Ben je te gevoelig als HSP en neem je negatieve energieën van anderen in je op? Energetische healing!
Ben je te gevoelig als HSP en neem je negatieve energieën van anderen in je op? Energetische healing!

Ben je te gevoelig als HSP en neem je negatieve energieën van anderen in je op? Energetische healing!

Iedereen heeft het recht zich volkomen veilig te voelen in deze wereld en op aarde. God, Allah, de engelen, het universum (of waar je in gelooft) zorgen ervoor dat we veilig en beschermd zijn.

Zijn we dat niet?

Vraag ze om hulp! Bid om hulp en spreek ze aan: vraag aan hen of het kwade kan ophouden en vraag of ze weg willen gaan.

Door de hulp in te schakelen van God, Allah, de engelen of van het universum, jaag je ongewenste energieën weg.

Bescherming van de engelen

Om jezelf en je geliefden te beschermen is het fijn om jezelf te omringen met Wit Licht. Wit Licht is een schild dat de engelen gebruiken om jou en je geliefden verzekeren van hun bescherming.

Een persoon met schadelijke bedoelingen (ongeacht of deze bedoelingen nu bewust of onbewust plaatsvinden) die bij jou in de buurt komt, kan geen schade aanrichten dankzij het Witte Licht.

Destructieve personen kunnen je soms daadwerkelijk niet meer zien en onderscheiden wegens het Witte Licht, alsof je onzichtbaar bent geworden voor hen.

Hoe doe je dat? Jezelf beschermen?

Doe je ogen dicht en concentreer je even op je ademhaling. Stel jezelf voor dat jij en al je dierbaren zoals je kinderen maar ook de huisdieren en je dierbare spullen volledig met wit licht omhuld zijn. Bekijk jezelf op een afstandje van alle kanten hoe het eruit ziet om omhuld te zijn met Wit Licht. Wanneer je het Witte Licht voor je geestesoog ziet en je ziet het aan alle kanten om je heen en om je dierbaren, dan ben je klaar.

Ben je bang in het donker en woon je alleen?

Vraag de engelen om hulp en stel je huis in Wit Licht voor. Stel je vervolgens voor dat je bij iedere deur en bij iedere raam een beschermengel neerzet die de boel voor je bewaakt. Door het witte licht en door de beschermengelen zal je beter, veilig en vaster kunnen slapen.

 

Moet je naar plekken of situaties toe waar het negatief voor jou aanvoelt?

Doe je ogen dicht en concentreer je even op de ademhaling. Stel jezelf voor je geestesoog voor dat je jezelf aan alle kanten omringt met Wit Licht.

 

Neem jij veel negatieve energie van anderen op?

Doe je ogen dicht en concentreer je even op de ademhaling. Stel jezelf voor je geestesoog voor dat je jezelf aan alle kanten omringt met Wit Licht. Het Witte Licht zal je beschermen tegen negatieve energieën van anderen.

Ben je erg gevoelig, erg empathisch, erg intuïtief of erg helder voelend?

Doe je ogen dicht en concentreer je op de ademhaling. Stel jezelf voor je geestesoog voor dat je jezelf aan alle kanten omringt en beschermt met Wit Licht. Om dit Witte Licht stel je jezelf voor dat er een tweede laag komt, een genezende smaragdgroene laag. Om deze genezende smaragdgroene laag stel je jezelf een derde laag voor van paars licht. Dit is een drie dubbele verzegeling voor jou als bescherming. Het paarse licht vormt ene buffer dat negatieve invloeden afbuigt.

Behalve deze drie dubbele bescherming is het verver belangrijk dat je: vaak de natuur in trekt. De natuur heeft de fantastische kracht in zich om alle negatieve energieën en invloeden om je heen weg te halen zodat je gereinigd en schoon uit de natuur komt.

Ook kan het je helpen om naast een potplant te slapen met brede bladeren zoals (bijvoorbeeld) de scindapsus of de filodendron. Terwijl jij slaapt neemt de plant de restanten van de negativiteit op.

Dit stuk komt uit het ebook van Fleur Irene: “Het Helingsproces, heel van narcistische relaties en heel je gewonde en getraumatiseerde zelf.”

Binnenkort wat meer over: energiekoorden. Bijvoorbeeld de energiekoorden tussen jou en de narcist.

Afbeelding van Enrique Meseguer via Pixabay 

 

 

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de 6 wekelijkse e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Je bekijkt nu Ben je te gevoelig als HSP en neem je negatieve energieën van anderen in je op? Energetische healing!
Ben je te gevoelig als HSP en neem je negatieve energieën van anderen in je op? Energetische healing!