Chronisch uitgeput en ontzettend moe na narcisme?

Chronisch uitgeput en ontzettend moe na narcisme?

Chronische uitputting komt tegenwoordig vaak voor en wordt meestal toegeschreven aan factoren zoals stress, te hard werken, slaapgebrek, ongezond voedsel en levensstijl. Echter, chronische uitputting kan ook ontstaan door verzwakkende energiekoorden die aan je zitten en waar je levensenergie uit je wordt gezogen.

Wat zijn energiekoorden en wat heeft het te maken als jij als HSP een relatie hebt (gehad) met een narcist?

Hsp’ers “voelen,” of “weten,” vaak dat ze een bijzondere energetische verbinding hebben met iemand, met een plek of met een huisdier. Door hun gevoeligheid zijn ze veel beter in staat om onzichtbare dingen op te pikken, die anderen totaal lijken te ontgaan.

Relatie

Zodra je een relatie hebt met iemand (een positieve of een negatieve relatie) verbinden zich flexibele energievezels, koorden, draden of verbindingen tussen jou en de ander en de ander met jou. Soms zijn ze dun, soms zijn ze enkele centimeters dik, afhankelijk of het om een diepe of bijzondere band gaat tussen jullie tweeën.

Alles is energie, uitleg voor HSP

Energie, energiefrequenties en emoties worden door deze energiekoorden en energieverbindingen overgedragen tussen jullie. Als je er heel gevoelig voor bent, kan je opvangen wat de ander denkt of voelt, zelfs al ben je duizenden kilometers van elkaar verwijderd. De energiekoorden kunnen ervoor zorgen dat twee mensen elkaar ontmoeten, maar ook dat twee mensen afscheid van elkaar nemen, omdat hun energie niet langer op elkaar is afgestemd.

Trauma

Trauma´s kunnen via de energiekoorden en de energieverbindingen met onze ouders, familie en met onze voorouders worden doorgegeven.

Het spirituele effect van narcisme generaties later

Huisdieren en energie

Huisdieren kunnen energiekoorden en energieverbindingen aanvoelen en oppikken die tussen twee personen aanwezig zijn. Maar je kan ook zelf met je geliefde huisdier een sterke energetische verbinding en band hebben. Huisdieren zijn in staat om haarscherp de emoties van hun baasjes op te pikken en soms “weten” een huisdier eerder dan de baas zelf wat er aan de hand is of wat er emotioneel mis is met het baasje.

Al kun je de energiekoorden, energiestrengen of energievezels tussen elkaar niet zien, ze zijn er wel. Sommige geven ons kracht, andere putten ons uit. Als je bijvoorbeeld verliefd bent, kunnen de energiekoorden tussen jullie groot, stralen en kristalhelder van kleur zijn.

Hoe ontdek je of er een energetische verbinding tussen jullie is?

Om een voorbeeld te geven: heb jij je weleens uitgeput gevoeld na een gesprek met iemand? En leek het er sterk op dat de ander zich na jullie gesprek energiek en opgeladen leek? Het is een voorbeeld dat jouw eigen energiekoord uitgeput is, zodat jouw energie wel naar de ander gaat, maar er geen energie van de ander naar jou toe gaat.

Menselijke energiezuigers die je energie stelen en vreselijk vermoeiend zijn

Lichamelijke klachten

Als iemand boos op je is en tijdens een woedeaanval je van alles toewenst, is het goed mogelijk dat je lichamelijke klachten krijgt. Je lichaam reageert op de boosheid, op de woede, op de beledigingen van de ander, maar ook als de ander dingen doet of zegt die jou tegenstaan. Hoe sterker de band tussen jullie, hoe sterker de energetische verbinding, hoe sterker mogelijk de lichamelijke klachten.

Chronische lichamelijke klachten

Als je chronische klachten hebt die jij en de huisarts niet kunnen plaatsen of verklaren, is het mogelijk de hoogste tijd om deze energetische verbinding los te snijden! Vooral als je een gevoelsmens bent, omgang hebt met narcisten en behalve last hebt van vage vreemde lichamelijke klachten ook ontzettend moe en chronisch uitgeput bent.

Chronisch uitgeput en ontzettend moe

Ben je behalve ontzettend moe en chronisch uitgeput ook niet in staat om vrijuit te leven? Alsof je op de rem trapt terwijl je gas wil geven? Zit je bovendien niet lekker in je vel? Hebben de traumatische gebeurtenissen tussen jou en een narcist een zuigende aantrekkingskracht waardoor het onmogelijk lijkt om die nare gedachten uit je hoofd te krijgen? Heb je last van zenuwen en werkt je immuunsysteem niet meer zo goed als vroeger, waardoor je vaker verkouden bent en vaker griepverschijnselen hebt? Blijf je die nare gebeurtenis van vroeger herhalen in je gedachten? Blijf je boos, bitter en wrokkig over iets wat jaren geleden gebeurde? Staan deze gedachten vriendschappen en familiebanden in de weg?

Emotioneel en lichamelijk uitgeput

Als je zowel emotioneel als lichamelijk uitgeput raakt en je hebt het gevoel dat je levensenergie uit je gezogen wordt, is het de hoogste tijd dat je enkele energiekoorden gaat verbreken. Mogelijk dat een narcist, of een ander destructief persoon, op energetisch vlak in verbinding met je staat. Vooral als je je constant afgemat voelt als je in de buurt bent van een bepaald iemand, en dit gevoel niet zo sterk hebt als je bij anderen bent. Het zal je gezondheid, welzijn en welbevinden afzwakken en je levensvreugde ontnemen.

Narcistische energiezuiger

Ben je HSP, heb je te maken gehad met een narcistische energiezuiger en ben je toe aan een energetische healing, aan kennis hoe je energiekoorden doorknipt en je levensenergie oplaadt? Lees er dan alles over in het tweede hoofdstuk “Spiritueel. Ontdek de kracht in jezelf op spiritueel gebied.” van het e-book in pdf “Maak jezelf sterk en krachtig, speciaal voor HSP na narcisme.” van Fleur Irene. Emoties en energie van anderen overnemen is een bijzondere kwaliteit van HSP, behalve als je onbewust en ongewild de emoties en energieën van een energiezuiger opneemt, waardoor je chronisch uitgeput en ontzettend moe van wordt. Dan moet je actie gaan ondernemen om jezelf te beschermen tegen een (narcistische) energiezuiger!

Vanaf Maart 2024 (2de week) is dit e-book als pdf ook verkrijgbaar via Amazon.nl als paperback en als Kindle.

Afbeelding van Engin Akyurt via Pixabay

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Please follow and like us: