Detox, Reiniging en Zuivering van lichaam, geest en ziel na narcisme en andere destructieve relaties. Een eerste stap.
Detox, Reiniging en Zuivering van lichaam, geest en ziel na narcisme en andere destructieve relaties. Een eerste stap.

Detox, Reiniging en Zuivering van lichaam, geest en ziel na narcisme en andere destructieve relaties. Een eerste stap.

Zelf Helen van het narcisme virus, hoe herstellen we na narcisme en na andere destructieve relaties? Detox, reiniging en zuivering van lichaam, geest en ziel

Besmet met het narcisme virus

Zowel je lichaam, als je geest en je ziel zijn besmet geraakt met het narcisme virus. Je voelt je moe, uitgeput en waardeloos. Bovendien ben je jezelf kwijt geraakt en twijfel je over alles. Constant zie en hoor je nog die afkeurende blik, de onnodige kritieken, vernederingen en afkraken van je persoonlijkheid. Nog steeds beleef je die emotionele mishandelingen. Dat maakt je ziek, letterlijk en figuurlijk. Dat maakt je moe, intens moe. Dat maakt je zwak. Zwakke personen zijn ideale prooien voor narcisten en andere destructieve personen. We moeten ons sterker gaan maken. We moeten ons krachtiger gaan maken, We moeten ons weerbaar maken. 

Hoe?

Hoe herstellen we van het narcisme virus? 

Door detox, reiniging en door zuivering van lichaam, geest en ziel na narcisme en destructieve relaties

Het is de hoogste tijd om onszelf te detoxen, te reinigen en te zuiveren nadat we besmet geraakt zijn met het narcisme virus.

Allereerst is het belangrijk dat we ons lichaam voeden met gezonde voeding. Hoe meer groente je eet, hoe beter. Hoe minder fabrieksvoedsel, hoe beter!

Vervolgens is het belangrijk dat je een gezonde levensstijl aanneemt en overmatige prikkels van buitenaf zoveel mogelijk voorkomt.

Ook is het enorm belangrijk, vooral voor de gevoelige hoogsensitieve personen onder ons, dat je extra inname van toxische stoffen en/of producten tot het absoluut minimum beperkt. Hoe natuurlijker, hoe beter. En dat geldt voor alles: voor je voeding, schoonmaakproducten, schoonheidsproducten, wasproducten en enz.

Lichamelijke detox, reiniging en zuivering

Veel water drinken (het gevoel van dorst moet vermeden worden!)

Veel bewegen (zit je tegen een burn-out aan niet overmatig gaan bewegen: wandelen is prima!)

Veel zweten, probeer 2 a 3 keer per dag een “zweet” moment te creëren, het liefst na lichamelijke inspanning.

Persoonlijke hygiëne en door

Lichamelijke massages.

Geestelijke detox, reiniging en zuivering

Bidden en mediteren,

Stress verminderen,

Yoga,

Mindfulness,

Maak jezelf sterk en krachtig,

Positieve mindset met positieve gedachten en

Positief in het leven staan.

Lees ook: Maak jezelf sterk en krachtig, speciaal voor hoogsensitieve personen.

Ziel detox, reiniging en zuivering

Aarden en gronden,

Creatieve uitingen,

Hobbies,

Bespelen van een muziekinstrument,

Zinvol leven,

Stress verminderen,

Tuinieren,

Terugtrekken in de natuur.

Lees ook: Aarden en gronden om beter stress en spanningen los te laten

Lees ook: Natuur een weldaad voor hoogsensitieve personen.

Zelf Helen: Actief aan het werk:

Wat kan je morgen al doen om de hoeveelheid toxische stoffen die je dagelijks inneemt drastisch te verminderen?

Wat kan je morgen al doen om je stress te verminderen?

Wat kan je morgen al doen om jezelf sterker en krachtiger te maken?

Wat kan je morgen doen om negatieve gedachten en overtuigingen om te zetten naar positieve gedachten en naar positieve overtuigingen?

Wat heb je vandaag gedaan om je lichaam, geest en ziel te detoxen, te reinigen en te zuiveren?

Wil je meer weten? Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen bij Het Helingsproces: helen na narcistische, destructieve, ongezonde en toxische relaties.

Wil je meer weten hoe je:

Emotie eten en troostvoedsel op een goede en gezonde manier kunt aanpakken?

Hoe je thuis de stemming van het gezin maar ook van de narcist kunt verbeteren?

Hoe je als hoogsensitief persoon overprikkelingen kunt verminderen?

Hoe je je lichaam, geest en ziel kunt reinigen en zuiveren?

Hoe je aan langdurige vitale energie komt?

Lees dan meer over wat voeding voor jou als HSP kan betekenen in: Voeding voor langdurige vitale energie.

Afbeelding van silviarita via Pixabay 

Heb je genoeg van het narcisme en wil je niet verder beschadigd raken? Ben je het zat dat je constant aan jezelf twijfelt en het gevoel dat je gek gemaakt wordt door een gek? Heb je er genoeg van dat je iedere keer opnieuw over je eigen grens heen gaat? Klap je dicht of bevries je op cruciale momenten? Heb je behoefte aan fantastische oefeningen die je helpen je patronen te doorbreken, kwaadaardige boodschappen van narcisten uit je systeem te halen, je eigenwaarde en zelfvertrouwen te verbeteren en hoe je opgekropte emoties verwerkt, die onverwerkt nare lichamelijke klachten veroorzaken?

En ben je bereid om ACTIEF aan de slag te gaan met de geweldige oefeningen die in het unieke e-book: Het Helingsproces staan, zodat je proces om te helen succesvol van start gaan en een hoge slagingskans heeft om zeer goede resultaten te halen?

Ben je echter getraumatiseerd door een narcist? Om daadwerkelijk in staat te zijn om te helen en te herstellen van narcisme, moet je als HSP je chronisch overbelaste zenuwstelsel kalmeren en tot rust brengen, het liefst op een holistische wijze. Om resultaten te behalen is een goede voorbereiding op je heling noodzakelijk, daarom krijg je ook het e-book: “Als helen van narcisme niet werkt, het geheim van een noodzakelijke voorbereiding op je heling,” bij je aankoop van het e-book: Het Helingsproces.

Wanneer begin jij met je eigen persoonlijke Helingproces?

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en (mentale) gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSP’ers slachtoffer van een narciste!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Detox, Reiniging en Zuivering van lichaam, geest en ziel na narcisme en andere destructieve relaties. Een eerste stap.
Detox, reinigen en zuiveren van lichaam, geest en ziel na narcisme en andere destructieve relaties. Een eerste stap.