Als je als HSP de energie oppikt van een narcist

Als je als HSP de energie oppikt van een narcist

De angst en pijn van een HSP die de negatieve en toxische energie oppikt van een narcistische misbruiker op energetisch niveau kunnen intense en verlammend zijn. HSP’s hebben vaak een sterke emotionele gevoeligheid en zijn gevoelig voor subtiele energieën om hen heen, waardoor ze gemakkelijk de negatieve energieën van anderen kunnen absorberen.

Energie van de misbruiker

Wanneer een HSP in contact komt met een narcistische misbruiker, kunnen ze de manipulatieve en destructieve energie van de misbruiker oppikken, wat kan leiden tot gevoelens van angst, verwarring, verdriet en onrust. De narcistische misbruiker kan de HSP gebruiken als een bron van voeding voor hun eigen ego en hen manipuleren en kwetsen zonder enige empathie of mededogen.

Energetisch niveau

Op energetisch niveau kan de HSP zich overweldigd en uitgeput voelen door de constante stroom van negatieve energie die ze oppikken van de narcistische misbruiker. Dit kan leiden tot fysieke en emotionele klachten, zoals vermoeidheid, stress, angst en depressie.

Als je als HSP bewust bent dat je in verbinding staat met de energie van de narcist

Het is belangrijk voor een HSP om zich bewust te zijn van hun energie en grenzen en om te leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen de negatieve invloed van een narcistische misbruiker. Dit kan onder meer het opzetten van energetische schilden, het beoefenen van grondingsoefeningen en het vermijden van situaties of mensen die hun energie kunnen verstoren.

Hoogsensitieve mensen kunnen de energie van anderen oppikken en dienen te leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Het tweede hoofdstuk van het boek “Emotioneel misbruik door een narcist overleven, herkennen, erkennen en herstellen,” gaat over: “Als je als HSP de energie oppikt van een narcist” en biedt inzichten en technieken om je energie te beschermen en te bevrijden van de toxische invloeden van een narcistische misbruiker.

Door bewust te worden van energieverbindingen en deze los te snijden, kun je een leven in balans en harmonie creëren. Het boek benadrukt het belang van zelfliefde, het herkennen van levenslessen en het accepteren van je zielsmissie om krachtiger en gezonder te worden.

De schadelijke effecten op je energiesysteem herstellen

Het narcisme en misbruik kunnen schadelijke effecten hebben op je energiesysteem. Door je te richten op je geestelijke aspecten, je energie te reinigen en jezelf te beschermen met behulp van spirituele technieken, kun je jezelf bevrijden van de invloed van anderen en je eigen pad bewandelen.

Met behulp van meerdere oefeningen in het boek kun je je energie en vitaliteit behouden en jezelf beschermen tegen negatieve energieën. Door je levenslessen te integreren en je zielsmissie te accepteren, kun je persoonlijk groeien en evolueren naar de beste versie van jezelf.

Bescherm je energie tegen het narcisme

Spiritualiteit, zelfreflectie en compassie spelen een belangrijke rol bij het beschermen van je energie tegen narcisme en toxisch misbruik. Het 2de hoofdstuk van het boek biedt concrete oplossingen en technieken om emotioneel misbruik te overleven en te helen door het doorsnijden en loslaten van negatieve energiekoorden en verbindingen.

Holistisch helen van narcisme

Holistisch helen van de gevolgen van narcisme betekent dat alle aspecten van een persoon, inclusief lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel en energetisch, worden aangepakt om in balans te komen. Holisme houdt in dat alles met elkaar verbonden is en dat behandeling niet alleen gericht is op symptomen, maar op het geheel van de persoon. Door trauma’s en emotionele pijn te ontladen en levenslessen te integreren, kan een persoon weer in contact komen met zichzelf en helen van de effecten van narcisme.

Het proces van holistisch helen omvat het identificeren van trauma’s en oude pijnen, het uiten van emoties, het reinigen van lichaam en geest en het versterken van persoonlijke kracht. Holisme zorgt ervoor dat een persoon zichzelf beschermt tegen narcistisch misbruik en weer in staat is om te groeien en bloeien.

Zelfhulp energetisch misbruik

Dit boek biedt een bron van kennis en inzichten die je kunnen helpen om jezelf te beschermen en te bevrijden van destructieve energetische nvloeden. Het is jouw pad naar harmonie, balans en geluk. Ben je klaar om jezelf te bevrijden van toxische energieën en te evolueren naar de beste versie van jezelf? Dit boek kan je daarbij helpen.

Lees je liever geen boek maar digitaal? Dit boek is ook beschikbaar als Kindle, het digitale platvorm van Amazon.

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Hij of zij verhaal: Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle blogs en nieuwsbrieven van de HSP en de NARCIST website en in alle boeken van Fleur Irene, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke Hsp’ers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Wie is Fleur Irene? Fleur Irene HSP versus Narcisme: over mij.

Please follow and like us: