ebook in Januari 2022 terug gaat naar de oude prijs van 57.- euro! (Nu nog 37,-!) Dus pak dit unieke voordeel nu het nog kan!

Alle Ebook voordeel bundels zijn uitsluitend tijdens December 2021 geldig!

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis een ebook! Uitschrijven kan wanneer je maar wenst en je gegevens zijn veilig bij me!

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us: