Als helen van narcisme en herstel van narcistisch misbruik niet lukt, wat dan?
Als helen van narcisme en herstel van narcistisch misbruik niet lukt, wat dan?

Als helen van narcisme en herstel van narcistisch misbruik niet lukt, wat dan?

Laatst had ik een gesprek met een oude en zeer bekende klant, een HSP, die ik al jaren ondersteun. Om een heel lang verhaal kort te houden: haar leven met haar (inmiddels ex) narcist was een regelrechte ramp! Maar! Het is haar gelukt om te ontsnappen en een nieuw leven op te bouwen. Je begrijpt dat ik apetrots op haar ben. Maar laatst zei ze me iets dat me enorm aan het denken zette.

Ze zei: “Maar hoe komt het toch dat het jou wel gelukt is om te helen van het narcisme?”

Eerlijk is eerlijk, ik was best wel even geschokt en uit mijn doen na haar opmerking en dacht: “Hoezo? Ben je na al mijn hulp dan nog steeds niet op de goede weg?”

En ze begon uit te leggen hoe haar leven er nu op dit moment uitzag. Het was een en al STRESS wat ze zat te vertellen! Ik had me al die tijd gericht op het NARCISME in haar leven.

Dat had ik me niet gerealiseerd.

Ik, als stresscounselor, had me niet gerealiseerd dat mijn klanten die het Helingsproces hadden gekocht en ermee aan de slag gingen, eigenlijk bleven hangen in hun stress i.p.v. dat ze bezig waren met hun helingsproces. Want ik besefte direct dat zij niet de enige was!

Hoe komt dat toch? Omdat hun stress in hun gevoelige zenuwstelsel is gaan zitten. En zolang ze niet deze stress uit hun systeem krijgen, zal het helen en herstellen van het narcisme nauwelijks lukken.

Maar, waarom had ik daar dan geen last van, dacht ik? Waarom heb ik dan geen last van al die stress?

Omdat ik, als stresscounselor, dat al automatisch voor mezelf had uitgevogeld en op mezelf al jaren geleden heb toegepast, ZONDER dat ik er erg in had hoe waardevol en noodzakelijk deze stap is in je helingsproces!

Wil je helen van narcisme? Wil je herstellen van narcistisch misbruik? Dan moet je allereerst in staat zijn om de jarenlange chronische stress uit je gevoelige systeem te krijgen. Pas DAN kom je in een helingsstaat terecht. Pas DAN kan je daadwerkelijk gaan beginnen met helen en goede resultaten gaan verwachten!

Als helen niet lukt

Er is niets schadelijker voor je (welzijn, voor je gezondheid, voor je hersenen en voor je herstel en heling van narcisme en van traumatische ervaringen) dan…

S T R E S S !

Haal Stress uit je systeem voordat je aan de slag gaat met helen en herstellen van narcisme!

Hoe?

Door het nieuwste ebook: “Als helen en herstel van narcisme en van narcistisch misbruik niet lukt…Noodzakelijke voorbereiding op helen en herstellen van narcisme, speciaal voor HSP, HSE en voor codependenten.” te lezen!

Waarom?

Omdat narcisme niets anders dan ongezonde en ziekmakende stress is. Aangezien ons lichaam er niet op gebouwd is om langdurig met chronische stress te maken, is het noodzakelijk om stress uit je zenuwstelsel en systeem te halen. Juist voor iedereen die toch al ene gevoelig zenuwstelsel heeft zoals HSP.

Maar waarom moet je van die stress afkomen voordat ik wil gaan helen en herstellen van narcisme?

Omdat stress het tegenovergestelde is van helen en herstellen. Stress staat helen in de weg. Stress staat herstel in de weg. Door stress lukt helen en herstellen niet tot nauwelijks.

Door de stress bereik je nauwelijks effectieve resultaten als je wil helen en herstellen van narcisme.

Waarom lukt het me niet om te helen en te herstellen van narcisme?

Omdat stress je heling en je herstel van het narcisme in de weg staat. Stress blokkeert heling. Stress blokkeert herstel.

Stress is het tegenovergestelde van helen en herstel.

Hoe weet ik dat stress mijn herstel en heling van het narcisme tegenwerkt?

Er is niets schadelijker voor de hersenen dan stress. Je hersenen kunnen al die langdurige en chronische stress niet aan. Narcisme is niets anders dan dat je 100% 24/7 met stress te maken hebt en dat kan nog je lichaam nog je hersenen aan.

Daarom staan je hersenen en je lichaam in een overlevingsstand: je leeft voortdurend in angst en je bent voortdurend uitgeput.

De stress moet uit je zenuwstelsel gehaald worden, zodat je van een stressvolle overlevingsstand naar een ontspannen helingsstand gaat. Dan pas ben je in staat om echt te beginnen met helen en met herstellen.

Wil je meer weten wat het geheim is van een noodzakelijke voorbereiding op helen van narcisme, juist als helen niet lukt bij je?

Photo by Claudia Meyer from FreeImages

Heb je genoeg van het narcisme en wil je niet verder beschadigd raken? Ben je het zat dat je constant aan jezelf twijfelt en het gevoel dat je gek gemaakt wordt door een gek? Heb je er genoeg van dat je iedere keer opnieuw over je eigen grens heen gaat? Klap je dicht of bevries je op cruciale momenten? Heb je behoefte aan fantastische oefeningen die je helpen je patronen te doorbreken, kwaadaardige boodschappen van narcisten uit je systeem te halen, je eigenwaarde en zelfvertrouwen te verbeteren en hoe je opgekropte emoties verwerkt, die onverwerkt nare lichamelijke klachten veroorzaken?

En ben je bereid om ACTIEF aan de slag te gaan met de geweldige oefeningen die in het unieke e-book: Het Helingsproces staan, zodat je proces om te helen succesvol van start gaan en een hoge slagingskans heeft om zeer goede resultaten te halen?

Ben je echter getraumatiseerd door een narcist? Om daadwerkelijk in staat te zijn om te helen en te herstellen van narcisme, moet je als HSP je chronisch overbelaste zenuwstelsel kalmeren en tot rust brengen, het liefst op een holistische wijze. Om resultaten te behalen is een goede voorbereiding op je heling noodzakelijk, daarom krijg je ook het e-book: “Als helen van narcisme niet werkt, het geheim van een noodzakelijke voorbereiding op je heling,” bij je aankoop van het e-book: Het Helingsproces.

Wanneer begin jij met je eigen persoonlijke Helingproces?

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Behoefte om je hart te luchten? Om los te komen van de narcist? Wil je opluchting ervaren en herstellen van narcisme en loskomen van de narcist? Neem dan een kijkje bij de 6 wekelijkse e-mailcursus: Therapeutisch Schrijven: Lucht je hart, speciaal voor HSP na narcisme, volgens de Fleur Irene Methode.

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online-producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Als helen van narcisme en herstel van narcistisch misbruik niet lukt, wat dan?
Als helen van narcisme en herstel van narcistisch misbruik niet lukt, wat dan?