Conflict met een narcist oplossen, hoe doe je dat?
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme

Conflict met een narcist oplossen, hoe doe je dat?

Heb je een conflict met een narcist? Of dreigt er een conflict?

Wat zijn de grootste angsten als het gaat om onderhandelen met een narcist?

  • Het idee dat de narcist de controle zal krijgen…
  • Dat de narcist weg zal komen met hun bedrog en manipulaties…
  • Dat de narcist het proces zal domineren zoals ze gewoonlijk doen…

…Nou, er is nu een exclusief programma, een intensieve cursus van 4 uur, ontworpen door de Amerikaanse Top 1% echtscheidingsadvocaat, Rebecca Zung, dat je een duidelijk kader en methodologie zal geven om een winnend plan op te stellen voor elk type conflict dat je hebt met een narcist.

S.L.A.Y. Your Negotiation With a Narcissist© is het enige programma ontwikkeld door een nummer 1 top advocaat die het narcisme en de werkwijze van narcisten volledig begrijpt, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied, die een diep inzicht heeft in het narcisme en in de werkwijze van narcisten, en weet hoe je met narcisten kunt onderhandelen om te winnen.

In dit programma leer je hoe je een zeer sterke strategie kunt uitwerken, hoe je druk kunt uitoefenen, hoe je kunt anticiperen op wat de narcist zal doen en twee stappen vooruit kunt zijn, en hoe je je kunt richten op jou en jouw zaak!

Heb je een conflict met een narcist? Ga je scheiden van een narcist?

Wist je dat het scheiden van een narcist 4 keer zoveel kan kosten aan advocatenkosten als een normale scheiding, of zelfs meer?

Dit programma kost minder dan de kosten van één uur van een goede advocaat. Je zult direct rendement op je investering zien. En het beste van alles, op dit moment, als mijn klant, kan ik je een exclusieve kans bieden om dit programma te volgen, samen met vele extra geweldige bonussen. Mis deze geweldige deal niet! Hier is de link om het programma nu te krijgen en de gewenste resultaten te behalen. Is het niet tijd om je leven terug te krijgen?

Op je geluk en vrijheid!

Names Rebecca Zung, Fleur Irene

Lees ook:

Wie is Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme?

Onderhandelen met een narcist, hoe doe je dat?

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Conflict met een narcist oplossen, hoe doe je dat?
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme