Overzicht boeken in paperback van Fleur Irene die via Amazon verkrijgbaar zijn

Boeken over narcisme van Fleur Irene voor hulp, tips, advies en meer informatie over de gevolgen en effecten en de oplossingen:

  1. Maak Jezelf Sterk en Krachtig, na uitputting door narcisme.  Wil jij jezelf sterker en krachtiger voelen na de uitputtende ervaring van narcisme? Dan is dit holistische stappenplan van Fleur Irene, speciaal voor HSP en andere lotgenoten echt iets voor jou! Dit boek biedt niet alleen advies op mentaal en psychisch vlak, maar ook op emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau. Met praktische tips en oefeningen werk je aan je mentale en emotionele welzijn, spirituele groei, levensstijl en persoonlijke ontwikkeling. Duizenden anderen zijn jou al voorgegaan en hebben met behulp van dit stappenplan hun kracht en zelfvertrouwen teruggevonden. Laat het narcisme achter je en bouw aan een toekomst vol leven en dromen. Versterk jezelf en maak jezelf weer sterk en krachtig met dit inspirerende boek: Maak jezelf sterk en krachtig na uitputting door narcisme.
  2. De verborgen wonden van narcistisch emotioneel misbruik: het onthullen van de impact en het vinden van heling en herstel. Ontdek de verborgen waarheid achter narcistisch emotioneel misbruik met dit onthullende boek, geschreven door Fleur Irene voor HSP en andere lotgenoten. Leer over de destructieve effecten van de stiltebehandeling, het negeren en andere manipulatieve gedragingen van narcisten. Ontdek de constante twijfel, de oerangst van buitengesloten te worden en de gekmakende ervaringen achter gesloten deuren. Lees de ontroerende ervaringsverhalen van lotgenoten en hun worstelingen met schaamte- en schuldgevoelens. Krijg inzicht en advies over hoe je kunt helen en herstellen van emotioneel misbruik en hoe je een gezonde nieuwe relatie kunt opbouwen. Dit boek is een must-have voor iedereen die te maken heeft gehad met narcistisch misbruik en op zoek is naar genezing en verandering. Bestel nu je eigen exemplaar via Amazon: De verborgen wonden van narcistisch emotioneel misbruik: het onthullen van de impact en het vinden van heling en herstel.
  3. Herken de narcist! Herken narcisme, narcistisch misbruik en narcistisch trauma!: Ontdek het verschil tussen toxische en niet toxische personen. Wil jij leren hoe je narcisten kunt herkennen voordat het te laat is? In het boek van Fleur Irene via Amazon: “Herken de narcist en herken het narcisme van de narcist” ontdek je hoe je deze charismatische, maar gevaarlijke personen kunt ontmaskeren. Leer de manipulatietechnieken kennen en bescherm jezelf tegen leugens, misbruik en dreiging. Met praktijkvoorbeelden en handige tips is het herkennen van narcisme sneller en gemakkelijker dan je ooit had gedacht. Voorkom stress, trauma en PTSS-klachten door tijdig te herkennen met behulp van dit unieke boek. Bestel jouw exemplaar nu en pak de controle terug over jouw leven!
  4. Kind van een narcist. Volwassen kind van een narcistische ouder.  Ontdek nu eindelijk of je een narcistische ouder hebt en krijg de duidelijkheid die je nodig hebt. Met de makkelijke testen in het boek kom je erachter of je opgegroeid bent binnen een narcistisch gezin en wat de impact daarvan is op je volwassen leven. Laat het verleden achter je en zet de eerste stappen naar herstel met behulp van deze waardevolle informatie en schrijfoefeningen. Niemand verdient het om constant genegeerd te worden door zijn eigen ouders en om zich onveilig te voelen. Deze paperback is geschikt voor volwassen kinderen van narcistische ouders, maar ook voor ouders die zelf te maken hebben met een narcistische ex-partner. Bestel nu je eigen exemplaar van Fleur Irene via Amazon en start jouw reis naar heling en herstel: Kind van een narcist. Volwassen kind van een narcistische ouder.

Omwille van de leesbaarheid verwijs ik naar de narcist als een “hij” en naar het slachtoffer van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannen slachtoffer van een narciste! 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van EXIT NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.