Chronische stress door narcisme? Uitgeput en verzwakt? Angst en paniek? Vul de tekorten aan, zodat je bestand bent tegen stress en tegen het narcisme!
Chronische stress door narcisme? Uitgeput en verzwakt? Angst en paniek? Vul de tekorten aan, zodat je bestand bent tegen stress en tegen het narcisme!

Chronische stress door narcisme? Uitgeput en verzwakt? Angst en paniek? Vul de tekorten aan, zodat je bestand bent tegen stress en tegen het narcisme!

Oververmoeid? Pruttelende motor? Lukt het je niet om op gang te komen zonder koffie? Concentratieproblemen? Slaapproblemen? Mist je lichaam kracht, sterkte en energie? Lijkt het wel alsof je eigen lichaam zich tegen je keert?

Stress.

Als je met narcisme te maken hebt (gehad) dan heb je te maken met stress. Hoe langer je met narcisme te maken hebt, hoe chronischer de stress.

Langdurige stress is niet gezond en wij mensen zijn ook niet gebouwd om langdurige of chronische stress te hanteren: ons lichaam raakt uitgeput. Burnout of bijnieruitputting liggen op de loer.

Uitgeschakeld worden door stress terwijl je met narcisme te maken hebt is iets wat je niet wil: door deze stress ben je niet langer bestand tegen het narcisme en tegen alle kwalijke gevolgen van het narcisme. Iedereen die met een narcist te maken heeft, zou een levensstijl moeten aannemen dat bestand is tegen het narcisme zodat je de narcist en diens streken aankan.

Uitgeput door stress

Raak je uitgeput door stress, raak je verzwakt door stress, dan heeft de narcist je exact waar die je hebben wil! Je bent een perfecte prooi als je uitgeput en verzwakt bent.

En dat kan levensgevaarlijk zijn als je met een kwaadaardige narcist te maken hebt. Of als je te maken hebt met een narcist die een extra risicofactor heeft zoals: verslaafd zijn aan de alcohol, drugs of aan gokken, werkeloos is, financiële ernstige problemen heeft of onder hoogspanning staat. Als je met dit type narcist te maken hebt, jij hebt met langdurige en chronische stress te maken en jullie relatie is in de laatste fase terechtgekomen – de vernietigingsfase – maak dan je borst maar nat!

Om een actueel voorbeeld te geven van een kwaadaardige narcist die met een relatie in de vernietigingsfase is terechtgekomen: Poetin en Oekraïne.

Als Oekraïne uitgeput en verzwakt is door de stress, maakt het geen schijn van kans tegen het narcisme.

En dat geldt ook voor jou! Jij hebt namelijk met verborgen oorlogsvoering te maken: emotioneel misbruik achter gesloten deuren.

Klachten

Zodra de winter ten einde loopt, lees en hoor ik de verhalen van slachtoffers: ze voelen zich uitgeput, zijn niet in staat om te doen wat ze willen, ze voelen zich 24/7 moe, hebben nergens zin of puf in, hebben een groot gebrek aan energie, ze staan niet in hun kracht en bovendien vertonen ze allemaal nare en vervelende lichamelijke klachten. Daar bovenop hebben ze met narcisme te maken en worstelen ze met hun eigen gevoeligheid.

Als je lichaam in stress verkeerd, vreet je lichaam alle beschikbare vitamines, mineralen en (essentiële) voedingsstoffen op. Als je daarbij veel voedsel eet en drinkt dat een streepjescode heeft in plaats van natuurlijke voeding, creëer je meer en meer tekorten voor je lichaam. Bovendien, in de winterperiode hebben velen een groot gebrek aan vitamine D (zonlicht). Depressieve klachten liggen op de loer, net als: lusteloosheid, nergens zin in hebben en niet in staat zijn om plezier in het leven te ervaren. Als je bovendien te weinig vette vis eet of visolie – essentiele omega 3 vetzuren – in capsules inneemt, krijgen angst en paniek vrij spel zodra je met stress te maken krijgt.

Narcisme, stress en angst!

Iedere narcist jaagt diens slachtoffer angst aan. Als je verzwakt en uitgeput bent en bovendien geen buffer hebt tegen angst in de vorm van dagelijkse inname van of vette vis of essentiele omega3 vetzuren, ben je een zeer aantrekkelijke prooi! In de nieuwsbrief van a.s. Zondag 05/02/22 ga ik dieper in op zowel het onderwerp stress als ook over het hoe en wat van de wonderlijke wereld van visolie en hoe het jou en je gevoeligheid kan helpen tegen je strijd tegen stress en tegen het narcisme! Een natuurlijke hulp tegen angst en tegen paniek!

Maak je weerbaar tegen stress is: maak je weerbaar tegen het narcisme!

Het is ook niets voor niets dat ik begonnen ben mijn eigen methode te ontwikkelen om slachtoffers van het narcisme weerbaarder te maken tegen zowel de stress als tegen het narcisme!

Je maakt geen schijn van kans tegen het narcisme, vooral niet als jij en de narcist in de laatste fase van jullie relatie zijn terechtgekomen: de vernietigingsfase!

Heb jij te maken met langdurige en chronische stress? Vul de tekorten aan!

Voel jij je moe, leeg en uitgeput? Maak jezelf sterk en krachtig!

Heb je geen energie meer? Zorg dat je de beschikking krijgt over langdurige vitale energie!

Ben je HSP en worstel je met narcisme? Zorg dat je een HSP-levensstijl voor jezelf creëert dat bestand is tegen het narcisme!

Anders maakt de narcist gehakt van je. Zorg dat jij en de kinderen beschermd zijn en in jullie kracht staan!

Afbeelding van Pete Linforth via Pixabay 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de 6 wekelijkse e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Chronische stress door narcisme? Uitgeput en verzwakt? Angst en paniek? Vul de tekorten aan, zodat je bestand bent tegen stress en tegen het narcisme!
Chronische stress door narcisme? Uitgeput en verzwakt? Angst en paniek? Vul de tekorten aan, zodat je bestand bent tegen stress en tegen het narcisme!