Advocaat gespecialiseerd in narcisme: Rebecca Zung, wie is ze?
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme

Advocaat gespecialiseerd in narcisme: Rebecca Zung, wie is ze?

Wie is Rebecca Zung?

Rebecca Zung, Advocaat gespecialiseerd in narcisme

Rebecca Zung behoort tot de top 1% van advocaten in Amerika, erkend door U.S. News & World Report als een “Best Lawyer in America”, als “Legal Elite” door Trend Magazine, en erkend door haar collega’s en de rechterlijke macht als AV(c), vooraanstaand beoordeeld in familierecht, de hoogst mogelijke beoordeling voor een advocaat door Martindale Hubbell.

Maar haar reis verliep niet altijd gemakkelijk. Op 19-jarige leeftijd getrouwd voor de eerste keer, had ze op 23-jarige leeftijd 3 kinderen en was ze een gescheiden alleenstaande moeder toen ze besloot terug te gaan naar de rechtenstudie. Ze ging van alleenstaande moeder, schoolverlater, naar een van de meest invloedrijke advocaten in Amerika, nu aan het hoofd van een advocatenpraktijk van miljoenen dollars.

Rebecca Zung is nu toegewijd aan het delen van haar geheimen en het versterken van onwetende anderen over de gevolgen en effecten van het narcisme van een narcist, om hun leven op het hoogste niveau van succes, zowel professioneel als persoonlijk, te leiden.

Ze is de auteur van de bestverkopende boeken:

  • Negotiate Like You M.A.T.T.E.R.: The Sure Fire Method to Step Up and Win (voorwoord door Robert Shapiro) en:
  • Breaking Free: A Step-by-Step Divorce Guide for Achieving Emotional, Physical, and Spiritual Freedom,

en is een veelgevraagde bijdrager aan grote media. Haar perspectieven zijn zeer gewild bij televisie- en printmedia, omdat ze te zien is geweest in Extra, Forbes, Huffington Post, Newsweek, Time, Dr. Drew, NPR Talk Radio, Good Day New York en CBS Los Angeles, onder andere.

Tegenwoordig, gevestigd in Los Angeles, blijft zij haar diensten verlenen door middel van haar toespraken, mediaoptredens, YouTube-show, podcast (onderhandel je beste leven), artikelen en on-demand programma’s.

Ga je scheiden van een narcist? Dan heb je hulp en advies nodig van een advocaat gespecialiseerd in narcisme!

Scheiden van een narcist is een conflict, een enorm groot conflict omdat je te maken krijgt met de ware aard van de narcist: kwaadaardig. Als je aanstaande ex een verborgen narcist is, zal de buitenwereld kennismaken met de charmante en charismatische deel van de persoonlijkheid van de narcist. Jij en de kinderen hebben te maken met de verborgen oorlogsvoering achter gesloten deuren: manipulatie, mishandeling en gaslighting: dit is het kwaadaardige deel van de persoonlijkheid van de narcist.

Zolang het narcisme van de narcist niet erkend wordt door de Nederlandse en Belgische overheid, zal de rechtswetenschappen ook geen rekening hoeven te houden met de stoornis van je aanstaande ex.

In Amerika is het narcisme wel erkend als stoornis en van hen kan iedereen die van plan is te gaan scheiden van een narcist leren. Leren op een manier zodat je kan winnen van de narcist tijdens en rondom de scheiding!

Iedereen die denkt geen hulp nodig te hebben en onvoorbereid gaat scheiden van een narcist, heeft niet begrepen hoe kwaadaardig de stoornis van de narcist is.

Rebecca Zung, scheidingsadvocate gespecialiseerd in narcisme helpt je bij:

Het opstellen van een ouderschapsplan door middel van een masterclass

Loskomen van een scheiding van een narcist door middel van een masterclass (alle drie de stappen)

Loskomen van een echtscheiding van een narcist, stap 1: hoe je jezelf beschermt en welke plannen je moet gaan maken

Loskomen van een scheiding van een narcist: stap 2: laat de scheiding maar beginnen!

Loskomen van een echtscheiding van een narcist, stap 3: De scheidings akte

Versla de narcist in de rechtszaal

Scherm je emoties en lichaamstaal af voor de narcist

Waarom is Rebecca Zung, als advocaat gespecialiseerd in narcisme, zo belangrijk voor Nederland en België?

Omdat Amerika het land is dat de stoornis van de narcist erkent heeft als een persoonlijkheidsstoornis: haar tips, adviezen en geheimen, die ze met je gaat delen als je haar programma’s volgt, werken. Narcisten in Europa zijn nog niet bedacht op de werkwijze en aanpak van deze advocate als je moet onderhandelen met een narcist! Gebruik deze wijsheid en wees de narcist een stap voor!

Conflict oplossen, afspraken maken en succesvol onderhandelen met een narcist

Rebecca Zung is een vastberaden advocate die gespecialiseerd is in het oplossen van conflicten met narcistische personen. Haar aanpak is gericht op het rechtstreeks benaderen van het probleem en duidelijke afspraken maken met de narcist, zodat deze zich ook daadwerkelijk aan de afspraken zal houden.

Zung begrijpt dat onderhandelen met een narcist een complexe taak is, vanwege de specifieke stoornis waarmee zij te maken hebben. Door geheimen bloot te leggen en inzicht te geven in de denkwijze van narcisten, maakt Zung het mogelijk om effectief te onderhandelen met deze personen en conflicten op te lossen op een manier die voor alle partijen bevredigend is. Door haar doortastende aanpak en kennis van de psychologie van narcisten, is Zung in staat om succesvolle resultaten te behalen en haar cliënten te helpen om met narcisten om te gaan op een manier die voor hen werkt.

Wil je meer weten over Rebecca Zung, haar aanpak en werkwijze en wat ze voor jou mag betekenen?

Lees het volgende:

Conflict met een narcist oplossen, hoe doe je dat?

Onderhandelen met een narcist, hoe doe je dat?

Ben je een professioneel en wil je leren hoe je conflicten oplost, afspraken maakt en onderhandelt met narcisten?

Programma conflicten oplossen met narcisten, leren afspraken maken en onderhandelen met narcisten voor professionals.

Please follow and like us:
Je bekijkt nu Advocaat gespecialiseerd in narcisme: Rebecca Zung, wie is ze?
Rebecca Zung, advocaat gespecialiseerd in narcisme