Alles is energie uitleg voor HSP
Alles is energie uitleg voor HSP

Alles is energie uitleg voor HSP

Uitleg voor HSP over: Alles is energie. Jij, ik, de tafel waar mijn computer op staat, de stoel waar ik op zit, het raam waar ik naar buiten kijk en het ravijn, de bomen en de bergen en alles wat mijn oog kan waarnemen is: energie.

Albert Einstein had het er al over dat alles energie is.

Kwantumtheorie

Ik weet uit ervaring dat als ik het over energie heb, dat men soms lacherig reageert alsof het geen serieus bestaand onderwerp zou zijn. Binnen de wereld van de natuurkunde kennen ze de kwantumtheorie met diens energievelden maar al te goed. Het bestaat en het is echt: alles is energie.

Quantum Powers het Kwantum Veld

Iedereen die het werk van Dr. Jean Houston en haar methode over de Quantum Powers kent zal dit kunnen beamen. (In het ebook: Als helen niet lukt benoem ik de Quantum Powers (Kwantum Veld) van Dr. Jean Houston en geef ik enkele van haar ideeën prijs. In het kort geef ik aan hoe je het kwantum veld kan bereiken volgens haar methode en geef ik aan hoe en waar je haar volledige methode en uitleg hoe het precies werkt, kan vinden.)

Maar het meest interessante is:

“De geneeskunde van de toekomst zal gebaseerd zijn op het reguleren van energiefrequenties in het lichaam.” – Professor William Tiller, Stanford Universiteit.

Dat alles energie is, is bewezen en een feit, alleen is het niet voor iedereen met het blote oog zichtbaar of waarneembaar dat alles energie is. Energie is de universele taal. Energie in de meest pure vorm is liefde.

Onbegrensd energieveld

Maar ook onze intuïtie is energie. Wij hoogsensitieve personen hebben een onbegrensd energieveld dat zich uit in de vorm dat er veel informatie en prikkels van buitenaf bij ons binnenkomt. We zijn als het ware een spons en erg aantrekkelijk voor minder aantrekkelijke energieën. 

Alles om ons heen, de natuur, de dieren en de mensen met wie we dagelijks in contact komen, beïnvloedt onze energie. Maar ook ons huis, ons werk, geuren en kleuren beïnvloeden onze energie. Het kan om energie gaan dat ons goed doet voelen, maar ook om energie gaan die ons uit balans haalt.

Energie heeft zijn bestaan in vibraties en in energiegolven die wij frequenties noemen. Deze frequenties volgen een traceerbaar golvend patroon. Materie, je stoel, je computer, je planten in huis, staan met elkaar in verbinding op trillingsniveaus. Maar ook binnen jou en binnen ieder mens, treden de trillingen van energie op.

Zodra je bewust bent dat alles energie is, alles een bepaalde frequentie heeft en alles een bepaalde trilling heeft, ga je jezelf afvragen welke energie je van anderen toelaat en welke energie je uitstraalt naar anderen toe. Zodra je bewust bent dat alles energie is, wil je niets liever dan je eigen energie zo goed mogelijk te hanteren.

Verschillende energieën en hun frequenties, trillingen en vibraties

Jij, als persoon, hebt te maken met drie verschillende energieën en hun frequenties, trillingen en vibraties: de energie van jezelf, de energie van de ander en de energie van de collectieve energie om ons heen. Je hebt dan te maken met drie verschillende frequenties waarop deze energieën trillen. 

Kijk je – bijvoorbeeld – regelmatig naar het nieuws en lees je vaak de krant, dan dompel je jezelf onder met slecht nieuws. De trilling van de energie van het slechte nieuws zit op een bepaalde frequentie en jij gaat onbewust meetrillen. Behalve dat, je verzendt vervolgens ook een bepaalde frequentie uit.

Als je regelmatig jezelf afkraakt, dan dompel je jezelf onder met kritiek en afwijzing. De trilling van de energie van jezelf afkraken zit op een bepaalde frequentie en jij gaat onbewust meetrillen. Behalve dat, je verzendt nu ook een bepaalde frequentie uit.

Als je gezond eet en leeft, dan dompel je jezelf onder met gezondheid en met kracht. De trilling van de energie van gezondheid en van kracht zit op een bepaalde frequentie en jij gaat onbewust meetrillen. Je verzendt gezondheid en kracht uit.

De frequentie van positiviteit

Als je positieve gedachten hebt, dan dompel je jezelf onder met positiviteit. De trilling van positiviteit zit op een bepaalde frequentie en jij gaat onbewust meetrillen. Je verzendt positiviteit uit.

De frequentie van negativiteit en van destructie

Als je dagelijks te maken hebt met een destructief persoon, dan dompel je jezelf onder met destructiviteit. De trilling van destructiviteit zit op een bepaalde frequentie en jij gaat onbewust meetrillen. Je verzendt destructiviteit uit.

Als je door je levenservaring ervan overtuigd bent dat je nooit iemand kan vertrouwen, dan dompel je jezelf onder dat niemand te vertrouwen is. De trilling van de energie dat niemand te vertrouwen is zit op een bepaalde frequentie en jij gaat onbewust meetrillen. Je verzendt nu ook een bepaalde frequentie uit die anderen en het universum ontvangen.

