Wanneer je een slechte ervaring meemaakt, heb je 3 keuzes:

  1. Of het bepaalt je toekomst,
  2. Of het maakt je kapot,
  3. Of je put er kracht uit en het maakt je sterker.

Als coach en als mens richt ik me op punt 3. Punt 1 en punt 2 bestaan niet voor mij. Spreekt je dat aan of herken je jezelf hierin, dan heet ik je van harte welkom!

[wpforms id=”589″ title=”false” description=”false”]

Mijn boodschap:

Ik help hoogsensitieve personen (m/v) met een narcistische partner (m/v) hun worsteling tegen de vernietigende werking van het narcisme in hun leven te overwinnen, zodat ze sterker en krachtiger worden, meer in balans raken en meer energie krijgen, zodat ze eindelijk hun eigen leven terugkrijgen en kunnen ontsnappen uit een verstikkende en ongezonde relatie en kunnen gaan werken aan hun eigen vrijheid en kunnen gaan werken aan hun eigen helingsproces zonder dat het te veel moeite kost en veilig vanuit hun vertrouwde omgeving kunnen werken aan hun online training en zonder dat ze overweldigend raken door alle prikkels.

Verlaat de narcist! Krijg je leven terug en begin weer te leven als een vrij mens!

Verlaat je narcist, hoe doe je dat?

Binnenkort is het online programma: “Verlaat je narcist. Afstand nemen van je narcistische partner en voorbereiden op vertrek.” beschikbaar voor hoogsensitieve personen (m/v) met een narcistische partner (m/v) die hun leven terug willen.

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van het gloednieuwe online programma: “Verlaat je narcist. Afstand nemen van je narcistische partner en voorbereiden op vertrek, speciaal voor hoogsensitieve personen?”

Ja?

Stuur dan een mailtje naar: fleurirene@hspendenarcist.nl met als onderwerp: Informatie: “Verlaat je narcist,” en ik zal je terugmailen over de ontwikkelingen van het nieuwe online programma. Let op: je komt NIET op een mailinglijst te staan, je krijgt uitsluitend informatie over het nieuwe online programma: Verlaat je narcist. Afstand nemen van je narcistische partner en voorbereiden op vertrek, speciaal voor hoogsensitieve personen die hun leven terug willen.”