Als je regelmatig in de natuur bent, dan dompel je jezelf onder met het herstellende effect en het fijne gevoel van welbevinden dat de natuur op je heeft. De trilling van de energie van al het goeds dat de natuur je geeft, zit op een bepaalde frequentie en jij gaat onbewust meetrillen. Je verzendt nu een bepaalde frequentie uit: een helende en kalmerende.

Levensenergie

De energie zie je niet, maar je voelt het wel. Er zijn momenten in je leven dat je “voelt” dat je onderdeel bent van een groter geheel: als je geniet van een mooie zonsondergang, als je op een top van een berg staat of bijvoorbeeld als je een tijd in de natuur bent geweest. Dan ben je in contact gekomen met de derde energie: de collectieve energie om ons heen: de levensenergie.

Onder andere Reiki masters werken met deze levensenergie. Het gaat om een universele en krachtige levensenergie waar elk levend wezen, mens, plant en dier, mee bezield is. Zodra je geboren wordt beschik je over deze levensenergie, maar door nare ervaringen en blokkades vermindert het contact met deze levensenergie en sommigen raken het zelfs kwijt doordat het toegangskanaal gesloten wordt. Reiki masters zijn in staat om levensenergie door te geven.

Ook de Quantum Powers van Dr. Jean Houston werkt met deze oneindige Bron aan levensenergie, maar denk ook aan de Akasha Kronieken. Toegang krijgen tot de Akasha Kronieken, zoals beschreven staat in het ebook: Als helen niet lukt, zal de stress, ellende, pijn en verdriet uit je leven verbannen: het is een methode dat heel veel HSP enorm zal aanspreken!

Vissentijdperk versus het Aquariustijdperk

Ook de verschillende tijdperken bestaan uit levensenergie. De nieuwste era, het Aquariustijdperk, dat is ingegaan op 21/12/20, is een tijdperk van veranderde energie dat heel veel HSP zal aanspreken en hen zal verlossen van het narcisme en de nare gevolgen daarvan. De energie van dit nieuwe tijdperk zal zo´n 2000 jaar trillen.

Op al deze trillingen en op al deze frequenties, die je uitzendt, gaat het universum reageren. Als je maar lang genoeg op een bepaalde frequentie blijft hangen en als je maar lang genoeg op een bepaalde trilling meetrilt, ga je dingen, zaken en personen aantrekken die op dezelfde trilling meetrillen of die op dezelfde frequentie bevinden als jij. Je energieveld vibreert op een bepaalde frequentie en dat trekt gelijkgestemden aan, als een magneet, omdat jullie op dezelfde golflengte zitten.

Blijf je nu heel lang op een bepaalde frequentie zitten, dan gaat je magneet heel sterk worden en trekt je energieveld nog veel meer gelijkgestemden aan.

Lage trillingen in je energie geven je een slecht gevoel.

Hoge trillingen in je energie geven je een goed gevoel. Hoe langer je op een hoge frequentie blijft, hoe sterker je energieveld gelijkgestemden gaat aantrekken, waardoor het goede gevoel alleen maar versterkt gaat worden!

Het volledige artikel over: “Alles is energie” is terug te lezen in het ebook: “Als helen niet lukt.

Gerelateerde artikelen over dit onderwerp zijn o.a.:

Jezelf kwijt zijn, welke energie van anderen laat je toe en wat straal je naar anderen uit?

Meditatie: HSP en energie, kan een narcist voor een blokkade zorgen?

Energiekoorden en energieverbindingen, wat is het en wat heeft het te maken als jij als HSP een relatie met een narcist hebt (gehad)?

Leren ontvangen als je jezelf bent kwijtgeraakt zodat je kunt ontvangen d.m.v. goed aarden en gronden of door te accepteren dat alles een plus of een min heeft.

Photo by Dan Neacsu from FreeImages

Copyright Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten op deze site zijn eigendom van Fleur Irene en van HSP en de NARCIST.nl . Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fleur Irene.

Nieuw hier en weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je in voor de zondagochtend nieuwsbrief van Fleur Irene en ontvang gratis het mini-E-book: “Waarom trek ik narcisten aan?” Uitschrijven kan wanneer je maar wenst! De nieuwsbrief is geschreven voor mijn doelgroep: Hsp’ers die worstelen met hun gevoeligheid, narcisme, trauma, stress, herstel en heling, emotioneel misbruik en met hun welzijn en gezondheid.

Hij/zij verhaal : Omwille van de leesbaarheid verwijs ik, in alle online producten van de HSP en de NARCIST website, naar de narcist of destructief persoon als een “hij” en naar het HSP slachtoffer of overlever van narcisme als een “zij.” Dit is puur taalkundig gekozen. Het is niet de bedoeling te concluderen dat narcisten altijd mannen zijn en dat slachtoffers van narcisme altijd vrouwen zijn! Er zijn heel wat mannelijke HSPers slachtoffer van een vrouwelijke narcist!

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Alles is energie uitleg voor HSP
Alles is energie uitleg voor HSP